Author Topic: Ljetni mercato 2012.  (Read 223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spirit_walker

• Rock & Roma
    • Email
Re: Ljetni mercato 2012.
« Reply #15 on: February 03, 2012, 03:44:59 PM »
Što se tiče obrane ja bi mogo još jednu sezonu progledat kroz prste Kjaeru, pa vidjet jel je ili nije za Romu. Angel još uvijek mlad i čini mi se kao da još igra pod dojmom, ja bi ga ostavio kao zamjenu za lijevog beka. Od pojačanja ja bio volio Ćorluku, zato što igra sve pozicije, od desnog bočnog do lijevog i stopera. A ovo što se spominje Kompany mislim da je to teško izvedivo, možda probat sa Kolo Toureom, al mislim da će on za parama u PSG. Značiostaje Samba, pa probat tu nešto napravit.

Vezni red: Ja sam mislio da će Roma dovest Guarina, nažalost otišo u Inter. Negdje sam i pročito vijest da je Roma zainteresirana, ali ipak ništa. Trenutno nemam neko ime koje bi stavio, a da bi to na ljeto moglo biti konkretno, ako se može dovest Diarra, on bi bio moj prvi izbor.

Napad: Po meni ovo nije loš napadački kadar. Po meni nam puno fali Osvaldo, jer je on onaj napadač koji primi loptu, smiri je i onda ide nešto napravit. Ima nos za gol, jak je na lopti i po meni on treba biti naš prvi napadač i dalje. Bojan i Borini su neka druga priča, imaju brzinu, ali ju ne koriste, previše zaletavanja, driblinzi su im preočiti, kao da imaju strah puknut po golu, tu naručito mislim na Bojana. Kad dođu pred igrača izgledaju mi bezidejno. Al Borini je dao više od Bojana u svakom slučaju. Ja bi doveo Giovanni Dos Santosa iz Tottenhama. Zbog formacije koju igramo treba nam krilni igrač, po meni je on idealan, nebi trebao biti preskup, individulano je strašan igrač, bez obzira na nikakvu minutažu u Tottehamu, svejedno je jedan od glavnih igrača Meksika i za repku uvijek igra odlično. Lani na posudbi u Santanderu također igrao odlično. Lamela ima potencijal, radi još uvijek mladenačke pogreške, po meni ga treba ostavit i napravit pravog igrača od njega. neki pričaju o Falcau, ja sam se nadao ad će Roma i za njega ponudu poslat, al sad je njega ne moguće dovest. A mislim da sa Osvaldom imamo jako dobro pokrpanu tu poziciju čiste špice.  Tu je i naravno Totti, koji može uvijek pomoć.

Treba bi realan oko pojačanja, i ja bi htio da dovedemo Hulka, al mislim da je to nemoguće. I zbog cijene, a i zbog klubova koji se vrte oko njega.  :icon_ok:

Offline romaomorte

• Email
« Reply #16 on: February 05, 2012, 01:05:31 AM »
Za nas je vrh ponude Montolivo, eventualno Tiote, Fernando, Diarra i slicni igraci.

za nas su to igraci koji nedostaju + jaki i brzi napadač koji moze i predriblat i pretrčat i zagradit balun kad se krene u napad. Od svega ovoga imamo po 1karakteristiku u svima, a to nije dovoljno.zato sam zelio da igra caprari jer kad vec forsira 2 krila i špicu on je idealan za to a ne bojan(skuzaj jax ali on je prenizak za klasičnog špica i prespor za krilo a uz to mu je predriblat igraca pojam oko kojeg još razbija koplja.sad kad sam ga ovako opisao, isti je sinjski dijamant :D )

La Roma in Vantaggio

Offline JD

« Reply #17 on: February 05, 2012, 01:26:20 AM »
olako smo se odrekli crnogorski cigoa pa i Meneza a da nismo ni razmislili hoce li njihove zamjene biti uspjesne...

Offline Bojan

« Reply #18 on: February 05, 2012, 09:49:47 AM »
Vučinića nikako ne bi pustio da ode a Menez mi nekako u glavni nije baš naj naj i drago mi je št je prodan.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #19 on: February 05, 2012, 01:40:22 PM »
olako smo se odrekli crnogorski cigoa pa i Meneza a da nismo ni razmislili hoce li njihove zamjene biti uspjesne...

to je jasno ko dan,al sta je tu je.
da su sad recimo bojan,borini i lamela zamjene njima dvojici to bi bio pravi posao,ali jbg

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #20 on: February 05, 2012, 02:00:12 PM »
Pocet cemo djelit banove za kolektivnu amneziju  :lol:

crnogorski cigo je bio jedan od nasih glavnih igraca, imao je uspona i padova, ali je uz DDR-a i Tottija bio kostur ekipe+Juan i odnedavno Burdisso.

Menez je bio, da prostite, vecinom za kurac. Bojan, Borini i Lamela su puno bolji od njega, pogotovo jer su sva trojica mlađa od njega i napravili su puno vise u svojoj prvoj polusezonu u Romi.
Sta jos necu ovdje procitat, neki dan ste plakali za Casettijem, sad cemo uskoro za Cicinhom, pa za Brighijem... Dogodine za Simplicijem i Perrottom. Uozbiljite se jebemu.