Steta sta je izvukao Borinija, ovaj Inter je zreo za petardu, ali drago mi je da je ustao Pisticalla ili kako se vec pise.
Veliki + za Enriquea od mene za ovaj potez.

Vidio je da je jučer bio Borinijev dan i nije ga vadio u prve dvije zamjene. Siguran sam da mu je htio ostaviti vremena i prostora za eventualan hat trick, koji bi bio vrhunac sjajnog Borinijevog nastupa.
Na kraju, desetak minuta prije kraja, kad je vidio da ne može baš sve proći, izvadio je Borinija da dobije zasluženi 'standing ovation', koji mu je, vjerujem, napumpao samopouzdanje u jednakoj mjeri kao da je zabio i treći gol jučer... I vrhunac svega, mijenjao ga je juniorom kojem je to bio debi. Čitam da je Curva Sud pjesmicom željela gol Piscitelli ('e Piscitella facci un gol'), nije pomoglo, ali zato je zabio Bojan, i to na asistenciju Piscitelle.
Dakle, ovacije Boriniju, bitan gol za Bojana i super bitan asist za odličan debi Pisciatelle. Bravo za sve i bravo za Enriquea, ovo su na prvu 'nevidljive sitnice', ali jako bitan faktor u pumpanju samopouzdanja igračima (još k tome mladima), od čega na kraju može profitirati isključivo momčad.