Author Topic: ciao Rosella  (Read 237 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline JD

ciao Rosella
« on: December 20, 2011, 06:32:42 PM »
ne znam da li ste gledali ovo, zadnja utakmica prije nego je DiBendetto preuzeo Romu

neko je lijepo slozio, cak i ova pjesma odlicno odgovara, kraj 18 godina Sensija... meni je iskreno zao sto je ovako ispalo ali eto to je taj kapitalizam, banke, i svi ti globalni problemi, novac unistava lagano fudbal, a mislim da vecina ljudi koji prate Romu malo duze veoma postuju Franca Sensija...

http://www.youtube.com/watch?v=7okeop6n5Oo

nazalost neke stvari nikad nece biti iste

forza Roma, grazie Sensi!!!!

:roma:
« Last Edit: December 20, 2011, 06:34:28 PM by JD »

Offline Romamario1981

Re: ciao Rosella
« Reply #1 on: December 22, 2011, 09:36:38 PM »
ne znam da li ste gledali ovo, zadnja utakmica prije nego je DiBendetto preuzeo Romu

neko je lijepo slozio, cak i ova pjesma odlicno odgovara, kraj 18 godina Sensija... meni je iskreno zao sto je ovako ispalo ali eto to je taj kapitalizam, banke, i svi ti globalni problemi, novac unistava lagano fudbal, a mislim da vecina ljudi koji prate Romu malo duze veoma postuju Franca Sensija...

http://www.youtube.com/watch?v=7okeop6n5Oo

nazalost neke stvari nikad nece biti iste

forza Roma, grazie Sensi!!!!

:roma:
Iako bez puno trofeja... jedna predivna era, ljubav prema nogometu.... danas toga nema više. Sensi je rasprodao svoje bogatstvo da bi mogao uspješnije voditi taj klub. RIP Franco

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #2 on: December 22, 2011, 10:04:36 PM »
pa u tome i je stvar.

ne moze se klub danas vodit u plusu. ili radis svoju privatnu zajebanciju od njega ko man. city recimo ili vodis klub iz ljubavi sa gubicima naravno ko Sensi recimo. nazalost je to tako

Offline Romamario1981

« Reply #3 on: December 22, 2011, 10:06:49 PM »
pa u tome i je stvar.

ne moze se klub danas vodit u plusu. ili radis svoju privatnu zajebanciju od njega ko man. city recimo ili vodis klub iz ljubavi sa gubicima naravno ko Sensi recimo. nazalost je to tako
Stani.. hočeš usporediti Sensija , Arape ili npr Mamića?

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #4 on: December 22, 2011, 10:28:30 PM »
ma kakvi covjece. dao sam samo 2 razlicita primjer vodenja kluba gdje si u oba slucaja naravno u minusu.

vodit klub iz ljubavi, bit u minusu i dat sve svoje za voljeni klub ili imat milijarde i iz zajebancije si kupit klub i boli te briga za minuse i sve jer te na kraju krajeva boli kurac za taj klub ako jednog dana propadne.

recimo,meni se ovaj nas di benedetto uopce ne cini ko neki zagrizeni navijac rome koji bi ucinio nesto slicno ko Sensi.

Offline Romamario1981

« Reply #5 on: December 22, 2011, 10:33:20 PM »
ma kakvi covjece. dao sam samo 2 razlicita primjer vodenja kluba gdje si u oba slucaja naravno u minusu.

vodit klub iz ljubavi, bit u minusu i dat sve svoje za voljeni klub ili imat milijarde i iz zajebancije si kupit klub i boli te briga za minuse i sve jer te na kraju krajeva boli kurac za taj klub ako jednog dana propadne.

recimo,meni se ovaj nas di benedetto uopce ne cini ko neki zagrizeni navijac rome koji bi ucinio nesto slicno ko Sensi.
Ma nemam mišljenje o njemu, ali ne volim te financijske inekcije od stotine milijune eura. Nogomet kao da se sustavno uništava

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #6 on: December 22, 2011, 10:40:13 PM »
a ko voli. danas je jedsnotavno tako da ili imas bogate vlasnike ili si prosjecan klub.

bio sam i ja protiv di benedetta u poceetku jer je strani vlasnik,ali kad sam vidio da je jedini domaci ozbmiljni konkurent mafijasina Angelucci onda bolje da je ovako ispalo.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: December 22, 2011, 11:47:29 PM »
pa u tome i je stvar.

Netocno, itekako se moze klub voditi u plusu. Uspjeh ne moze doci preko noci i bas zato ja podrzavam Dibenedetta, nije on neki romanist, njemu je profit bitan, a na ovaj nacin ce izvuci puno toga iz Rome. Nedo Bog da se pocne ponasat kao Sensi prije 10 godina.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #8 on: December 22, 2011, 11:53:21 PM »
ne mozes istovremeno imat i profit i uspjesan klub, bar ne odma s novim vlasnicima u kakvoj situaciji je recimo roma. za tako nesto ce trebat minimalno 3,4 godine

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #9 on: December 23, 2011, 12:10:29 AM »
ne mozes istovremeno imat i profit i uspjesan klub, bar ne odma s novim vlasnicima u kakvoj situaciji je recimo roma. za tako nesto ce trebat minimalno 3,4 godine
Procitaj jos jednom moj post.
A sad procitaj jos jednom tvoj prosli post.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #10 on: December 23, 2011, 12:19:25 AM »
zelis rec da treba dat vremena diB i da ce kroz par godina nama dat odlicnu Romu,a sebi profit u dzep?

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #11 on: December 23, 2011, 12:31:14 AM »
zelis rec da treba dat vremena diB i da ce kroz par godina nama dat odlicnu Romu,a sebi profit u dzep?
Nemam kristalnu kuglu, ali to je ono sto on zeli. Nama dobro, njemu dobro.

Offline Romamario1981

« Reply #12 on: December 23, 2011, 09:43:36 AM »
Samo se sjetistarih vlasnika Liverpoola koji su to isto htjeli... skoro su uništili klub, a imali su brdo novaca... problem je što su oni htjeli zaraditi, a ne napraviti još jači klub

Offline JD

« Reply #13 on: December 23, 2011, 06:53:01 PM »
Roma je dokaz da nije sve u parama, i sad ako ima tu novca, nema vise tih emocija te povezanosti... ocito je da je Roma za vrijeme Sensija bila jedna prava porodica

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #14 on: December 23, 2011, 06:58:00 PM »
Samo se sjetistarih vlasnika Liverpoola koji su to isto htjeli... skoro su uništili klub, a imali su brdo novaca... problem je što su oni htjeli zaraditi, a ne napraviti još jači klub

Oni su krivo poslovali, ali itekako se moze dobro poslovati u nogometu. To je kao svaki drugi biznis, ima svoje prednosti i mane.