Author Topic: Juventus  (Read 3602 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Juventus
« Reply #105 on: December 17, 2007, 11:04:41 AM »
Normalno... ne dao Isus da bi se netko u Romi sjetio dovest takva dva igrača... nama će bit dobri Guily, Juan, Esposito i takva ekipa... >:(

Meni su dobri...

Bar ćemo uvijek ostati svoji, nećemo biti skup stranih legionara, koji igraju samo za novac, bez ikakvih emocija, strasti, da ne kažem ljubavi prema klubu... ::)
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Juve

« Reply #106 on: December 17, 2007, 05:13:08 PM »
Bar ćemo uvijek ostati svoji, nećemo biti skup stranih legionara, koji igraju samo za novac, bez ikakvih emocija, strasti, da ne kažem ljubavi prema klubu... ::)
ma daj, ak su tebi ovi legionari, neznam kaj.

s lampardom je prakticno dogovoreno, van der vart nece doc, za diega bumo vidli. imas na juve balkanu

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #107 on: December 17, 2007, 06:22:41 PM »
ma nece ti lampard ic iz celsija

pa vidis da celski igra LP i sljedece ce godine igrat i vjerojatno doc dosta daleko, dok Juventus htjeo ti to priznat nece dobro proc u LPa,ako se plasira

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #108 on: December 18, 2007, 10:54:36 AM »
ma nece ti lampard ic iz celsija

pa vidis da celski igra LP i sljedece ce godine igrat i vjerojatno doc dosta daleko, dok Juventus htjeo ti to priznat nece dobro proc u LPa,ako se plasira

skupinu ce proc ali dalje,.......

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #109 on: December 18, 2007, 10:55:09 AM »
ma daj, ak su tebi ovi legionari, neznam kaj.

s lampardom je prakticno dogovoreno, van der vart nece doc, za diega bumo vidli. imas na juve balkanu

Nego šta je npr. Lampard? Zbog čega bi on došao u Juve, ako ne zbog novaca? ::)

Offline Juve

« Reply #110 on: December 18, 2007, 02:52:29 PM »
mozda, ali dobiva sigurno bolje novce u celziju. on niti nema mjesta u momcadi celsija. makelele, essien, ballack su po meni bolji igraci od njega, a ako jos dode neko ko modric, za lampa nema mjesta

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #111 on: December 18, 2007, 04:24:53 PM »
mozda, ali dobiva sigurno bolje novce u celziju. on niti nema mjesta u momcadi celsija. makelele, essien, ballack su po meni bolji igraci od njega, a ako jos dode neko ko modric, za lampa nema mjesta

molim te procitaj ponovo sta si napisao

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #112 on: December 18, 2007, 07:20:17 PM »

eeee on je legenda Chealseja.....kako da kazem na svojoj poziciji je predobar iako je englez, ovo si nabrojo sve defenzivne veznjake...a ballack ce brzo ic iz Chealseja....dobro ti je Romanista reko...procitaj jos jednom svoj post

Offline Juve

« Reply #113 on: December 20, 2007, 05:35:59 PM »
lamp je razvikani igrac koji nikad nije vaznu tekmu odigro dobro. makni essiena i makelelea iz momcadi pa onda vidi razliku.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #114 on: December 20, 2007, 06:03:20 PM »
a gle, iskreno boli me qurac i za celski i za Lamparda ionako ni meni nije neki igrac al mislim da je dovoljno dobar za celski

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #115 on: December 20, 2007, 07:42:11 PM »
lamp je razvikani igrac koji nikad nije vaznu tekmu odigro dobro. makni essiena i makelelea iz momcadi pa onda vidi razliku.
a sad si reko da bi bio odlicno pojacanje za juve...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #116 on: December 20, 2007, 10:44:38 PM »
a gle, iskreno boli me qurac i za celski i za Lamparda ionako ni meni nije neki igrac al mislim da je dovoljno dobar za celski

Boli me qurac za Juve...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #117 on: December 21, 2007, 02:01:20 PM »
a sad si reko da bi bio odlicno pojacanje za juve...

sad sam i ja shvatio
zakljucak je
Chelsea>Juve

Offline Juve

« Reply #118 on: December 21, 2007, 08:13:26 PM »
bio bi dobar za juve, treba nam drvosjeca. hocu rec kaj ce celsiju lamp kad imaju dovoljno takvih igraca. juve nema nekog ko puno trci i okolo kosi