0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Normalno... ne dao Isus da bi se netko u Romi sjetio dovest takva dva igrača... nama će bit dobri Guily, Juan, Esposito i takva ekipa...
Bar ćemo uvijek ostati svoji, nećemo biti skup stranih legionara, koji igraju samo za novac, bez ikakvih emocija, strasti, da ne kažem ljubavi prema klubu... :
ma nece ti lampard ic iz celsijapa vidis da celski igra LP i sljedece ce godine igrat i vjerojatno doc dosta daleko, dok Juventus htjeo ti to priznat nece dobro proc u LPa,ako se plasira
Quote from: curva sud on December 17, 2007, 11:04:41 AMBar ćemo uvijek ostati svoji, nećemo biti skup stranih legionara, koji igraju samo za novac, bez ikakvih emocija, strasti, da ne kažem ljubavi prema klubu... :ma daj, ak su tebi ovi legionari, neznam kaj.s lampardom je prakticno dogovoreno, van der vart nece doc, za diega bumo vidli. imas na juve balkanu
mozda, ali dobiva sigurno bolje novce u celziju. on niti nema mjesta u momcadi celsija. makelele, essien, ballack su po meni bolji igraci od njega, a ako jos dode neko ko modric, za lampa nema mjesta
lamp je razvikani igrac koji nikad nije vaznu tekmu odigro dobro. makni essiena i makelelea iz momcadi pa onda vidi razliku.
a gle, iskreno boli me qurac i za celski i za Lamparda ionako ni meni nije neki igrac al mislim da je dovoljno dobar za celski
Quote from: Juve on December 20, 2007, 05:35:59 PMlamp je razvikani igrac koji nikad nije vaznu tekmu odigro dobro. makni essiena i makelelea iz momcadi pa onda vidi razliku.a sad si reko da bi bio odlicno pojacanje za juve...