Author Topic: Roma - slovan  (Read 1077 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Romamario1981

Re: Roma - slovan
« Reply #75 on: September 04, 2011, 02:25:13 PM »
Zapravo je, vise je od legende. Odbio je bolje sportske i financijske uvjete i (p)ostao besmrtan.

Ali, sada je vrijeme da on i dalje igra, bude u rosteru, ali ne moze ocekivati prvih 11 na temelju prijasnjih zasluga. On to zna, a ovo novinari napuhuju.
Ja mislim da on isto tako zna da bi sjeo na klupu da u klubu postoji Messi ili Cristiano koji su bolji od njega... ali jedan Menez ili Boriello to definitivno nisu i njihov doprinos u igri nije približan onome za koji je on zaslužan,tako isto sada mi9slim da mora igrati... jer nemamo baš neke strikere,niti je to bio Vučinić...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #76 on: September 04, 2011, 02:37:05 PM »
Znam ali trenerova je uvijek zadnja.

Mi sada ne idemo na instat uspjeh, Lamela ima 19 godina, Krkic 20, Osvaldo 25.

Idemo napravit respektabilnu ekipu koja ce za 2-3 sezone biti TOP ekipa. Ako propadne sve, LE odlazi.

Totti je 12. igrac te ekipe, jer se ne uklapa u 4-3-3 u idealnoj formaciji, ali vjerujem da ce LE naci mjesta za njega u poziciji centralne spice.

Offline Romamario1981

« Reply #77 on: September 04, 2011, 02:38:42 PM »

Idemo napravit respektabilnu ekipu koja ce za 2-3 sezone biti TOP ekipa. Ako propadne sve, LE odlazi.

Totti je 12. igrac te ekipe, jer se ne uklapa u 4-3-3 u idealnoj formaciji, ali vjerujem da ce LE naci mjesta za njega u poziciji centralne spice.
Mislim da je LE greška... i da je trebalo dovesti stručnjaka... samo toliko

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #78 on: September 04, 2011, 02:41:50 PM »
I ja bih rađe da smo doveli Deshampesa, Spallettija ili nekog slicnog. Nismo, jebiga.

Offline Romamario1981

« Reply #79 on: March 26, 2012, 06:48:07 PM »

Mislim da je LE greška... i da je trebalo dovesti stručnjaka... samo toliko
  04.09.2011. ;)