Author Topic: Europa league: Slovan Bratislava - Roma 1:0 (18.08.2011.)  (Read 963 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline romaomorte

• Email
Re: Europa league: Slovan Bratislava - Roma 1:0 (18.08.2011.)
« Reply #60 on: August 23, 2011, 09:43:16 PM »
curva,jesi li ti ljut na crnogorski cigoa sto je otisao u juve?

mislin da je vise  ljut na to sta ga nitko nije pita da ostane :D a di je otiša, koga briga, doci ce i posli njega neki koji ce bit bolji od njega

La Roma in Vantaggio

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #61 on: August 23, 2011, 10:11:00 PM »
Ljut sam što ga se nije htjelo zadržati.
To jest, imam dojam da ga se jedva čekalo pustiti, da bi se doveli igrači po volji Luisa Enriquea. Jebiga, ja mislim da Krkić i Osvaldo skupa nisu 30% Mirkove klase. A ako LE ne krene dobro, dobit će otkaz. Njih dvojica će ostati, a definitivno nisu igrači koji imaju moć i znanje odlučivati utakmice kao Vučinić i čisto sumnjam da su sposobni zabijati pod različitim trenerima, kao Mirko i kod Spallettija i kod Ranierija i kod Montelle.

Hoću reći, imam dojam - ako će uspjeti, uspjet će jedino kod Luis Enriquea, ako uspije i on sam. Ako LE ispadne flop, bojim se da će ispasti i oni.

I je, žao mi je što je otišao u Juve, kojeg stvarno ne podnosim. Nije mu to trebalo, niti zbog Rominih navijača, niti zbog njega samoga. Zaslužio je igrati ili u najjačim europskim momčadima ili u Premiershipu, pa makar Tottenhamu... Juve i nije neki korak naprijed, no mislim da tu ima svega, tj. da nisu njega u Rimu razočarali jedino navijači i njihovi zvižduci.
« Last Edit: August 23, 2011, 10:16:33 PM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline TORCA

« Reply #62 on: August 23, 2011, 10:40:49 PM »
Ljut sam što ga se nije htjelo zadržati.
To jest, imam dojam da ga se jedva čekalo pustiti, da bi se doveli igrači po volji Luisa Enriquea. Jebiga, ja mislim da Krkić i Osvaldo skupa nisu 30% Mirkove klase. A ako LE ne krene dobro, dobit će otkaz. Njih dvojica će ostati, a definitivno nisu igrači koji imaju moć i znanje odlučivati utakmice kao Vučinić i čisto sumnjam da su sposobni zabijati pod različitim trenerima, kao Mirko i kod Spallettija i kod Ranierija i kod Montelle.

Hoću reći, imam dojam - ako će uspjeti, uspjet će jedino kod Luis Enriquea, ako uspije i on sam. Ako LE ispadne flop, bojim se da će ispasti i oni.

I je, žao mi je što je otišao u Juve, kojeg stvarno ne podnosim. Nije mu to trebalo, niti zbog Rominih navijača, niti zbog njega samoga. Zaslužio je igrati ili u najjačim europskim momčadima ili u Premiershipu, pa makar Tottenhamu... Juve i nije neki korak naprijed, no mislim da tu ima svega, tj. da nisu njega u Rimu razočarali jedino navijači i njihovi zvižduci.

koji je kurac isa u juve, ako je moga ic u englesku, a šta to brises iz pamćenja.
i sabatini ga je htio zadrzati le isto, ALI crnogorski cigo NIJE HTIO OSTAT, ON NIJE HTIO ,ON NIJE HTIO,ON NIJE HTIO,ON NIJE HTIO.
koliko puta ti treba napisat da shvatis to.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #63 on: August 23, 2011, 11:32:20 PM »
Ako LE ispadne flop, bojim se da će ispasti i oni.

A sve mi se čini da će ispast flop. Ne sviđa mi se njegova politika igrača. Doveli smo Krkića, ajde, može proć. Ali budimo realni,  Barcelona će ga vratit ako se dokaže, znači praktički je na posudbi. A ako se ne dokaže, za kurac i onih 12 milijuna. Druga stvar, sve mi se čini da on vidi samo španjolce i igrače iz Španjolske. Roma je Roma, volim je takvu kakva je, ne želim da postane azil za španjolce, pa makar oni bili svjetska klasa, jer Roma je prije svega talijanski klub, a sad ćemo kako se čini postat ko inter, legija stranaca, odnosno druga (?) postava španjolske reprezentacije. Treće, u Italiji treba znat igrat i obranu, a nama je obrana među najgorim u ligi, sumnjam da će to Angel i Heinze promijenit. Al dobro, bar ćemo igrat nogomet lijep za oči (bar se nadam) i to mi se jedino sviđa.

Ali nije mi jasno kako se sad Enrique sluša kad imamo super sposobnog sportskog direktora, a nije se slušalo Spallettija u izboru igrača.

Offline TORCA

« Reply #64 on: August 24, 2011, 09:34:24 AM »
jel to tako tesko zakljucit.
pa kad je bija spale, bila je druga uprava i vlasnik, nhf ali ovo ti je bilo glupo skroz.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #65 on: August 24, 2011, 01:19:46 PM »
jel to tako tesko zakljucit.
pa kad je bija spale, bila je druga uprava i vlasnik, nhf ali ovo ti je bilo glupo skroz.

To je bilo više da vas skrenem s teme crnogorskog gada

Offline TORCA

« Reply #66 on: August 24, 2011, 03:07:13 PM »
onda ok , jps jednom nhf :cieszy_sie_roma: