Author Topic: Putovanje na utakmicu Inter- Roma 18.09.2011.  (Read 973 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
Re: Putovanje na utakmicu Inter- Roma 18.09.2011.
« Reply #15 on: August 01, 2011, 09:33:02 AM »
kak to da interisti podržavaju tessere

ja bi rado išao, al pare su problem trenutno

vjerujem da Inter Croazia zna bolje odgovor na ovo pitanje,

podržavaju ih zato jer im na navijackoj tribini vecina ekipe nisu navijaci vec gledatelji kojih boil k***c za stare ultrase koji nemogu dobiti tessere jer su evidentirani kod policije+mafijas Moratti je i onaj manji dio ultrasa na navijckoj tribini potplatio da šute i ne suprostavljaju se tesserama jer i one(tessere) idu preko kluba pa klub i sestrinske firme(Moratti) ubiru finu proviziju.

Slicna stvar je sa Juveom i Milanom pa i Lazio s Lotitom, ljudi morate bit svjesni da su to klubovi vođeni od stranje ljudi kojima je profit(novac) jedini bog u glavi, i da su u stanju napraviti sve da bi ga imali jos vise...

ne zelim s ovim vrijeđat ikoga, ali nažalost ovakav trend da par mocnika vlada talijanskim nogometom se odvija zadnjih 10-ak godina, rezultat je da im liga svake godine tone sve dublje i dublje zbog 5-6 mafijasa koji drze cijelu ligu i sebi spremaju lovu dzep, a calcopoli i ostala sranja su ocito samo parade za narod jer se nije nista od tada promjenilo na bolje.

tuzno ali istinito i hnl je poceo preuzimati taj nacin poslovanja na celu s lopovom mamicem.

a uz pohlepu mafijasa i lopova jedan od glavnih krivaca zasto se takve stvari dogadjau u nasem i talijanskom nogometu smo i mi gledatelji/navijaci koji smo dopustili da se takve stvari odvijaju; neki jer ih boli k***c, neki jer zive u neznanju, a neki jer su potplaceni od druge strane.

no al calcio moderno
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Mihalj

• direktor Svemira
    • Email
« Reply #16 on: August 02, 2011, 07:15:22 AM »
znači imamo puno poveznica s italijom
nažalost ne u vezi lijepih stvari.

ak niš ponosan sam što romini navijači ne podržavaju tessere

koji još klubovi ih podržavaju

dođe ti žao ultrasa juventusa, intera.

nazija, ko ih .ebe..  :D
:romaflag: :transparent_roma2: :flag: :laziomerda1:

UNICA MIA ROMA

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #17 on: August 02, 2011, 12:49:37 PM »
Joj, daj nemojte s tim hardcore ultras spikama.

Mislim, i ja bi najradije išao sa Slovencima koji su odlična ekipa i s kojima je vrhunska zajebancija. Ali, prvo je upitno hoće li Slovenci uopće organizirati grupni odlazak i drugo, mislim da bi odlazak s njima puno više stajao. Ako se nema auta, treba prvo doći do Ljubljane. Što je oko 150kn i 2 sata vožnje vlakom. Do 350kn koliko je prijevoz s ovim interistima je 200kn, a čisto sumnjam da bi samo toliko bilo Ljubljana-Milano povratno. Dakle, treba više para i vrlo vjerojatno više vremena, dok skupimo sve po Sloveniji, bilo s autom, bilo s busom.

Ako Slovenci idu pojedinačno, onda bi put sigurno bio puno skuplji nego ovo što nudi Inter Croazia.

Mislim, najbolje da mi smeta što netko simpatizira Inter. Tom logikom, trebali bi mi smetati i Slovenci i Srbi i svi ostali, jer nisu Hrvati. Pa mi ne smetaju.

Meni se ova ponuda sviđa, mislim da je cijena korektna i najvažnije od svega, nudi mi se bez ikakve muke, gubljenja vremena na organizaciju i sam put, direktna linija Zagreb-Milano. Velika mi je želja oduvijek otići na Romu na Meazzu, kad bi se barem mogle srediti neke druge karte kraj romanista (pa bili to i 'tesserati'), mislim da bi se odlučio na odlazak.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #18 on: August 02, 2011, 12:52:43 PM »
Inter Croazia, ima li smisla kontaktirati Inter i 'žicati' kartu za tribinu do Rominih tesserata?
Mislim da je + što sam iz inozemstva, tj. da bi se na račun toga možda moglo nešto iskemijati.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #19 on: August 02, 2011, 10:58:33 PM »
Joj, daj nemojte s tim hardcore ultras spikama.

Inter Croazia, ima li smisla kontaktirati Inter i 'žicati' kartu za tribinu do Rominih tesserata?
Mislim da je + što sam iz inozemstva, tj. da bi se na račun toga možda moglo nešto iskemijati.

bitno da se napise da su to hardcore ultra spike....koje u ovom slucaju utjecu i na tebe i na mene i na sve "hardcore ultras navijace" koji zele otic na tekmu, al bitno da su to hardcore ultra spike  :lol:

i zato kaj su to hardcore ultras spike imamo povecanje gledatelja na stadionima i nenamjestene tekme i prvenstva koja su cista ko suza...

nije ni cudo da sve ide u k***c
« Last Edit: August 02, 2011, 11:06:23 PM by Gigi »

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #20 on: August 02, 2011, 11:15:38 PM »
Hardcore ultras spike ne zbog postova o 'tesserama', nego zbog postova o tome da ne bi išli na utakmicu s interistima. Jer eto, oni su interisti.

Offline Inter Croazia

« Reply #21 on: August 03, 2011, 07:48:39 AM »
Mladići, muče Vas krive stvari. Navijači se uvijek snađu za karte na gostovanjima. Interisti idu na svako gostovanje i uvijek su ti sektori dobro popu njeni, jedino je problem sa utakmicama gdje ih ne žele domaćini ( u suradnji sa MUP-om ) zbog mogućih izgreda ( slučaj Napoli )
Ista situacija je i sa meazzom, tamo grad Milano ne dopušta gostovanja navijača Napolija i Juventusa.
Rominih navijača će sigurno biti na njihovoj tribini, ali Vi sigurno ne možete do karte i to je 100% jer kako sam pisao samo Roma tessera, osobna iz Rima ili članovi Rome mogu do tih karti i nema popusta za nikoga, baš nikoga.

Mi na utakmice idemo već dosta godina, i vjerujte sve smo probali za gostovanja ( prvenstveno mislim na Udine ) i samo smo dva puta bili u kavezu sa našim navijačima, a sve ostalo smo bili na neutralnoj tribini. S tim da smo ta dva puta bili prije pojave tessere.
Naravno, probali smo do tessera i to preko jakih veza, ali kako smo stranci i nemamo račune u talijanskim bankama to nismo mogli, jer tessera se izdaje u banci ( na njoj Vam je i znak Mastercarda ili Maestra, nisam siguran )

Za kraj, mi se dosta brzo punimo za ovo putovanje, rok vam je još 10 dana ili dok ima mjesta. I da vam olakšam, niste jedini romanisti koji idu ili su išli sa nama. Prošlo putovanje je bilo 3-4 mladića iz Zagreba koji često idu u Rim na tekme

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #22 on: August 03, 2011, 10:33:42 AM »
Inter Croazia, na koju neutralnu tribinu u Udinama misliš?
I ja sam isto u Udinama samo jednom uspio biti u kavezu s romanistima, ali svaki drugi put sam bio barem na tribini do kaveza (Curva Sud). I ta tribina je bila sve samo ne 'neutralna', uvijek puna romanista sa sjevera Italije, iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Hrvatske... znači svih onih van Lazija (prije) i bez tessera (danas). Tek na, mislim da se zove 'Distinti Centrali' (onoj tribini dijagonalno od terena, isto na južnoj strani) su bili navijači Udina... zadnji put sam čak s 'Distinti Centrali' uspio doći na Curvu Sud među romaniste, baš sa pričom da nisam iz Italije, da su mi prijatelji tamo, da ja nisam uspio kupiti kartu jer više nije bilo (što je bila istina)... ukupno su četvero ljudi pustili da s kartom za jednu tribinu idu na neku drugu tribinu; znam jer su mi rekli kod zadnje kontrole, kad su na neki papir zapisali sve moje podatke, a ja sam morao dati svoj potpis  :rolleyes: :lol:

E, tako nešto ja mislim za Meazzu, znam da nemam šanse za kavez i to, ali jel bi se mogla uzeti karta za tribinu do kaveza, na kojoj vjerujem da će biti makar 50 romanista sa sjevera Italije, a koji nemaju 'tesseru'?

Hvala.
« Last Edit: August 03, 2011, 10:37:34 AM by curva sud »

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #23 on: August 03, 2011, 10:35:23 AM »
Mladići, muče Vas krive stvari. Navijači se uvijek snađu za karte na gostovanjima. Interisti idu na svako gostovanje i uvijek su ti sektori dobro popu njeni, jedino je problem sa utakmicama gdje ih ne žele domaćini ( u suradnji sa MUP-om ) zbog mogućih izgreda ( slučaj Napoli )

u usporedbi s cim?, sa vecinom ostalih klubova u italiji zadnjih par sezona da(gdje je konstantan pad posjecenosti), a sa usporedbom broja interista na gostovanjima 90tih i pocetkom 2000?

Rominih navijača će sigurno biti na njihovoj tribini, ali Vi sigurno ne možete do karte i to je 100% jer kako sam pisao samo Roma tessera, osobna iz Rima ili članovi Rome mogu do tih karti i nema popusta za nikoga, baš nikoga.

Mi na utakmice idemo već dosta godina, i vjerujte sve smo probali za gostovanja ( prvenstveno mislim na Udine ) i samo smo dva puta bili u kavezu sa našim navijačima, a sve ostalo smo bili na neutralnoj tribini. S tim da smo ta dva puta bili prije pojave tessere.
Naravno, probali smo do tessera i to preko jakih veza, ali kako smo stranci i nemamo račune u talijanskim bankama to nismo mogli, jer tessera se izdaje u banci ( na njoj Vam je i znak Mastercarda ili Maestra, nisam siguran )

i nikom nije u k***u da se jebeni komad potvrde da mozes na tekmu dize u fakin banci  >:(

@Inter Croazia, nije namjenjeno za provokaciju buduci da nemas veze s tesserama

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #24 on: August 03, 2011, 10:43:59 AM »
Ja sam spreman ici, sta je s ostalima?

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #25 on: August 03, 2011, 10:10:24 PM »
ja sa vec odavno rekao da necu ic.

ma ponuda je odlicna ako zelis otic u milano, sjest si na tribinu s domacim navijacima,pogledat utakmicu i doma, ali meni osobno to nije to. ic gledat romu i ne bit s njima na tribini,to je ko sto se kaze otic u rim,a ne vidjet papu.

mislim da ce ovo bit utakmica viskogo rizika :rolleyes: pa se zato karte za romine navije prodaje samo u pokrajini Lazio.
tesseru ima jako mali broj navijaca,tako da kadgod malo vec skupina rominih navijaca ide na utakmicu,ne ide tamo gdje su tesseratti,neko na tribnu do nje.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #26 on: August 03, 2011, 10:38:14 PM »

ma ponuda je odlicna ako zelis otic u milano, sjest si na tribinu s domacim navijacima,pogledat utakmicu i doma, ali meni osobno to nije to. ic gledat romu i ne bit s njima na tribini,to je ko sto se kaze otic u rim,a ne vidjet papu.

e tocno to. ak se vec ide negdje dalje onda treba i propisno zaruzit, a ne sam tam i odmah sim nazad.

Offline bonesmasher

« Reply #27 on: August 08, 2011, 12:33:44 PM »
i koja je na kraju shema...ide se ili ne ide?

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #28 on: August 08, 2011, 02:51:19 PM »
ja ne idem sigurno,ali ima vas jos bar 20ak koji bi mogli ic pa se dogovorite.

pitaj jaxa, mogu ti dat njegov broj moba da ga nazoves i pitas

Offline Inter Croazia

« Reply #29 on: August 09, 2011, 04:04:15 PM »
Ekipa, mi popis zaključujemo u subotu. Znači, u subotu trebam imati uplatu i sken dokumenata za provjeru od strane osiguranja utakmice.
Za sada se nitko od Vas nije pozitivno izjasnio, ali ću svejedno čekati još dva- tri dana.
Da opet ne ispitujete ponoviti ću:
1. ne postoji opcija kupovine gostujuće tribine
2. ne postoji sektor do gostujuće tribine niti bilo koji sektor na kojem možete biti sa obilježjima Rome
3. naša ponuda je maksimalno korektna ( bez zarade, samo da se pokrijemo ) i sigurno ovakvu ponudu nećete imati
4. naši članovi i putnici su vrlo ozbiljni ljudi ( npr. ljudi na ozbiljnijim pozicijama u državnim institiucijama ) tako da prilikom putovanja nema nikakvih problema. Volimo naš klub, ali i poštujemo tuđe