Joj, daj nemojte s tim hardcore ultras spikama.
Mislim, i ja bi najradije išao sa Slovencima koji su odlična ekipa i s kojima je vrhunska zajebancija. Ali, prvo je upitno hoće li Slovenci uopće organizirati grupni odlazak i drugo, mislim da bi odlazak s njima puno više stajao. Ako se nema auta, treba prvo doći do Ljubljane. Što je oko 150kn i 2 sata vožnje vlakom. Do 350kn koliko je prijevoz s ovim interistima je 200kn, a čisto sumnjam da bi samo toliko bilo Ljubljana-Milano povratno. Dakle, treba više para i vrlo vjerojatno više vremena, dok skupimo sve po Sloveniji, bilo s autom, bilo s busom.
Ako Slovenci idu pojedinačno, onda bi put sigurno bio puno skuplji nego ovo što nudi Inter Croazia.
Mislim, najbolje da mi smeta što netko simpatizira Inter. Tom logikom, trebali bi mi smetati i Slovenci i Srbi i svi ostali, jer nisu Hrvati. Pa mi ne smetaju.
Meni se ova ponuda sviđa, mislim da je cijena korektna i najvažnije od svega, nudi mi se bez ikakve muke, gubljenja vremena na organizaciju i sam put, direktna linija Zagreb-Milano. Velika mi je želja oduvijek otići na Romu na Meazzu, kad bi se barem mogle srediti neke druge karte kraj romanista (pa bili to i 'tesserati'), mislim da bi se odlučio na odlazak.