Author Topic: Putovanje na utakmicu Inter- Roma 18.09.2011.  (Read 973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Inter Croazia

Putovanje na utakmicu Inter- Roma 18.09.2011.
« on: July 29, 2011, 10:10:06 PM »
Poštovani mladići,
razgovarao sam sa vašim prijateljem Jax-om i on me uputio da otvorim novu temu i informiram Vas o ponudi za putovanje na utakmicu trećeg kola Seria A između Intera i Vaše Rome.
 Mi u Hrvatskoj već neko vrijeme imamo Inter Club i jako često idemo na utakmice u Milano, također imamo jako dobre odnose sa Juve klubom iz Rijeke i Milan klubom također iz Rijeke, pa nam je želja da i sa vama ostvarimo dobar kontakt i moguću suradnju te Vam iz tog razloga nudimo mogućnost da sa nama putujete u Milano.
Jedini uvjeti su da ste korektni ( bez provokacija na putovanju, pretjeranog konzumiranja alkohola i maltretiranja ostalih putnika, bez izazivanja nereda... )  i da na stadion, iz sigurnosnih razloga, ne nosite obilježja svog kluba ( to je stroga preporuka FC  Inter-a) i to je to!!

Mi utakmice pratimo, sa recimo to tako, korektne tribine ( nije navijačka- Ultrasi) nešto kao tribina istok u Maksimiru ( za one koji su iz Zagreba )
Kako za put u Italiju moramo ispoštovati neke sigurnosne zahtjeve ( standardna stadionska procedura i kontrola talijanskog MUP-a) prijava za utakmicu i plaćanje karti mora biti odrađeno 30 dana prije utakmice, tako da za prijavu i plaćanje imate rok do 15.08.
Mi putovanja radimo isključivo bez zarade, samo da pokrijemo trošak karti i busa. Cijena putovanja je za nečlanove ( znači za sve koji nisu članovi Inter Cluba ) 700,00 kn (da pojasnim trošak: karta Vam je 47 eura + trošak, a ostalo je za plaćanje busa, što mislim da je korektno = bus cca 350, 00 kn)

Za sve informacije se javite Jax-u.

Pozdrav

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Putovanje na utakmicu Inter- Roma 18.09.2011.
« Reply #1 on: July 30, 2011, 12:18:15 PM »
Evo i mene na laptopu, uhvatio sam nekako internet  8-).

Meni se sviđa cijena, a i put sa ekipom koja ide odavno na te utakmice.

Ja cu skoro sigurno ici, jedino ne bih isao u slucaju da sam jedini romanist u busu, osjecao bih se ugrozeno  8-), ali svejedno vjerujem da tu ima dosta ljudi koji bi bili zainteresirani za odlazak jer je cijena povoljna, a autobus ide Zagreb-Rijeka-Milan pa niste toliko ograniceni ukrcajem u Zagrebu.

Offline Il_Capitano10

« Reply #2 on: July 30, 2011, 12:37:11 PM »
Joooj kako mi je zao sta necu moc ic,imam dosta ispita u 9. mj.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #3 on: July 30, 2011, 01:06:02 PM »
Ak cu ic idem samo s romanistima, btw. neznam kaj ce bit s ekipom iz rima zbog tessera.

ak saznam da je neko s ovog foruma iso s interistima odmah ban na 3 mjeseca, ukljucujuci precednika  :D
« Last Edit: July 30, 2011, 01:08:19 PM by Gigi »
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #4 on: July 30, 2011, 01:25:13 PM »
mislim da vam je bolja opcija pitat slovence ak oni idu jer ce vam bit odlicno s njima, super su ekipa

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #5 on: July 30, 2011, 01:40:50 PM »
Vjerujem da su slovenci dobra ekipa, ali ovo je najjednostavniji nacin za odlazak na utakmicu. Ako zivim u drzavi gdje je Stanimirovic u saboru, najmanji mi je problem ic sa Hrvatima koji navijaju za Inter na tekmu.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #6 on: July 30, 2011, 04:13:49 PM »
@Inter Croazia, jel moguća opcija ići na Rominu tribinu (uz naravno pretpostavku da bude dozvoljeno prisustvo romanista na utakmici)?
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #7 on: July 30, 2011, 06:28:32 PM »
@Inter Croazia, jel moguća opcija ići na Rominu tribinu (uz naravno pretpostavku da bude dozvoljeno prisustvo romanista na utakmici)?

nema frende romine tribine, samo tesserati sektor-to ti je kao za gostujuce navijace, a njih ce bit 17, 20 ak nece padat kisa  :D
sve ostalo je improvizacija, kojih prosle sezone na sjeveru italije bas i nije bilo jer interovci(milanisti i juventini) sluzbeno podrzavaju tessere

al velim sve je to podlozno promjenema, treba se raspitat, al sumljem da ce bit nesto bitno drukcije od prosle sezone.

jbg to nama iz hrv ne pase jer nam je sjever najblizi za otic na tekmu, po meni treba pikirati tekme s manjim klubovima gdje je bitno bolja atmosfera i gdje dolaze "pravi" navijaci, al opet svako ima svoje preferencije, netko ide gledat netko navijat
« Last Edit: July 30, 2011, 06:33:32 PM by Gigi »

Offline Inter Croazia

« Reply #8 on: July 30, 2011, 08:28:54 PM »

Kako ti je i prijatelj napisao, tesere su na snazi i siguran sam da gostujuće tribine neće niti biti. Što se tiče Vaših Slovenaca niti oni neće biti kao navijači Rome na stadionu, nego će 100% kupiti karte u nekom ticket shopu i naravno za tribinu sa interovim navijačmia. Da nekim čudom i bude otvorena gostujuća tribina treba vam osobna iskaznica sa prebivalištem u Rimu, tesera ili da ste članovi Roma Cluba i da Vam klub osigura karte da bi dobili mjesto na toj tribini, a kako shvaćam 99% Vas to nema, tako da Vam ta opcija sigurno otpada

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #9 on: July 31, 2011, 02:13:50 PM »
hvala lijepo na ponudi,ali nista od mene.
mislim da prvenstveno nisam uopce u hrv taj vikend.

Offline TORCA

« Reply #10 on: July 31, 2011, 02:24:58 PM »
 Moze li tko objasnit koji je k taj tessere i na koga se odnosi

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #11 on: July 31, 2011, 02:49:33 PM »
Moze li tko objasnit koji je k taj tessere i na koga se odnosi

Navijačka kartica koju moraš imati da bi išao na gostovanja, a koju nitko normalan ne želi imati.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline TORCA

« Reply #12 on: July 31, 2011, 03:07:11 PM »
Pa dođu gostujici navijači u Rim , nije mi ništa jasno, ustalom kupim kartu prije tekme i Bog .

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #13 on: July 31, 2011, 03:38:42 PM »
Pa dođu gostujici navijači u Rim , nije mi ništa jasno, ustalom kupim kartu prije tekme i Bog .
cijela stvar s tesserama je malo komplicirana.

ima navijackih skupina koje ih podrzavaju i koje su protiv njih.

1. kada dođes na gostovanje kod kluba ciji navijaci podrzavaju tessere mozes se pozdraviti sa gostujucom tribinom ako nemas tesseru ili mozes ici na tribinu na kojoj su domaci navijaci i radit probleme  :lol:

2.kada dođes na gostovanje kod kluba ciji navijaci ne podrzavaju tessere, a buduci da navijas za Romu i navijaci Rome ne podrzavaju tessere(znaci da ih oboje ne podrzavaju tj. da se zajedno bore protiv tessera) onda se romanisti dogovore sa domacim navijacima da im uzmu 500 ulaznica za gostujucu tribinu jer domacinima netreba tessera da bi kupili ulaznice. upravo je ovo razlog zasto sam rekao da se isplati ici na tekme protiv slabijih klubova jer ih vecina ne podrzava tessere, tj. kao navijacima rome izlaze u susret radi zajednickog cilja da se tessere ukinu.

ovo vrijedi i u obrnutom smjeru tj. za olimpico.

odlican primjer suradnje i pokazivanja maroniju da treba ukinuti tessere http://www.youtube.com/watch?v=OtywZiSJonw

btw.nadam se da si me skuzio, ak nisi napisi pa cu probat jednostavniej to natipkat-jos mi je glava drvena od jucerasnje rakije   :D

Offline Mihalj

• direktor Svemira
    • Email
« Reply #14 on: August 01, 2011, 07:59:24 AM »
kak to da interisti podržavaju tessere

ja bi rado išao, al pare su problem trenutno
:romaflag: :transparent_roma2: :flag: :laziomerda1:

UNICA MIA ROMA