Poštovani mladići,
razgovarao sam sa vašim prijateljem Jax-om i on me uputio da otvorim novu temu i informiram Vas o ponudi za putovanje na utakmicu trećeg kola Seria A između Intera i Vaše Rome.
Mi u Hrvatskoj već neko vrijeme imamo Inter Club i jako često idemo na utakmice u Milano, također imamo jako dobre odnose sa Juve klubom iz Rijeke i Milan klubom također iz Rijeke, pa nam je želja da i sa vama ostvarimo dobar kontakt i moguću suradnju te Vam iz tog razloga nudimo mogućnost da sa nama putujete u Milano.
Jedini uvjeti su da ste korektni ( bez provokacija na putovanju, pretjeranog konzumiranja alkohola i maltretiranja ostalih putnika, bez izazivanja nereda... ) i da na stadion, iz sigurnosnih razloga, ne nosite obilježja svog kluba ( to je stroga preporuka FC Inter-a) i to je to!!
Mi utakmice pratimo, sa recimo to tako, korektne tribine ( nije navijačka- Ultrasi) nešto kao tribina istok u Maksimiru ( za one koji su iz Zagreba )
Kako za put u Italiju moramo ispoštovati neke sigurnosne zahtjeve ( standardna stadionska procedura i kontrola talijanskog MUP-a) prijava za utakmicu i plaćanje karti mora biti odrađeno 30 dana prije utakmice, tako da za prijavu i plaćanje imate rok do 15.08.
Mi putovanja radimo isključivo bez zarade, samo da pokrijemo trošak karti i busa. Cijena putovanja je za nečlanove ( znači za sve koji nisu članovi Inter Cluba ) 700,00 kn (da pojasnim trošak: karta Vam je 47 eura + trošak, a ostalo je za plaćanje busa, što mislim da je korektno = bus cca 350, 00 kn)
Za sve informacije se javite Jax-u.
Pozdrav