Author Topic: Bari - Roma, 01.05., 20:45  (Read 877 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Bari - Roma, 01.05., 20:45
« Reply #75 on: May 01, 2011, 09:38:34 PM »
Zijofa, krivi ti je raspored. Lazio igra doma s Juventusom i Genovom, a gostuje u Udinama i Lecceu.

Sutra ako Lazio kiksa (remi/poraz), Roma ima velike šanse. Ako dobiju, Roma i dalje ima šanse, ali uz uvjet da dobiju sve 3 do kraja. To bi značilo da Lazio ne smije osvojiti 6 bodova, a u posljednja 3 kola sigurne bodove imaju samo protiv Genoe. Koliko god Udine slabo igrale, sumnjam da će Lazio tamo lako do pobjede, a vrlo zajebano će im biti i u Lecceu, kojem bi ta utakmica u posljednjem kolu mogla značiti ostanak u ligi. Ne zaboravimo ni tradicionalno dobre odnose Leccea i Rome, kao i nekoliko (bivših) romanista u Lecceu.

EDIT: Lecce igra doma s Napolijem, gostuje kod Barija i dočekuje Lazio.
Vjerujem da Napoliju nije svejedno hoće li biti viceprvak ili 'tek' treći, tako da ne vjerujem da će puštati Lecceu. Kod Barija će Lecceu biti zajebano, logično, riječ je o njihovom najvećem rivalu. Na stranu što je Bari ispao, ako su se večeras ovako borili protiv Rome, zamislite kako će se boriti protiv ljutog lokalnog suparnika... dakle, Lecce bi mogao biti bitan, ako ne i ključan faktor. Tamo je vruće gostovanje, definitivno će biti teško Laziju ako će domaćima značiti pitanje ostanka.
« Last Edit: May 01, 2011, 09:48:58 PM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline romaomorte

• Email
« Reply #76 on: May 01, 2011, 09:59:58 PM »
znači sutra gledamo lazio - juventus

ne znam koji su mi mrži, onda kontra ovih  :laziomerda1:
La Roma in Vantaggio

Offline Panucci

• Roberto Rulli
« Reply #77 on: May 01, 2011, 10:06:30 PM »
hahahahhahahahahhaahahahha
hahahahahahahahhhahaaaaaahahha
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahahhahahahaha
hahahahahahahahahahahaaha
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e pa ja tek sad vidim da smo pobjedili, nakon crvenog za perotu samo sam iskljucio racunar i otiso' vecerat, sad opet upalim kad pobjeda....
stvarno svasta, pa ovo je sve za ne povjerovati....jebo lud zbunjenog ovdje...

:flag: :flag:

samo jos sutra da  :laziomerda1: ne pobjedi i imamo bas sanse za lp ;)
ASR 1927

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #78 on: May 01, 2011, 10:35:50 PM »
Dobro je sto imamo igrace koji ne znaju primiti loptu-Rosi

stvarno smo smijesni...da je Bariu bilo potrebno za opstanak ne bi smo dobili..stvrano me razocarao odnos prema igri..

trudimo se sa igracem manje a onda kad smo igracki  poravnati..hodamo po terenu..jedva cekam da se sezona zavrsi i da se napravi remont u timu..

De Rossi-ono je bilo bas kretenski,na samom pocetku drugog poluvremena,tolik je bilo vremena za poppravak ..ulijece mu   klizeci pa ga ne srusi,pa ga povlaci, pa onda ga udari..odraz slabosti,protiv tamo nekog igraca iz Baria...

Da se ja pitam -prodao bih ga odmah s obzirom na ponasanje i njegove igre u zadnje 2,3 sezone,dok jos mozda mozemo izvuci para za njega ...
 s druge strane treba nam neki itaalijan u novoj romi..ne zelim samo stranceu romi+ on je dijete rome ...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #79 on: May 01, 2011, 10:38:32 PM »
Lupi, iako sam sretan zbog pobjede i produženja nade u LP, slažem se od riječi do riječi s tvojim komentarom.
Osim što ne bi prodao De Rossija. Nikada.

Stvarno su odigrali zakurac. A još više peče nikakav pristup, kao da im ništa nije značila ova utakmica. Bariju svaka čast.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline TORCA

« Reply #80 on: May 02, 2011, 06:50:05 AM »
Pa dođe mi da pomislim(mada mislim da je tako) , da ovaj jebeni pristup igri proizlazi iz glava igrača, jer znaju da slijedece sezone za njih nema mjesta u Romi .
Možda to ne rade namjerno,ali podsvjest je vrag.
Kao, sto me briga za lp, ako izborimo lp , nema produzenja ugovora ,nego noga.
A ako bude el možda i ostanem.
Nadam se da nije tako jer im je Roma dala puno, jesu i oni njoj, ali hebiga , ako znaš da dvi ili tri sezone nisi vise onaj pravi, pa zahvali se i otidi ka covik, a ovako ispadaju papci.
Nadam se da nije tako, ali tko će znat
 :cieszy_sie_roma:
« Last Edit: May 02, 2011, 09:38:12 AM by TORCA »

Offline Zijofa

« Reply #81 on: May 02, 2011, 04:20:09 PM »
Zijofa, krivi ti je raspored. Lazio igra doma s Juventusom i Genovom, a gostuje u Udinama i Lecceu.

........
Moja greška  :), kopirao sam s njihovog foruma  :D