Author Topic: Fiorentina - Roma 12:30  (Read 705 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
Re: Fiorentina - Roma 12:30
« Reply #15 on: March 20, 2011, 09:45:51 PM »
Ne mogu se oteti utisku da je crnogorski cigo bio u onim sittuacijama, 6,7 je bilo takvih, umjesto meneza da bi zabio makar jednom..

tocno to
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #16 on: March 20, 2011, 10:09:14 PM »
menez je jos zelen, ali ima brzinu i brzi dribling sto je anjbitnije.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #17 on: March 20, 2011, 10:26:08 PM »
menez gotovo sigurno odlazi na kraju sezone
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #18 on: March 20, 2011, 10:29:26 PM »
odkud ti to?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #19 on: March 20, 2011, 10:47:27 PM »
Ne mogu se oteti utisku da je crnogorski cigo bio u onim sittuacijama, 6,7 je bilo takvih, umjesto meneza da bi zabio makar jednom..

Slažem se, ali ne može se Menezu previše zamjeriti. Činjenica da ga se gura na neprirodnu poziciju; Menez je najbolji na trequartisti, ok je ići s njime i na desnom krilu ili u napadu, ali na lijevom krilu se ne snalazi. Jebiga.

Danas je 2 boda izgubio Montella; svaka im čast na povratku od 0:1 i 1:2, no obzirom da smo stisnuli Fiorentinu posljednjih 20-25 minuta, moralo se uzeti puni plijen... i onda Montella u takvoj situaciji radi izmjene Rosi za Taddeija, a treću ne bi ni napravio da se De Rossi nije ozlijedio.

Vjerujem da ćemo dostići i prestići Lazija, međutim Udine su na +6 i imaju lakši raspored. Roma sljedeće kola doma Juve, oni vani kod Leccea, a onda za 2 kola Udinese-Roma. Tamo imamo 3 poraza u nizu, možda i više, ne znam sad točno...

LP se čini teško dostupnom ako ćemo se zadovoljavati bodom i ako se neće imati muda. +, što je najgore, odnosi u klubu/svlačionici mi djeluju poljuljano... mislim na Borriella i Meneza.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #20 on: March 20, 2011, 11:00:24 PM »
odkud ti to?

ne brini se nisam nigdje pročitao..ali prema njegovom stavu i ponašanju roma mu je odskočna daska za daljnju karijeru u zadnje vrijeme igra preko kurca i uopće se neću začuditi ako ode na kraju
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline romaomorte

• Email
« Reply #21 on: March 20, 2011, 11:07:23 PM »
triba cilu momcad raspustit, ali bas sve, od golmana do napadaca. i krenit sa necim novim. evo danas popis talijanske reprezentacije i nema niti jednog igraca rome osim aquillanija koji je bivsi. i to nesto govori o stanju u momcadi, a romina skola vazi kao jedna od boljih u italiji u zadnje vrime. ostavit samo tottija ako nece previse zajebavat i ako ce se spremit na pocetku sezone da moze odigrati jednom tjedno 90minuta kao danas i ostavit de rossija ako zeli ostati a razne juane burdise risove mekerese i ostalu preplacenu gamad sve potirat. dati monteli koji ima uvid u mogucnosti juniora da izabere od njih one koji znaju nesto i uz novog vlasnika kupit par mladih dobrih igraca od bilo gdje i krenit potpuno u novom smjeru.
ovo sta se tice sancheza da smo ga mogli dovesti za 10akM to je mozda bilo prije par godina, nakon SPa htjeli smo dovesti njega i islu pa je udinese trazio za sancheza 30, a za islu 10M pa opet nismo bili u stanju to realizirati.
a sta se udinesea tice, bila je neka reportaza o njima kako imaju razvijenu skautsku sluzbu koja im omogucava da dovode jeftino igrace na nacin da imaju kucu u kojoj ljudi gledaju sve moguce lige svijeta i ako im netko zapne za oko pokusaju ga dovesti prije velikih klubova. pa da se i roma ukljuci na barem jedan manji opseg toga imali bi neke koristi od toga, a ne dovodjenje debila kojima je vazno ime koje pise na ledjima a ne ime koje pise na prsima  :icon_ok:
 :magica: :romaflag:
La Roma in Vantaggio

Offline filipstar

• Email
« Reply #22 on: March 20, 2011, 11:14:07 PM »
Nemogu vjerovat kak totti dobro igra. Ja sam ga otpisao na početku sezone. Da, zadnjih 20 minuta se moglo pobijedit al ko ga jebe, nema veze. Menez puno drka po lopti, i ponekad mu sjedne nešto od svog tog drkanja. Nikad nisam volio igrače koji troše puno lopti. Menez bi bio puno bolji da se ne zabija tolko u obranu nego da ko lennon, često nabacuje. Al menezu je centaršut za kurac tak i onak. Mislim da je on u staru bio loše pojačanje i bačen novac, al opet, takvi igrači često eksplodiraju. Svi smo se smijali Baleu još prije 2 godine, a sad je uz bok messiju po igrama i korisnosti. Pizarro mi je loš, i perrotta. Definitivno je potreban remont veznog reda. Znam da sanjam, ali jedan modrić bi stvarno digo romu na novu razinu. Kad bi novi vlasnik skeširo 50 milja eura uzeli bi naslov odma. Inače, ovaj vargas, to je moja želja, al sigurno ne bi išo ispod 20 milijuna.

Offline romaomorte

• Email
« Reply #23 on: March 20, 2011, 11:51:10 PM »
taj vargas je bio zelja dok nije dosao u fiorentinu, naravno u romu nije dosao jer nije bilo para :D
La Roma in Vantaggio

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #24 on: March 21, 2011, 09:07:02 AM »
romaomorte, točno je ovo za Udinese. Imaju vjerojatno najbolju i najrašireniju skautsku službu na svijetu, a prvi su uveli taj sistem s cjelodnevnim gledanjem utakmica, koji je zapravo jednostavan da jednostavniji ne može biti... Izgradili jednu ogromnu zgradu, opremili se svom tehnologijom, imaju prijenosa liga od 2. angolske do 3. zanzibarske, imaju niz ljudi koji iz dana u dan gledaju utakmice i to je to... ako im se koji igrač svidi više puta, lijepo uzmu avionsku kartu i odu ga pogledati uživo.

Prije otprilike 2 godine imali su, ako se ne varam, 77 igrača na ugovoru. Siguran sam da ih je 65 valjda bilo jeftino da jeftinije ne može, a da samo 1 od tih 60 uspije, oni su već u golemom plusu. Evo, zadnji kojeg su 'izmislili' je onaj veznjak Armero  :spoko_roma:

Nevjerojatno za, talijanske prilike gradić od 100-injak tisuća stanovnika.
« Last Edit: March 21, 2011, 09:08:36 AM by curva sud »

Offline maminho

• Email
« Reply #25 on: March 21, 2011, 12:29:14 PM »
moje želje za vezu su montolivo i kranjčar

ieri,oggi,domani...sempre con te

Il calcio e la nostra religione, Totti e il nostro Dio

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #26 on: March 21, 2011, 12:51:08 PM »
... i onda Montella u takvoj situaciji radi izmjene Rosi za Taddeija, a treću ne bi ni napravio da se De Rossi nije ozlijedio.

Meni je Rosi bio dosta bolji od Taddeija, možda bi ga se i moglo malo gurati više prema napadu, jer je brz i nije loš tehničar. Za obranu nije dobar.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #27 on: March 21, 2011, 07:13:36 PM »
... i onda Montella u takvoj situaciji radi izmjene Rosi za Taddeija, a treću ne bi ni napravio da se De Rossi nije ozlijedio.

Meni je Rosi bio dosta bolji od Taddeija, možda bi ga se i moglo malo gurati više prema napadu, jer je brz i nije loš tehničar. Za obranu nije dobar.

Ma slažem se, samo problem je što Rosija na desno krilo uvodi u ovakvoj bitnoj utakmici, kad se moraju i mogu loviti 3 boda.

Jer, Rosi je zadnji puta tu poziciju igrao još kod Spallettija prije 3,4 godine. On je inače srednji vezni, od kojeg su u seniorima napravili desnog i lijevog beka, te desno krilo :D

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #28 on: March 23, 2011, 05:53:27 PM »

Slažem se, ali ne može se Menezu previše zamjeriti. Činjenica da ga se gura na neprirodnu poziciju; Menez je najbolji na trequartisti, ok je ići s njime i na desnom krilu ili u napadu, ali na lijevom krilu se ne snalazi. Jebiga.
.

a to se ne mogu nikako slozit s tobom.
prvi dio, ne moze jednsotavno onako brzom igracu najbolja pozicija bit poluspica,to mogu ugrat igraci tipa tottija,pirlo je nekad to znao igrat kad ne bi bio zadnji vezni,isto i lucho gonzalez. od onih prije recimo rivaldo, menez je bas onaj klasicni brzanac odlicnog i brzog driblinga.

a druga stvar. meni nije jasno da krilnim napadacima, krilinim poluspicama,kako vec to nazvat moze bit teze igrat na jednoj strani,nego na drugoj. glavna finta je doc do igraca cekat da on trzne,izmaknut loptu i po brzini pobjec,dal prema sredini,dal po strani,ovisi o situaciji i mislim da nema neke razlike o stranama. bas se on i crnogorski cigo cesto znaju mijenjat