Author Topic: Fiorentina - Roma 12:30  (Read 705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Fiorentina - Roma 12:30
« on: March 20, 2011, 10:18:56 AM »
Za nesto vise od sata je utakmica pa evo da imamo temu ;)

Forza Roma :flag:

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
Re: Fiorentina - Roma 12:30
« Reply #1 on: March 20, 2011, 11:03:07 AM »
nadam se dobroj tekmi s dosta golova i našoj pobjedi, zadnju smo ih tukli 3-2 ako se nevaram-idemo sad na 2 gola razlike  :D

Forza Roma  :romaflag: :romaflag:
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #2 on: March 20, 2011, 12:06:57 PM »
Kako god odigrali ovu utakmicu i kraj sezone DA BOG DA NE VIDE NI CENTA SLJEDEĆI PAR GODINA JEBA IM PAS MATER!!!!

Offline romaomorte

• Email
« Reply #3 on: March 20, 2011, 12:44:33 PM »
Kako god odigrali ovu utakmicu i kraj sezone DA BOG DA NE VIDE NI CENTA SLJEDEĆI PAR GODINA JEBA IM PAS MATER!!!!

ajde sta se zestis uvijek, vidis da smo opet izjednacili :D
La Roma in Vantaggio

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #4 on: March 20, 2011, 01:12:02 PM »

Roma 2:0 Lazio........

Offline Zijofa

« Reply #5 on: March 20, 2011, 01:32:19 PM »
Ne mogu podnijet neke igrače više tipa Taddei, ako se takvi ne zamjene onda ne znam

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #6 on: March 20, 2011, 01:38:39 PM »
ja sam bodom jako zadovoljan, glavno da ostajemo neporazeni, a fiorentina je doma uvijek bila gadna. poslije 2-2 smo odlicno igrali, mogli i pobijedit, ali su i oni imali prilika (ona precka), tako da sam zadovoljan. totti opet preemocaan  :roma: :totti: :totti: :roma:
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #7 on: March 20, 2011, 01:39:54 PM »

i kaj onda pa nemogu se sve tekeme pobjediti, meni je drago da smo se dva puta vratili u tekmu nakon primljenih golova, i to nešto govori.
i chelsea je pobjedio manchestera pa je u ligi prvaka igrao nerješeno s kopenhagenom...

što se taddeia tice takvo mišljenje o njemu imam 2/3 sezone, treba nam mali sanchez iz udinesea  :D

menez je također bio loš danas, zapravo on nikada nije bio dobar/odlican, on je samo imao kratke faze kad je bio dobar-nažalost...zašto mirko nije igrao danas poziciju na kojoj je igrao menez?

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #8 on: March 20, 2011, 01:43:13 PM »
Sancheza cemo dovest kada bude imao 34 godine...
Jebote, koji smo mi debili, prije sezonu-dvije Palermo nam je NUDIO Cavanija, mi smo ga odjebali jer smo imali sirok izbor napadaca (Totti, Okaka i tko jos?)
Onda se Sancheza spominje u kontekstu Rome za cca 10-15 mil eura, i sad ce se nasi zainteresirat kada ce ga cijenit 30 mil eura, i naravno da ce nam ga copit Manchester, Inter ili netko treci.... Daj kad ce vise bit sluzbeno preuzimanje Rome

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #9 on: March 20, 2011, 01:54:02 PM »
Mirko je odrađivao kartone.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #10 on: March 20, 2011, 02:08:05 PM »
Mirko je odrađivao kartone.

e kad si vec tu... kako igra bertolacci u lecceu ? od njega bismo mogli ocekivat velike stvari

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #11 on: March 20, 2011, 03:47:47 PM »
i naravno cestitke nasem kapetanu na 200 i 201 golu u seriji a  :totti:  :magica:
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #12 on: March 20, 2011, 04:41:53 PM »

Reka san neću ali ovaj me post potakao na ovo što ću sad "komentirati"

i kaj onda pa nemogu se sve tekeme pobjediti, meni je drago da smo se dva puta vratili u tekmu nakon primljenih golova, i to nešto govori.
i chelsea je pobjedio manchestera pa je u ligi prvaka igrao nerješeno s kopenhagenom...

što se taddeia tice takvo mišljenje o njemu imam 2/3 sezone, treba nam mali sanchez iz udinesea  :D

menez je također bio loš danas, zapravo on nikada nije bio dobar/odlican, on je samo imao kratke faze kad je bio dobar-nažalost...zašto mirko nije igrao danas poziciju na kojoj je igrao menez?

1.Ne mogu se sve tekme pobijediti fala bogu ALI zato Chievo - PRVENSVO ODE, Sampdoria - PRVENSTVO ODE, Catania - PRVENSTVO ODE i da ne nabrajam ostalih 5 godina

2.Vraćanje u tekmu nakon 0:2 opisuje Romu kakva i zapravo je - kad počnu gubiti onda fak pa mi gubimo ajmo odigrati nogomet!!!

3. Chelsea je pobijedio Manchestera jer je Chelsea a ovaj Kopenhavn ne triba posebno spominjati odnosno 0:2 u gostima.....

4. Fali nama u glavi a ne nikakav Ronaldinjo, Retardinjo i Robinjo!!!

5. Menez nema mozga - OBJEKTIVNO!!!

Tottiju neću čestitati jer se Bogovima ne čestita! Oni su takvi kakvi jesu! :totti:

Ja se nekim ljudima odi divim kad mogu još uvik braniti Romu i igrače kad znaju situaciju - čitaj u zdrav mozak!

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #13 on: March 20, 2011, 07:19:28 PM »
da nam u nekim tekmama zna bit propuh u glavi-zna.
opet da nemamo taj mentalitet ratnika kakav nas krasi zadnjih nekoliko godina nebi se mi prijatelju borili za naslove, jer budimo realni-momcad nam je stara i istrošena, pojacanja koja smo dofurali su uglavnom loša i smješna-što uvelike uvjetuje financijska situacija kluba.

kažem ti da imamo sređenu finacijsku situaciju zadnje 3-4 godine SIGURNO bi digli jedan naslov serie A.

mislim da jedan inter/milan imaju skoro pa duplo skuplje momcadi, nažalost nogomet je veliki biznis i to se danas broji i daje uspjeh.

uvijek cu radje navijati za "manje" klubove koji pokazuju istinske vrijednosti kao borbenost/zalaganje/poštenje nego za ove bogate kojima je cilj imati cim više super zvjezdica i koji ne prezaju od prljavih trikova kako bi došli do svojih ciljeva.

FORZA ROMA  :roma_to_my:

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #14 on: March 20, 2011, 09:05:36 PM »
Nismo  lose igrali nakon 2:2..bilo je tu dosta situacija iz kojih se moglo zabiti..mislim da smo kontrolirali mec nakon 2:2....
Ne mogu se oteti utisku da je crnogorski cigo bio u onim sittuacijama, 6,7 je bilo takvih, umjesto meneza da bi zabio makar jednom..
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.