Ja sam za Carla Mazonea..
Mislim da je on pravo rijesenje za ostatak sezone ...zasto ?
stari lisac, ima znanja...bas nam to treba, neko ko je sposoban da u kratkom roku napravi kvalitetnih stvari...nek itrener ko ce ih podici psihicki i kojji je namazan svim bojama...
Zato nisam za Montelu jer sam siguran da on nema autoritet i nema iskustva za ove blic situacije ...trenirao je djecu,dakle ne govorim o njemu kao nekom ko bi krenuo s nama u sezonu,jer mi moramo pobjedjivati do kraja ..upitna nam je liga sampiona lazio nam bjezi kao 4-ti 9 bodova...Dakle imamo mnogo toga za izgubiti i za to ne bih volio Montelu...
Mazone staromodan tip trenera moze se reci -nije ono sto bi nam trebalo za buducnost ali do kraja sezone on je savrsen za nas...on je taj koji bi imao autoritet,jer ne zaboravimo on je nas, Rimljanin, lansirao je Tottia,bio je nas trener, pravio je cuda sa Bresciom..mislim da bi uz neke njegove korekcije,uz eventualni zanos ,pozitivni sok, roma izgurala s njim do kraja sezone a poslije bi to vec bilo procitano i ne bi on bio rjesenje za sljedecu sezonu...
Mozda tad Montela ili neko ?
Jednostavno mislim da bi se u ovom trenutku vise cjenila Mazoneova nego Montelina,uz potrebno iskustvo za ove situacije,jer mislim da s Mazoneom ne bismo otputovali na izlet u Donjeck...
Mazone je moja zelja...

Ranieri gospodine HVALA TI...ostao si pravi Romanista i sa ovim potezom...