Author Topic: Roma - Napoli  (Read 534 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Roma - Napoli
« Reply #15 on: February 13, 2011, 11:36:59 PM »
I ja bi stavio Taddeija umjesto Meneza... Taddei, iako je losiji igrac od Meneza, trudi se, trci, iako malo toga napravi prema naprijedm a ovaj tu i tamo uzme loptu, predribla 3-4 igraca i izgubi loptu ili je doda De Rossiju/Simpliciju/Perrotti. Menez moze rijesit utakmicu svojim prodorom, a za to mu ne treba cijela utakmica.
crnogorski cigo, Menez i Boriello su strasni igraci i vjerojatno imamo ako ne najjaci, jedan od najjacih napada u Serie A pa i sire, ali nemamo sredinu koja ce im podvalit koju loptu. Tu je jedino Totti za proigravanja, a on igra svaku petu utakmicu.

Ja vjerujem da mi trebamo promijenit cijeli sistem igre... Imamo dobre igrace, a lose rezultate.

I ja se nadam da ce nam Eduardo utrpat 5 golova i da ce to natjerat Rosellu da trazi novog trenera na kraju sezone, ako ne i prije.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #16 on: February 14, 2011, 01:07:58 PM »
nisam gledo tekmu protiv napoli-a, ocito su trenutno jaca ekipa, a nama predstoji borba za ligu prvaka...

i nadam se da cemo mi utrpat 5 komada ukraincima, a ne oni nama...

evo mozda ih ovo natjera da se više pocnu zalagat...http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-upali-na-trening-rome-totti-im-obecao-pobjedu-protiv-sahtara/537907.aspx
« Last Edit: February 14, 2011, 02:51:08 PM by Gigi »
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #17 on: February 14, 2011, 07:48:49 PM »
I ja bi stavio Taddeija umjesto Meneza... Taddei, iako je losiji igrac od Meneza, trudi se, trci, iako malo toga napravi prema naprijedm a ovaj tu i tamo uzme loptu, predribla 3-4 igraca i izgubi loptu ili je doda De Rossiju/Simpliciju/Perrotti. Menez moze rijesit utakmicu svojim prodorom, a za to mu ne treba cijela utakmica.
crnogorski cigo, Menez i Boriello su strasni igraci i vjerojatno imamo ako ne najjaci, jedan od najjacih napada u Serie A pa i sire, ali nemamo sredinu koja ce im podvalit koju loptu. Tu je jedino Totti za proigravanja, a on igra svaku petu utakmicu.

Ja vjerujem da mi trebamo promijenit cijeli sistem igre... Imamo dobre igrace, a lose rezultate.

I ja se nadam da ce nam Eduardo utrpat 5 golova i da ce to natjerat Rosellu da trazi novog trenera na kraju sezone, ako ne i prije.
ma ni slucajno taddei, koliko covjek voli romu i koliko je borben,tolika je neznalica. svoje najbolje je pruzio prve sezone u romi i na tome sam mu zahvalan.

menez MORA igrat, sto vise igra,vise ce prodora napravit. ne vidim prevelikog smisla u tome da menez recimo ulazi oko 60minute, uskracen je punih sat vremena mogucih prodora.

a eduardo 5 golova moze dat jedino cipru ili tako nekome,ali to je nebitno

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #18 on: February 14, 2011, 08:11:01 PM »
nakon onakve utakmice protiv napolija, nemam ni volje ni zivaca ista pisat, mislim da to sve govori, nadam se da cemo proc nekako sahtar  :(
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline maminho

• Email
« Reply #19 on: February 23, 2011, 10:08:56 PM »
lavezzi mi je bil jedan od drazih igraca,ali nakon onog nek si jebe mater

ieri,oggi,domani...sempre con te

Il calcio e la nostra religione, Totti e il nostro Dio