Author Topic: karte za derby...  (Read 1378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pale84

• Email
karte za derby...
« on: February 03, 2011, 02:04:29 PM »
a li je netko od vas išao na derby..i kako ste došli do karata?
naime, nas dvije planiramo ići 13tog u Rim, i nemamo pojma kako do karata, ima li online prodaje..ugl.rekli su nam momci koji su bili da se može u švercera nabaviti ili u fan shopovima..pls.sugesitije ikakve :))
fala i pozz iz Splita :flag:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: karte za derby...
« Reply #1 on: February 03, 2011, 03:19:36 PM »
Od svercera mozes uvijek, mislim da postoji neka stranica za online narudzbu karata, to sam negdje vidio, al da ga jebes ne mogu se sjetit na kojoj je adresi  >:(

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #2 on: February 03, 2011, 03:30:00 PM »
Ovdje mozes kupiti online..

http://www.seatwave.it/biglietti-roma/biglietti-stadio-olimpico/domenica-13-marzo-2011/perf/351325

Kao sto vidis nije puno ostalo u prodaji online,barem za nas dio...cini mi se po ovom linku da istocna tribina ne ide u online prodaju,sto bi znacilo da se te ulaznice nabavljaju u shopovima,mozda, ne znam...
Online katre su dosta skuplje u odnosu na ove koje se mogu kupiti u shopovima,gdje bi se mogle nabaviti po cijeni 50,60 eura...takodje dole postoji grafikon koji pokazuje da online cijene variraju...

Ja planiram ici na utakmicu...imam informaciju da se kartu mogu nabaviti i na mjestima gdje se prodaje italijanska lutrija-Lottmatica...

Ulaznica se kupuje uz licna dokumenta ..1 covjek-1ulaznica....

2,3 sedmice prije tekme se ulaznice  pustaju u prodaju...

Ako interesovanje bude veliko za derbi a po svemu sudeci hoce, tesko da ce biti slobodnih ulaznica na dan utakmice...

Najbolje da krenes ako si u mogucnosti do Rima dan ranije zbog ulaznica...

Neka svercer bude zadnja opcija,mada nikad ne znas da li si kupio ispravnu ulaznicu,pogotovo neko ko nije nikad bio na toj tekmi...
Kad vec odvajas novac za tekmu onda bolje se osigurati na vrijeme idati malo vise novca,koji ce biti jednak cijeni  koju ce ti nuditi svercer ako  se takvi pojave...

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline pale84

• Email
« Reply #3 on: February 03, 2011, 04:41:37 PM »
e hvala ti puno :)
ali čovječe jel vidiš ti cijene?! :cursing:..naime curve smo odmah isključile budući da mi frendica navija za Lazio, a ja za Romu, ne bi ni jednoj ni drugoj bilo zgodno :D
kontale smo na ovu istočnu tribinu, koa se zove tribine tevere centrale, jel..i jao online koliko vidim 140e :cursing:
koliko sam isto uspijela sinjat negdje na zadnjoj tekmi ova u 11 mjesec karte su se za tu tribinu prodavale po 55 eura, a za žene, djecu i starce, upola manje...pa bih ja radije onda tamo uzela kartu kad dojemo, a dolazimo 2 dana ranije utakmice...što msiliš da li će ih tada još biti? :crying:
 :flaga2_roma:

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #4 on: February 03, 2011, 05:39:41 PM »
Mislim da ce biti tada ulaznica...
Curva bi nasa trebal biit raprodata..
Ako ne nabavim ranije ulaznicu i ja cu onda doci  u Rim barem dan ranije...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #5 on: February 03, 2011, 05:56:29 PM »
ma sumnjam ja da ce i dan,dva prije bit karata za curvu sud. treba otic na dan prodaje karata do trsta po karte(mislim da se karta moze uzet bilo gdje) i onda si miran. lutrija je doc dan prije utakmice i mislit da ces ugrabit kartu za curvu sud

Offline pale84

• Email
« Reply #6 on: February 03, 2011, 06:16:40 PM »
a odakle vi dolazite?
a ja kontam na tu istočnu tribinu..a i 2 dana smo ranije tamo pa valjda ćemo uspit kupit po normalnim cijenama..jer ovo online je prestrašno.

Offline Ivano_Romanista®

« Reply #7 on: February 26, 2011, 11:25:47 AM »
Karte za Curva Sud je gotovo nemoguce dobiti jer skoro sva mjesta idu onima koji imaju godisnje ulaznice itd. Prodaja ide oko 10 dana prije utakmice, ja idem na Distini Sud,ona je odma pored Curve sud, cijena je 30eura.. :piwo_roma:

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #8 on: March 03, 2011, 10:29:30 PM »
molio bih vas oboje da izvjestite situaciju nakon derbija kako je islo s kartama :)

planiram ic na Roma-milan pa zato. hvala lijepo

Offline romaomorte

• Email
« Reply #9 on: March 04, 2011, 12:38:45 AM »
e hvala ti puno :)
ali čovječe jel vidiš ti cijene?! :cursing:..naime curve smo odmah isključile budući da mi frendica navija za Lazio, a ja za Romu, ne bi ni jednoj ni drugoj bilo zgodno :D
kontale smo na ovu istočnu tribinu, koa se zove tribine tevere centrale, jel..i jao online koliko vidim 140e :cursing:
koliko sam isto uspijela sinjat negdje na zadnjoj tekmi ova u 11 mjesec karte su se za tu tribinu prodavale po 55 eura, a za žene, djecu i starce, upola manje...pa bih ja radije onda tamo uzela kartu kad dojemo, a dolazimo 2 dana ranije utakmice...što msiliš da li će ih tada još biti? :crying:
 :flaga2_roma:

sta ti to smeta, stojis na sjeveru i kada se  zaurla grazie roma samo pocnes skakat i pjevusit u sebi :D. ja sam tako 1. utakmicu u životu na maksimiru, doduse na zapadu, cijelo drugo poluvrime skakutao na Torca eeee Torca oooo, a tada je jos bilo ljudi na stadionima, ima tome vec 10ak godina :D
La Roma in Vantaggio

Offline pale84

• Email
« Reply #10 on: January 13, 2012, 03:10:58 PM »
hehehe, ovo tek sada vidim :)
@romaomorte, pa da tako je i bilo :) bile smo na sjeveru, i skakutala sam i pjevala:) niko mi nije ništa. mada su primjetili.
aaaaaaaaaa, da mi se vratittttttttttttttttttttt :) :cieszy_sie_roma:

Offline TORCA

« Reply #11 on: January 16, 2012, 11:37:22 AM »
Ajmo se dogovorit, da li idemo brodom pa vlakom, ili iznajmimo kombi u zg pa do rima.
Ili mi iz dalmacije brodon, a vi kombijen,auton, pa se nademo u rimu.
Mislin za lazio :cieszy_sie_roma:

Offline pale84

• Email
« Reply #12 on: January 16, 2012, 11:58:18 AM »
mi smo išli brodon, pa vlakom :) to je nama ka najbolja opcija, osim ona avionska :) ne virujen da ću ja moć ove sezone :(((( ali za iduće aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :flaga2_roma: :flaga2_roma:

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #13 on: January 16, 2012, 12:34:40 PM »
ako vas ide recimo 4 iz splita autom, ispast ce te jeftnije, nego da ides brodom pa vlakom. kako vas je volja.
provjerite cijene ljudi pa se sami uvjerite

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #14 on: January 16, 2012, 03:16:41 PM »
torca jel ti ides 100 posto?