Ovdje mozes kupiti online..
http://www.seatwave.it/biglietti-roma/biglietti-stadio-olimpico/domenica-13-marzo-2011/perf/351325Kao sto vidis nije puno ostalo u prodaji online,barem za nas dio...cini mi se po ovom linku da istocna tribina ne ide u online prodaju,sto bi znacilo da se te ulaznice nabavljaju u shopovima,mozda, ne znam...
Online katre su dosta skuplje u odnosu na ove koje se mogu kupiti u shopovima,gdje bi se mogle nabaviti po cijeni 50,60 eura...takodje dole postoji grafikon koji pokazuje da online cijene variraju...
Ja planiram ici na utakmicu...imam informaciju da se kartu mogu nabaviti i na mjestima gdje se prodaje italijanska lutrija-Lottmatica...
Ulaznica se kupuje uz licna dokumenta ..1 covjek-1ulaznica....
2,3 sedmice prije tekme se ulaznice pustaju u prodaju...
Ako interesovanje bude veliko za derbi a po svemu sudeci hoce, tesko da ce biti slobodnih ulaznica na dan utakmice...
Najbolje da krenes ako si u mogucnosti do Rima dan ranije zbog ulaznica...
Neka svercer bude zadnja opcija,mada nikad ne znas da li si kupio ispravnu ulaznicu,pogotovo neko ko nije nikad bio na toj tekmi...
Kad vec odvajas novac za tekmu onda bolje se osigurati na vrijeme idati malo vise novca,koji ce biti jednak cijeni koju ce ti nuditi svercer ako se takvi pojave...