Author Topic: Roma - Brescia; srijeda 02.02.2011., 20:45h  (Read 703 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Roma - Brescia; srijeda 02.02.2011., 20:45h
« Reply #30 on: February 02, 2011, 10:10:53 PM »
Ma znam francy, ali polako, daleko je još do kraja... drukčija je sezona nego lani, pa nisi valjda opet očekivao 20 i nešto utakmica bez poraza?!

Neću reći da smo jači no što smo bili prošle sezone (tada nam je najveća snaga bila pobjednička atmosfera, jel), ali svakako smo širi... vrhunski Menez, strijelac Borriello, jako korisni Simplicio... svi oni velika su nam pojačanja.

Milan je manje uvjerljiv nego što je bio Inter i Milan nema Mourinha. Ako smo mogli lani dostići onakvog Intera, onda možemo i u ovakvoj ligi ove sezone dostići Milana, jer svako svakoga pobjeđuje i bit će tu još puno preokreta.

Čekaj da krene Liga prvaka, tada će početi pravi lov... iako, ovo danas ostaje veliki kiks. Jebiga, nonšalantno smo krenuli, bili u mislima na Meazzi, oni su izgledali dosta čvrsto i desilo se prosipanje 2 boda. Ništa čudno nakon 8 domaćih pobjeda u nizu, jednom je moralo stati... bolje u svakom slučaju sada, nego za 2 mjeseca.

Ranieri će im nakon ovoga sigurno očitati bukvicu, sad je najvažnije što prije zaboraviti na tu Bresciju i s Meazze se vratiti neporažen. A loviti, naravno, sva 3 boda...

U Rim dolaze Napoli, Lazio, Palermo, Juve i Milan. Tu bi mogao biti ključ svega, s 13/15 bodova definitivno smo sposobni za naslov  :spoko_roma:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #31 on: February 02, 2011, 10:12:50 PM »
Ma znam francy, ali polako, daleko je još do kraja... drukčija je sezona nego lani, pa nisi valjda opet očekivao 20 i nešto utakmica bez poraza?!

Neću reći da smo jači no što smo bili prošle sezone (tada nam je najveća snaga bila pobjednička atmosfera, jel), ali svakako smo širi... vrhunski Menez, strijelac Borriello, jako korisni Simplicio... svi oni velika su nam pojačanja.

Milan je manje uvjerljiv nego što je bio Inter i Milan nema Mourinha. Ako smo mogli lani dostići onakvog Intera, onda možemo i u ovakvoj ligi ove sezone dostići Milana, jer svako svakoga pobjeđuje i bit će tu još puno preokreta.

Čekaj da krene Liga prvaka, tada će početi pravi lov... iako, ovo danas ostaje veliki kiks. Jebiga, nonšalantno smo krenuli, bili u mislima na Meazzi, oni su izgledali dosta čvrsto i desilo se prosipanje 2 boda. Ništa čudno nakon 8 domaćih pobjeda u nizu, jednom je moralo stati... bolje u svakom slučaju sada, nego za 2 mjeseca.

Ranieri će im nakon ovoga sigurno očitati bukvicu, sad je najvažnije što prije zaboraviti na tu Bresciju i s Meazze se vratiti neporažen. A loviti, naravno, sva 3 boda...

U Rim dolaze Napoli, Lazio, Palermo, Juve i Milan. Tu bi mogao biti ključ svega, s 13/15 bodova definitivno smo sposobni za naslov  :spoko_roma:

jedna rečenica

iz tvojih usta u njihove i božje uši  :icon_ok:
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #32 on: February 02, 2011, 10:14:38 PM »
Milan-Napoli
Juventus-Milan
Palermo-Milan
Milan-Inter
Fiorentina-Milan
Roma-Milan
Udinese-Milan
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #33 on: February 02, 2011, 10:15:38 PM »
@curva: ko dize romu u nebesa? Ja sam bio jedan od rijetkih na forumu k roji nije ni zadnjih 10 kola prosle sezone vjerovao u scudetto. Nazalost imamo jos uvijek taj malogradanski mentalitet. Klub je u rasulu godinama, iste greske se rade, cak smo i de rossija uspjeli sjebat.... dobili smo milan,inter i lazio,ali nam te pobjede nista ne znace kada nas cagliari guzi, gubimo bodove od cesene,bologne,parme,catanije....
Ja bih bio prezadovljan 3. mjestom u prvenstvu, a ako osvojimo scudetto,kunem se Francescom Tottijem, idemo u Rim,ja ti placam povratnu kartu!

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #34 on: February 02, 2011, 10:56:22 PM »
ja predvidam da ce milan past tokom vremena te cemo seopet s interom borit za prvo mjesto

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #35 on: February 03, 2011, 09:18:07 AM »
Ljudi moji, svaka vama čast ako vi mislite da imamo šanse za išta osvojit s ovakvom igrom već iljadu sezona! Gledam jučer prvo poluvrime (jer drugo nisan zbog štekanja ogromnog op.a.) i smijem se sam sa sobom tko na nas vrši pritisak i napada???!!! I onda dodjem k sebi i skužim da igramo protiv Brescie koja je predzadnja na tablici i smijeh se nastavi!!! Prošle sezone ista situacija sa Livornom u gostima i izgubimo prednost od 2 razlike i ode prvenstvo u **************** (ne smin psovat op.a.) I onda se opet počnem smijati.... Drugo poluvrime kao i što sam reka ne uspih pogledati ali kad san vidija da su nam gol zabili počelo mi se povraćati. I pratim ja rezultat i kao po ko zna koji put ispadam budala što se nečemu nadam i naravno završi neriješeno. Nakon utakmice skužin da su Milan, Lazio i Napoli kiksali i zamijenim ogorčen smijeh u plač....... GRAZIE ROMA!!!

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #36 on: February 03, 2011, 10:09:00 AM »
po ko zna koji put ispadam budala što se nečemu nadam
;)

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #37 on: February 03, 2011, 03:37:28 PM »
Ljudi moji, svaka vama čast ako vi mislite da imamo šanse za išta osvojit s ovakvom igrom već iljadu sezona! Gledam jučer prvo poluvrime (jer drugo nisan zbog štekanja ogromnog op.a.) i smijem se sam sa sobom tko na nas vrši pritisak i napada???!!! I onda dodjem k sebi i skužim da igramo protiv Brescie koja je predzadnja na tablici i smijeh se nastavi!!! Prošle sezone ista situacija sa Livornom u gostima i izgubimo prednost od 2 razlike i ode prvenstvo u **************** (ne smin psovat op.a.) I onda se opet počnem smijati.... Drugo poluvrime kao i što sam reka ne uspih pogledati ali kad san vidija da su nam gol zabili počelo mi se povraćati. I pratim ja rezultat i kao po ko zna koji put ispadam budala što se nečemu nadam i naravno završi neriješeno. Nakon utakmice skužin da su Milan, Lazio i Napoli kiksali i zamijenim ogorčen smijeh u plač....... GRAZIE ROMA!!!

:spoko_roma: :D
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #38 on: February 03, 2011, 03:48:52 PM »
Ima razlike izmedju intera i milana a razlika se ogleda i u sljedecem:

Interu je primarna bila liga prvaka i da nisu prosli chelsea mi im ne bismo prisli ispod 5 bodova...kako su oni prolazili u ligi sampiona,tako i mse zaliha uprvenstvu topila..inter je prosle sezone imao u tom peridu problema sa prosjecnim i srednje dobrim ekipama i tu je gubio bodove...dok je kako tako sa sebim ravnim izlazio na kraj...

Ovaj milan ne moze daleko u ligi sampiona,ovaj milan ne moze u italiji da dobije jaku ekipu...Taj milan bez problema rjesava  one ekipe gdje je inter prosipao bodove i zato su i prvi u italiji...Zato jer su dobijali ove male iste one koje mi i neke druge ekipe ne mozemo dobiti....

Ovaj milan sa ovim novim pojacanjima ima najjacu ekipu u italiji i mislim da ce lako rjesvati ove koje je i dosad dobijao..Cak i da izgubi sve velike meceve,sa dobijanjme ovih malih i srednjih poslije naseg remija sinoc, mislim da ga mi ne mozemo prestici tj. osvojiti Scudeto...Takodje mi cemo jos imati kikseva pogotovo ako prodjemo Sahtar u ligi sampiona...

Zato navijajmo za Milan da izbaci Totenhem....
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #39 on: February 04, 2011, 10:11:36 AM »
tako je to uvijek  :( ,ali opet forza romaa  :piwo_roma:
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #40 on: February 04, 2011, 11:07:00 AM »
Ajme, ajme, ajme.... :cursing: :cursing: :cursing:

Offline Mihalj

• direktor Svemira
    • Email
« Reply #41 on: February 04, 2011, 05:19:46 PM »
s utakmicom manje možemo doć milanu na 6 bodova šteta za bresciu jer bi to bilo sam 4 boda. šteta općenito za taj remi jer ovi gore nisu nešto uvjerljivi. čini mi se da i one tekme kaj dobijamo se mučimo i kak je netko rekao ovdje šteta za velike pobjede kad opet gubimo prvenstvo na malim tekmama.
i nekak sumnjam da možemo do kraja, pobjedimo par i onda neki glupi kiks ko ova brescia
šteta isto tak jer imamo čist solidnu ekipu. al nadam se da će nas kupit netko uskoro i ubrizgat malo para jer je svake godine pitanje tko će ostat, a tko ne.

a i priča kruži da ranieri nije baš omiljen među igračima.
da uleti sljedeće godine netko tko lippi ne bi imao ništa protiv

u nedjelju pobjeda protiv smrdljivog inter bi nam uletila ko budali šamar  :)
:romaflag: :transparent_roma2: :flag: :laziomerda1:

UNICA MIA ROMA