Author Topic: Roma - Cagliari 3:0  (Read 562 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
Re: Roma - Cagliari
« Reply #15 on: January 22, 2011, 10:07:33 PM »
šteta što ona bombetina od de Rossi-a nije ušla, inace dobar rezultat, igra tako-tako ništa specijalno, no opet niti Cagliari nije ništa uspio pokazat kraj danas vrlo dobrih Mexesa, Juana, de Rossia i Riisea. Kako je utakmica išla prema kraju izgledali smo sve bolje i bolje. Ono što mi se svidjelo je rukovanje Ranieria i Tottia pred kraj tekme, nadam se da ce se sad napokon ohladit atmosfera u svlacionici.

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
sve to fino izgleda sad kad je rezultat 3-0, nadam se da cemo konacno pocet igrat jer ono sto pokazujemo se meni nimalo ne svida, i mislim da je svima jasno kao dan da menez mora igrati u prvoj postavi
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #16 on: January 23, 2011, 09:40:25 AM »
Prosječna igra, a na kraju uvjerljivih 3:0  :icon_ok:
Rotiralo se i odmorilo malo pojedine igrače, to je dobro prije kup susreta s Juventusom.

Mučio sam se sa streamovima, pa nisam gledao svih 90 minuta, ali mora se priznati da je Cagliari dominirao prvih 20-ak minuta drugog poluvremena. I onda pravi potez Ranierija, uvodi odjednom Meneza i Vučinića. Odmah sam znao da će oni prebaciti igru i pritisak na Cagliari, tj. da je njihovo uvođenje za "čuvanje rezultata" bolje nego da se uvelo 3 obrambena. Nekoliko minuta kasnije već je bilo 2:0, a onda u samom finišu asistencija Vučinića za krasan pogodak Meneza i nova tri boda  :icon_ok:

Forza Maggica Roma!  :magica:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline tonci

• Email
« Reply #17 on: January 23, 2011, 10:41:24 AM »
Menez kakav kralj hahahahahaha bravo majstore !! : :popgialros_sciarpata:

http://www.youtube.com/watch?v=cHPRkY2ge_8     ev dobrog highlights-a  ko nije gledao tekmu !!    8-)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #18 on: January 23, 2011, 02:38:59 PM »
Nisam gledao tekmu, ali sazeci mi izgledaju odlicno, kakva bomba De Rossija, kakvo slavlje perrotte... kakav gol meneza i kako samouvjeren penal tottija ;)
de rossi igra sve bolje i bolje, nadam se da ce se vratiti na svoju razinu  :roma:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #19 on: January 23, 2011, 06:38:24 PM »
Prekrasna pobjeda i zaslužena 3 boda iako nam nije igra bila na razini kako znam i umijemo! Totti je odigra vrlo dobru utakmicu i vrlo san zadovoljan s njim i pogotovo Ranijeriem kad zna neki put izvesti savršeno taktičke poteze koji rješavaju utakmice! Lipi su nam rezultati završili u ostalim utakmicama tako da smo sad treći na tablici i nastavljamo san o tom Scudettu! Grazie Roma!!!!
:flag: :flag: :flag:

Offline maminho

• Email
« Reply #20 on: January 24, 2011, 01:50:34 PM »
menez legenda

ieri,oggi,domani...sempre con te

Il calcio e la nostra religione, Totti e il nostro Dio