Author Topic: Julio Baptista  (Read 326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Julio Baptista
« on: December 29, 2010, 06:08:02 PM »
Baptista konačno napustio Romu!  :D

Hvala mu na svemu, imao je nekih dobrih trenutaka u dresu Rome, ali ipak je njegova plaća bila prevelika obzirom na trud i doprinos na terenu. Danas je i službeno potvrđeno da je Baptista novi član Malage, kojoj je Brazilac već peta ovozimska akvizicija (Maresca, Demichelis, Asenjo, Camacho). Romi će pripasti 2 milijuna eura odštete, ali najvažnije da će se riješiti visoke Baptistine plaće.

Baptista je s Malagom potpisao na 2 i pol godine. Sretno mu bilo!

Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Julio Baptista
« Reply #1 on: December 29, 2010, 07:02:05 PM »
Arrivederci :D  :popgialros_sciarpata:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #2 on: December 29, 2010, 10:51:40 PM »
još mu ne mogu oprostiti promašaj protiv arsenala u 90. minuti u uzvratu 1/8 finala lige prvaka

UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #3 on: December 30, 2010, 09:27:09 AM »
male pare, ali jbg, glavno da smo ga se rijesili, takvi igraci unose samo nemir u svlacionicu
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline smith1__

« Reply #4 on: December 30, 2010, 12:28:14 PM »
malaga skuplja sve neke propale igrace...albert luque pa sad ovih 5.....i njih je neki sultan kupio mislim...  :lol:
 :icon_ok:

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #5 on: December 30, 2010, 07:48:22 PM »
Svaka čast, na kapaljku je dobroga napravio. Ne znam je li u ovih nekoliko godina možda pretrčao 10 km za Romu(ubrajam i treninge ovdje)  :lol:

Rekao je da je svjestan da nije pokazao najbolje što zna i da mu je žao što odlazi.
I meni bi bilo da sam Brazilac u kasnim dvadesetima, kojemu se vjerojatno neda igrati nogomet, a za to je lijepo plaćen. Prelijepo, rekao bih.

Svejedno, blagdani su, zahvaljujemo mu se jer smo pristojni i sretno u Malagi.

Sad, kad bi Niko htio doći i kad bi ga netko iz kluba kontaktirao...  ;)
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #6 on: December 30, 2010, 09:01:39 PM »
Fer od njega što je priznao da je pokazao premalo.

Na spomen Baptiste u dresu Rome, prva asocijacija mi je odličan gol Torinu... dan-danas se sjećam te utakmice; strašno nam je trebala pobjeda, gledao sam za kompom na streamu i usput su mi bili otvoreni rezultati.com. Roma u napadu, lopta mislim kod Aquilanija, teku zadnje sekunde, a odjednom zazvoni negdje pogodak. Ja okrenem i vidim Roma vodi 1:0  :lol: vratim brzo na stream, lopta taman u zraku poslije centaršuta, a onda Baptista fenomenalnim škaricama pogađa za minimalnu pobjedu  :D

http://www.youtube.com/watch?v=i8m5jufJibM  :spoko_roma:

Pamtim još i da je bio koban za Sampdoriu: zabio im je dva lijepa gola na Olimpicu za pobjedu 2:0, a zatim opet 2 i na Ferrarisu. To je bilo ono gostovanje poslije ispadanja od Arsenala, bez 10-11 igrača i s nekoliko juniora na klupi (tada je debitirao zadnjih 20-ak minuta i Crescenzi), kad je otpisana Roma zeznula kladioničare i ostvarila pozitivan rezultat.

Gol Sampi u Rimu: http://www.youtube.com/watch?v=9nXs1k7M_1w

Sjećam se i pogotka protiv Genoe, u onoj perfektnoj partiji Rome; kad je debitirao Motta i kad je bilo 3:0, s tri krasna pogotka: Cicinha poslije odlične akcije nekoliko igrača, Vučinićevog voleja nakon duge lopte De Rossija i ove Baptistine majstorije za konačnih 3:0 - http://www.youtube.com/watch?v=T78d8X490d8

Ne treba zaboraviti ni da je srušio Lazio, na tome mu posebno hvala  :spoko_roma:
http://www.youtube.com/watch?v=Idg-V68tHtw&feature=related

Bilo je tu još pogodaka, znam i za onaj u Bordeauxu u super bitnoj pobjedi 3:1, no evo, ove protiv Torina, 2x2 Sampdorie, Genoe i Lazija i dan-danas pamtim na prvu  :D
« Last Edit: December 30, 2010, 09:07:49 PM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #7 on: December 30, 2010, 09:32:21 PM »
kad okreneš film on nas je jedno vrijeme i vukao u toj sezoni
donio nam je 15-ak bodova

samo onaj miss protiv arsenala je meni prva asocijacija
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO