gledao gledao i nisam mogao vjerovati..
pa šta si umišljaju oni da će bodovi doći sami od sebe dikobraz brazilski se opija po rimu i uzima 5 milijuna eura,zapravo nisam ni saznao koja je njegova ozlijeda..
uđemo dobro u utakmicu stvorimo dvije šanse padne gol iz odbijanca,no to nas nije poljujalo i opet se vratimo golom de rossija..i onda majko moja mila onaj kreten argentinski ''ubija'' contija (može biti sretan što 1 neće igrati) dobija crveni i pravi penal malo sam vrtio snimke nakon tekme i mislim da bi krele spriječio gol i da nije uklizao jer je lopta bila dosta visoko u zraku i mogao je samo nogu postaviti
i od tog momenta sam vidio da ne kruva od ove utakmice menez je nešto pokušavao dok ostatak ekipe je tih 70 minuta proveo trčkarajući i čekajući da se završi agonija.
dosta je igru poljuljao rani izlazak castellinija i prelazak cassettija (koji nemože ni desno igrati) na njegovu stranu ulazi rosi koji je bio dosta dobar na toj desnoj strani
čovjek o kojemu sam pisao ovdje na forumu nam je zabio 2 gola , zove se alessandro matri i dalje stojim da bi on bio puno bolje rješenje od adriana i borriella no bitno da se sav novac iz blagajne potroši na argentinskog morona koji mi oduvijek nije bio ni za kurac
MEXES NON SI TOCCA