Author Topic: Od kada navijate za Romu????  (Read 2200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valenciaista

Re: Od kada navijate za Romu????
« Reply #15 on: September 21, 2008, 05:17:00 PM »
Ne navijam za Romu, ali mi je nakon Intera druga najmomčad u Italiji. Volim ih zbog Tottija i De Rossija.
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline batigol

« Reply #16 on: October 16, 2008, 10:04:04 PM »
ajde InvisibleMan ne prićaj gluposti,ne spominji njegovo ime uzalud. Slab si ti to navijač kada zbog jednog igrača navijaš za drugi klub. Što bi bilo da je posli iša u Lazio. Moj sinko, hahaha

Offline batigol

« Reply #17 on: October 16, 2008, 10:06:37 PM »
Inače od sezone 95/96,a za ozbiljno sezonu posli,nevidljivi čovječewhufcfrtzh. Ajte ljudi pozdrav

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #18 on: October 16, 2008, 10:20:07 PM »
ajde InvisibleMan ne prićaj gluposti,ne spominji njegovo ime uzalud. Slab si ti to navijač kada zbog jednog igrača navijaš za drugi klub. Što bi bilo da je posli iša u Lazio. Moj sinko, hahaha

ako si zbog ovih polupismenih primjedbi došao na forum, nećeš dugo

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #19 on: October 30, 2008, 01:18:43 AM »
Od tamo neke 97/98 godine. Kakav je samo igrac bio Abel Balbo, legenda fakat. Sjecam se onog Fabio Juniora, doshao kao neko extra pojacanje a nishta haman nije pokazao. Zadrzao se godinu najvishe. Nikada necu zaboraviti 17.06. 2001 godine i onu ludnicu na Olimpiku. Ja ko budala derem se po kuci da se navijaci vrate na tribinu, jer sam se nekako bojao da bi nas to moglo kostati titule (sta znas sta onaj smrdljivi juventus moze namjestiti), a dole pored aut linije Capelo sav znojan maltene na koljenima moli navijace da se vrate na tribinu. Par kola prije kraja juve vodi 2-0, a onda Nakata probija van der sara sa 35metara, par minuta prije kraja ubacuje ostru loptu, onaj klempo brani a Aeroplanino nekako ugura loptu u mrezu (mislim da ni danas ne zna kako je to uradio). Nakata je upravo ja mislim zamjenio Tottija, a ovaj se zbog toga bio malo naljutio na Capela. Ta je tekma presudila scudeto. Prije jedno 2 godine sam znao kompletan raspored te sezone i sve strijelce po utakmicama, ali sam fakat zaboravio do sada. Dobro se sjecam Montelinog loba protiv Milana na olimpiku za 1-1, bombe Candele u Bariju, auto gola Negra u derbiju, voleja i suza Batistute protiv Fiorentine, a Tottijev volej i probijanje Buffona ce ostati u meni dok sam ziv.

Samo nek se zna

antonioli-zago-samuel-zebina,cafu,candela,emerson (zaneti), tomasi, totti, batistuta i montela (delvechio)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #20 on: October 30, 2008, 08:02:41 AM »
Dream team...ko zna kad cemo ga opet imat

Offline Vlado_ASR

« Reply #21 on: November 06, 2008, 07:01:52 PM »
Negdje od 2000. koliko se sjecam

Offline torca di spalato

« Reply #22 on: November 27, 2008, 12:43:17 AM »
 :romaflag:Ja kako sam iz Splita ima sam priliku vidit Romu protiv Hajduka.Nakon toga sam je pratio još neko vrime jer me nešto kod nje provuklo i evo danas nakon te utakmice kad god vidit nešto od Rome odma mi srce zatitra.Poseban mi je to klub.Imam i 3 šala, dva original dresa i zastavu od Rome koja mi stoji na zidu sobe u Hajdukovu. :romaflag:

Offline Gialloross

« Reply #23 on: November 29, 2008, 05:22:13 PM »
od 2000, negdje 5. razred...
zanimljivo moja je priča slična jaxovoj... gledao sam peticu stalno, svidjelo mi se kako igraju i to je bilo to, ljubav je počela....  :roma_transparent:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #24 on: November 30, 2008, 10:07:05 AM »
jbt bio prvi razred ŠUKER IDOL...i dolazi euro 2000 bez hrvatske.....polufinale ITALIJA i NIZOZEMSKA i penali ..... i dolazi totti mlad s trakom na glavi heh....i onako hladnokrvno lobuje van der sara eto od te minute navijam za romu.....et to je moja kratka priča....A ZA TOTTIJA BI SE UBIO
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Bimbo_de_oro

• Email
« Reply #25 on: December 06, 2008, 12:55:45 PM »
valio sam Batija i kada je on presao u Romu poceo sam pratiti i zavolio Romu i dan danas je tako,to je bila sezona 2000-01
sad je samo ROMA u srcu bez obzira na igrace  :roma:

non si discute si ama

Forza ROMA Forza Lupi :flag:

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #26 on: December 06, 2008, 01:52:08 PM »
ljubav se jednostavno stvorila.. prvo počeo managera s njima,pa sam se počeo sve više zanimati za njih i dogodilo se "ono"  :D :D  GRANDE ROMA
GRAZIE ROMA

Offline francesco 10

« Reply #27 on: December 16, 2008, 02:21:32 PM »
OD KADA IGRA FRANCESCO TOTTI!!!

Offline Shajna_Romanista

« Reply #28 on: December 24, 2008, 03:35:40 AM »
ima jedno 8-9 godina... prvo sam volio kao dijete tottija gledat,a totti=roma i to je to...ROMA TI AMO!!
Roma ti amo!!

Offline ibrahimović

« Reply #29 on: December 27, 2008, 06:24:55 PM »
romin sam fan,i to jedini u gradu,od neke 2001,2002,tak nešt,otkako sam počeo ozbiljnije pratit nogomet..obožavao sam batistutu,emersona,tommasija i ostale,a pogotovo trenera svih trenera fabija capella