Od tamo neke 97/98 godine. Kakav je samo igrac bio Abel Balbo, legenda fakat. Sjecam se onog Fabio Juniora, doshao kao neko extra pojacanje a nishta haman nije pokazao. Zadrzao se godinu najvishe. Nikada necu zaboraviti 17.06. 2001 godine i onu ludnicu na Olimpiku. Ja ko budala derem se po kuci da se navijaci vrate na tribinu, jer sam se nekako bojao da bi nas to moglo kostati titule (sta znas sta onaj smrdljivi juventus moze namjestiti), a dole pored aut linije Capelo sav znojan maltene na koljenima moli navijace da se vrate na tribinu. Par kola prije kraja juve vodi 2-0, a onda Nakata probija van der sara sa 35metara, par minuta prije kraja ubacuje ostru loptu, onaj klempo brani a Aeroplanino nekako ugura loptu u mrezu (mislim da ni danas ne zna kako je to uradio). Nakata je upravo ja mislim zamjenio Tottija, a ovaj se zbog toga bio malo naljutio na Capela. Ta je tekma presudila scudeto. Prije jedno 2 godine sam znao kompletan raspored te sezone i sve strijelce po utakmicama, ali sam fakat zaboravio do sada. Dobro se sjecam Montelinog loba protiv Milana na olimpiku za 1-1, bombe Candele u Bariju, auto gola Negra u derbiju, voleja i suza Batistute protiv Fiorentine, a Tottijev volej i probijanje Buffona ce ostati u meni dok sam ziv.
Samo nek se zna
antonioli-zago-samuel-zebina,cafu,candela,emerson (zaneti), tomasi, totti, batistuta i montela (delvechio)