Author Topic: Alberto Aquliani  (Read 6138 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Alberto Aquliani
« Reply #75 on: February 11, 2009, 02:54:19 PM »
ovo je isključivo krivnja struke.. pa čovjek nije 2 utakmice spojio.. ali kud baš u Inter, nisu baš Romini igrači tamo imali sreće :)

Nije spojio dvije utakmice, jer je non-stop ozlijeđen... veliki je talent, ali s 24 godine bi već trebao biti igračina... on se, po meni, još nije potvrdio, i činjenica je da ranijih sezona, kad bi dobivao šansu, nije uspio spojiti dvije, tri kvalitetne partije za redom...

Evidentno je da nije poput De Rossija kao osoba, stalno mu nešto smeta, i ako mu je toliko stalo do nekoliko stotina tisuća eura, neka odyebe iz Rome... >:(
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #76 on: February 12, 2009, 12:21:14 PM »
Slazem se...kad se uzme sve to u obzir i povrede najbolje bi ga bilo prodati dok je jos na cijeni..

Kakva je situacija sa De rosijem ,vidio sam da je napustio teren zbog povrede u utakmici protiv Brazila?
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #77 on: February 12, 2009, 05:17:55 PM »
Vjeroval il ne, Alberto opet povrijedjen i izgleda da sigurno nece nastupiti u Bergamu

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #78 on: February 15, 2009, 01:05:07 PM »
Super,prodat Aqulianija i dovest Hamsika i ja cu bit najsretnija osoba na svijetu

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #79 on: March 30, 2009, 05:40:17 PM »
Nećete vjerovati, izgleda da je konačno sve sređeno oko ugovora i Alberto bi trebao ovih dana potpisati.

Naravno, ovakve stvari su se već pisale po internetima, ali nekako mislim da je ovaj put to to.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #80 on: March 30, 2009, 05:41:48 PM »
Nećete vjerovati, izgleda da je konačno sve sređeno oko ugovora i Alberto bi trebao ovih dana potpisati.

Naravno, ovakve stvari su se već pisale po internetima, ali nekako mislim da je ovaj put to to.

Ovaj put i sam Aquilani kaze da je skoro sve sredjeno...

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #81 on: March 31, 2009, 12:46:45 PM »
ovo je isključivo krivnja struke.. pa čovjek nije 2 utakmice spojio.. ali kud baš u Inter, nisu baš Romini igrači tamo imali sreće :)

Nije spojio dvije utakmice, jer je non-stop ozlijeđen... veliki je talent, ali s 24 godine bi već trebao biti igračina... on se, po meni, još nije potvrdio, i činjenica je da ranijih sezona, kad bi dobivao šansu, nije uspio spojiti dvije, tri kvalitetne partije za redom...

Evidentno je da nije poput De Rossija kao osoba, stalno mu nešto smeta, i ako mu je toliko stalo do nekoliko stotina tisuća eura, neka odyebe iz Rome... >:(
Alberto je jos uvijek mlad igrac i jos uvijek moze postat  vrhunski igrac.
istina da se nije dokazao do kraja ali nije ni mogao.. ali sjetimo se pocetka ove sezone ali i prosle kada je ,u paru sa De Rossiem,bio nas najbolji igrac.

i ne znam jeste primjetili,ali otkad on ne igra Roma je izgubila na leprsavosti i tocnosti, Brighiu svaka cast ali on jednostavno nije takav tip igraca.
Aquilani ima jako tocna dodavanja i korisne ideje,i po meni ga se nikako nebi smjelo pustiti.
GRAZIE ROMA

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #82 on: March 31, 2009, 01:05:35 PM »
ta točna dodavanja smo vidili protiv arsenala kad nije mogo dati pas na 3 metra..... :rolleyes:
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #83 on: March 31, 2009, 01:31:36 PM »
i zbog toga je los igrac i ne valja? zbog toga sta je usao u 90.minuti,sta nije igrao jako puno mjeseci,sta je mozda izgubio osjecaj s loptom zbog tih ozlijeda?

oprosti,ali na temelju jedne utakmice ne mozes prosudivat nista. sjeti se samo Aquilania kada je bio u formi i kada nije bio ozlijeden? jeli nam bio kljucan igrac? jeli sve islo od njega ili De Rossia? sjeti se utakmica u Ligi Prvaka prosle godine kada smo izbacili Reala,tko je bio nas najbolji igrac? Aquilani.

pa pustimo decka na miru,jednostavno mu se mora dati prilike jos.
GRAZIE ROMA

Offline Kroenen

• Killing machine
« Reply #84 on: April 01, 2009, 06:25:32 AM »
Aquilani je vrlo dobar igrac, a s obzirom da je iz nase skole, ne treba ga pritiskat, nego pustit da se vrati u formu i onda ce nam pokazat koliko vrijedi, a iskreno, mislim da vredi mnogo.

Samo naredite......

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #85 on: April 01, 2009, 08:51:06 AM »
Aquilani je vrlo dobar igrac, a s obzirom da je iz nase skole, ne treba ga pritiskat, nego pustit da se vrati u formu i onda ce nam pokazat koliko vrijedi, a iskreno, mislim da vredi mnogo.

Nek sam i od tebe cuo jednu pametnu...  8-)

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #86 on: May 26, 2009, 02:40:31 PM »
Aquilani je produžio ugovor do 2013... :)

http://bo.asroma.it/UserFiles/966.pdf

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #87 on: May 26, 2009, 11:59:51 PM »
Odlična vijest, sad još 'samo' da ga zaobiđu ozljede, pa da konačno ulovi kontinuitet i pravu formu. :)
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #88 on: June 26, 2009, 12:30:09 PM »
Aquilani je produžio ugovor do 2013... :)

http://bo.asroma.it/UserFiles/966.pdf
jedan od najboljih u romi kad je u formi...to je sigurno

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #89 on: December 07, 2009, 10:13:42 AM »
Ovaj topic premjestam iz ovog pdf-a,jer vise nije nas igrac.

Btw. bas smo ga lijepo uvalili Loserpoolu,lik nije odigro dvije utakmice od kada je dosao.  :cieszy_sie_roma: