Author Topic: AS Roma - Cagliari, nedjelja 15.00  (Read 1134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TORCA

Re: AS Roma - Cagliari, nedjelja 15.00
« Reply #45 on: May 09, 2010, 02:59:19 PM »
nek netko kaže nešto protiv ISUSA BOGA  :bat_roma: :bat_roma: :bat_roma:

UN CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

tako je francy

Offline TORCA

« Reply #46 on: May 09, 2010, 03:02:01 PM »
evo sad san vidija na rai uno, totti je da oba. car, kralj, princ, ma sve sve sve je on. :flag: :flag: :flag: :flag:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #47 on: May 09, 2010, 03:02:37 PM »
 :<3: :D
Svaka cast Chievu danas  :icon_ok:

Offline il gladiatore

« Reply #48 on: May 09, 2010, 03:06:02 PM »
e, sad nek još netko nešto kaže protiv tottija...toliko puta je vadio romu iz neizGlednih situacija i onda jednom pogriješi i svi sve zaborave, pa nevjerojatno...hvala ti francesco što si još jednom pokazao kolika si veličina! GRANDE CAPITANO!

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #49 on: May 09, 2010, 03:20:37 PM »
Odlična utakmica. Stvarno bi bilo tragično da smo izgubili ovu, a napravili toliko prilika. Protiv Sampdorije se nismo pojavili u drugom poluvremenu, Ranieri nije dopustio da se to ponovi. Totti je valjda kalibrirao nogu na Baloteliju pa je uvalio dva komada, a mogao je i više. Motta je opravdao moje nezadovoljstvo forsiranjem Cassettija. Menez je konačno opet odigrao dobru utakmicu. Mislim da je evidentno da nam trebaju igrači koji će zamjeniti Perrottu i Taddeija. Na žalost nisam vidio previše Cercija u onih nekoliko minuta isto kao i Baptistu koji se standardno nije vidio.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #50 on: May 09, 2010, 03:27:45 PM »

Je, borili su se.... NOT!  :rolleyes:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #51 on: May 09, 2010, 03:28:53 PM »
A gle, uvalili su im 3 komada u milanu, nisam gledao utakmicu pa imam takav dojam, ispravi me ako grijesim

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #52 on: May 09, 2010, 05:20:40 PM »
Chievo je otkad je dao taj treci gol stao i nisu pokazivali zelju da krenu naprijed... Inace su im mogli uvalit gol kad su bili onako uzdrmani

Offline TORCA

« Reply #53 on: May 09, 2010, 05:53:39 PM »
Chievo je otkad je dao taj treci gol stao i nisu pokazivali zelju da krenu naprijed... Inace su im mogli uvalit gol kad su bili onako uzdrmani

je tako je molili su boga da ne daju gol, pederi iz verone. ako če siena igrat za nas, tad če ovi igrat za inter. ma ne mogu podnit taj inter,

juventus nikad ovako nije očigledno namišta, u njih si moga sumnjat, a ovi ti daju dokaze.

Offline Shajna_Romanista

« Reply #54 on: May 09, 2010, 06:41:42 PM »
Dobro pa smo ovo izvukli (Totti ko Totti jbga st ocekivat drugo od njega), sad je sve na Sieni...
Roma ti amo!!

Offline filipstar

• Email
« Reply #55 on: May 09, 2010, 07:20:29 PM »
Da i meni je bilo malo neobično nakon 4-3, chievo je sporo igrao, nisu imali ambicije prema naprijed, a kolko ja gledam nogomet, uvijek se ekipa koja gubi trgne zadnjih 5 minuta i igraji vabank. Kad je bilo 0-1 meni je već srce zaigralo, mislio sam da će bit jedna od onih utakmica davida i golijata a onda ništa...

I da, onaj prvi gol tottija-ko to može? To je tipičan totti gol kad primi loptu, okrene frajera i fino lagano plasira. Jebeno!

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #56 on: May 10, 2010, 09:35:54 AM »
Jebate pas koja utakmica!!! :cursing: Da je Roma izgubila letija bi monitor kroz zatvoreni balkon pa priko nebodera pa na beton!!!! :cursing: Zamalo!!!! Ali ovo je dokaz da ima BOGA i da nas je spasija iako realno gledajuci tribali smo ih silovati kao i Sampdoriju ali nikako pa nikako!!! Zamrzit cu nogomet opcenito - ali ne još! :lol: Fala ti još jednom Totti Bože!!! Sad sve ostaje na Sieni a i na nama (malkicu)!!!

:romaflag:

Offline TORCA

« Reply #57 on: May 10, 2010, 12:48:38 PM »
daj bože da im siena uzme bod. ma da se bilo tko drugi bori za scudetto, isto bi molija da siena uzme bod.
jer inter ovih zadnjih godina, toliko je ima povlastica od sudaca, namištenih utakmica, da je to za popizdit.

evo tribalo bi sad iskopat negdi, ako tko ima volje. međusobne skorove intera sa svim velikm momčadima u italiji, znači juve, milan, roma i još netko-ovisi o sezoni, jer jedne sezone je dobra fio,druge genova.

šta hoću reći. da su ih ti klubovi pobjeđivali, i ako ne onda bi bili pokradeni.

evo ja volim barcu. ali barca je u europi, slična interu.

samo dva slučaja, a bilo ih je više.

nisu trebali proči čelzi, nikako, krađa kakvu nisam doživio.

i sad protiv intera, isključenje motte-presmiješno.

samo šta je to dalo ,alibi murini za onakav bunker.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #58 on: May 10, 2010, 01:42:17 PM »

Je, borili su se.... NOT!  :rolleyes:

ja nekako mislim da ipak nisu imali snage pred kraj

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #59 on: May 10, 2010, 03:24:46 PM »
Isuse ona prva dva gola Chieva su "moguće" sumnjiva!!! Ali i moguće je da je feLazio odigra pošten nogomet protiv chIntera!!! NOT!!! :cursing: :cursing: