Author Topic: Roma - Inter 05.05.2010 finale  (Read 1076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline filipstar

• Email
Re: Roma - Inter 05.05.2010 finale
« Reply #45 on: May 05, 2010, 08:56:52 PM »
Inter je danas bio zreo za poraz, a pobijedio je. Ja tvrdim da je naš napad prespor, trebamo brzog igrača u špici i to je to. Totti je neozbiljan, ono udaranje mu nije trebalo. Toni nije ni jednu loptu spustio kak spada... Razočaran sam. Nisam uopće vidio naboj kod naših. A ono smeće materazzi.. Kako ga nije sram? Pobrinuo se da zidane odu u mirovinu posramljen, ali i dalje on glumi i radi idiota od sebe. Da je ono bio penal, bacio bi monitor kroz prozor.

Offline TORCA

« Reply #46 on: May 05, 2010, 09:05:01 PM »
poslije poraza od dorie, sam napisa da če bit nažalost ovako.

nemožeš se vratit psihički, to svakoga sjebe. totti nije treba, a opet to sve govori da smo trebali uzest scudetto i koliko je ljut šta nismo.
jebiga ovi smradovi, šta nemaju taljana u momčadi, opet pobjeđuju. kad mi je juve posta draži od ovih, onda znate dokle je došlo.

jer mržnja prema juveu je bila golema, a sad je to prema ovoj gamadi.

i da apsolutno se slažem za tonija. šta dalje od rome.

a sad u pametnu kupovinu, pa šta suci  :Popet skroje
« Last Edit: May 05, 2010, 09:07:18 PM by TORCA »

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #47 on: May 05, 2010, 09:05:40 PM »
Mexes je bio iznenadjujuce miran...

Cekam Lupija i analizu

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #48 on: May 05, 2010, 09:08:05 PM »
opravdavam tottija  8-)
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline TORCA

« Reply #49 on: May 05, 2010, 09:09:57 PM »
Mexes je bio iznenadjujuce miran...

Cekam Lupija i analizu

pa prazan je kao i svi. ja sam prazan, nije mi se desilo u životu, da sam prebaciva program, i to od početka, i gleda druge stvari.

prvi put nisam niti malo bio nervozan. prazan i ništa drugo.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #50 on: May 05, 2010, 09:37:03 PM »
Ispali smo cigani veci od felazia..ljudi su zasluzeno osvojili i trebali su im pruziti ruku,a ne nemoc ispoljavati udaranjem...

slicna tekma kao ona kad smo ih dobili 2:1,samo sto su oni bez problema kontrolisali rezultat..onda smo m iimali srece akd je milito  pogodio stativu sada on i to je to...

inter je ipak pokazao zasto je najjaci u italiji i da mi nismo toliko mocni da ih u kratkom vremenu 2 puta dobijemo..

Nemam  puno vremena ....ukratko  neke stvari oko kojih se nece pisati na forumu...

ranieri-nemam zamjerke  na vodjenje i an zamjene i na prebacivanje vucka u spic,plan je bio dobar sa tonijem samo sto je gol poremetio plan...jednostavno ovo je limit sa ovim igracima...

mexes-jos jednom pokazao zasto bi ga trebali prodati ..lose postavljanje bjezanje od militai omogucavanje da taj sutira,umjesto da suzi prostor sa perotom koji ga je vec stigao i ostavi mu desnu stranu on se povlaci i daje militu razne mogucnosti ,prije svega da sutiura na gol nije izasao mexes u blok..

toni-ne samo na osnovu ove tekme,mislim da je jasno zasto nema mjesta u bayernu...

totti- svoju ne moc na terenu iskazuje udaranjem prvo militra,pa nogom u glavu mottu,pa onda balotelija...koji mu je kurac on kapiten? ...mi napravi smo od balotelija junaka,jebote...mali nas je rasturao nem oze mu niko nista i onda ga treba iskasapiti...ne zelim da gledam takvu romu iigrace koji se tako ponasaju..i ne moze totti ljudi moji on vise nista uraditi u jakim mecevima..

tadei- isto... :blushing:..

burdiso-s pravom ga je zamjenio, jer bi dobio crveni ali je primjetno koliko njegovim izostankom nam fali agresija iz zadnje linije i prekidanje akcija...nakon toga veliki problemi jer su nam napadaci intera cuvali loptu a pogotovo baloteli kojeg je burdiso dobro cuvao....

menez- :rolleyes:..govorio sam i ranije sta taj radi u romi,koja je njwegova uloga cime on doprinosi?

sve u svemu nisam ne zadovoljan, ispali smo od ekipe kojoj ni barca ne moze nista,bolji su od nas  i to je to...

razocaran sam ponasanjem igraca ispali smo veci cigani od felazia...ono ponasanje nije dostojno rominog dresa...

:romaflag:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #51 on: May 05, 2010, 10:01:43 PM »
Nakon što se glava napokon malo ohladila, priznajem, puno su bolji od nas trenutno.
Igraju sa cca 50% snage i bolji su, imaju bolje igrače u globalu, jbg... Teško mi je priznati...
Sezona nam je mrak ispala na kraju, ali je jasno da bez pojačanja ovako dalje ne ide.
Od Tottija nisam ovakvo ponašanje očekivao, od glupog taddeija jesam. Ona udaranja... Završio bi mi tekmu sa više žutih nego Šimunić.

Sve u svemu, forza Roma idemo dalje i nadajmo se da će se se osvajači kupa poskliznuti u nekoj od zadnje dvije... A da mi nećemo, dakako...

:flag:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #52 on: May 05, 2010, 10:16:06 PM »

svaka čast Tottiju ,potez utakmice trebo je i jače raspalit onog majmuna  :totti:

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #53 on: May 06, 2010, 08:22:27 AM »

svaka čast Tottiju ,potez utakmice trebo je i jače raspalit onog majmuna  :totti:

To se šališ naravno, jel? Ostalo je za igrati još 8 minuta, a on napravi takvu glupost. Očekivao sam da će Perrotta puknut, a ne Totti.

Jebiga, ne može se dalje sa poluigračima tipa Taddei koji već drugu sezonu nije odigrao ništa. Da se Baptistu ili Meneza toliko forsiralo, možda bi se priviknuli više. Brighi nažalost nije u formi iz prošle sezone inače bi igrao prije Perrotte, ovako pimpek. Dragi su to meni igrači i znam koliko su učinili za klub, ali za neke ozbiljnije stvari treba se nabaviti dosta kvalitetnijih igrača. Iako sumnjam da će se u stanci Roma riješiti 6-7 igrača i dovesti isto toliko novih
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #54 on: May 06, 2010, 09:11:13 AM »
Evo da i ja dam doprinosa odnosno da izanaliziram jučerašnju utakmicu. Na nikoga u redovima Rome neman zamjerki ali ama baš na nikoga!!! Gamad je odigrala duplo bolje od nas i zasluženo su dobili utakmicu iako smo i mi imali par stopostotnih šansi! Nakon prvotnih 15-ak minuta sam reka prijatelju ovo Inter osvaja pošto nas nije išlo za razliku od pedera!!! :cursing: Nakon onoga što je Totti onoj pederčini i najgorem čovjeku u svitu nogometa napravija samo je potvrdija da je moj idol za sva vremena. I Lupi kako možeš reći da smo ispali veća govna nego oni jebeni fašisti???!!! Ako si ikad igra neki nogomet onda znaš da je to dio natjecateljskog duha a pogotovo ako te ko još jebe cilu utakmicu gestama ili psovanjima i ne znam što još!!! Svaka Tottiju čast i da bog da je osta bez noge koliko mi je antipatičan!!! :P Ma zajebavan se ali Totti je kralj i klanjam mu se do groba!!!!!!!!!!!! U OVOM TRENUTKU SAM PREPONOSAN NAVIJAČ ROME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #55 on: May 06, 2010, 09:34:32 AM »
Lupi, kritiziras Meneza i Tottija (zbog igre) a po meni su njih dvojica jedini imali zelju za igrom i stvarali prilike, ako nista, poluprilike...

Meneza ne smijemo prodavat pa ti pricaj sta god oces, a Totti jos moze posluzit, s ovim igrackim kadrom Totti je i u 34. bog.

Pizzaro nije u prvom dijelu nista u napadu napravio al je u defanzivi bio ako nista, bar solidan i ne znam koliko je bilo pametno njega vadit ;)

Ne opravdavam potez Tottija, ali i ja bi ga udario da se ne digne vise

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #56 on: May 06, 2010, 09:39:05 AM »
ne pa što vam je svi pričamo o startu tottija..ali činjenica je kad je ušao da smo stvorili dvije odlične prilike i to jednu nakon slobodnjaka sa 35 metara...
nego totti je puko ko kokica s ''razlogom'' stigli su se kurčit na tituli i to nakon svega što se dogodilo
vidjelo se da ga je htio uhvatiti kod aut linije al ga nije stigao  :lol:...a nakon tekme je rekao da se osvetio balotteliju za neke provokacije i onaj penal u milanu 3-3

UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

slažem se sa gujdasom da su imamo dosta čak i previše poluigrača koji mogu maksimalno jednu sezonu odigrat na nivou..

forza grande roma froza roma ale
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #57 on: May 06, 2010, 02:59:23 PM »

To se šališ naravno, jel?

ne šalim se ,onog majmuna treba još više natamburat ,razumijem Tottija jebiga možda mu to nije trebalo ali svakako ga razumijem...

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #58 on: May 07, 2010, 08:54:12 AM »
Nisam citao od pocetka, roma je bila dobra protiv intera-solidno smo igrali, trebali smo zabiti gol za 1-1, ali ono kaj je najviše preokrenulo tijek utakmice je kada je sudac u dvadest i nekoj minuti trebao pokazati materaziju crveni karton...greška suca, školski crveni. I nije još sve gotovo u prvenstvu, ja negubim nadu.

FORZA ROMA  :flag:
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato