Ispali smo cigani veci od felazia..ljudi su zasluzeno osvojili i trebali su im pruziti ruku,a ne nemoc ispoljavati udaranjem...
slicna tekma kao ona kad smo ih dobili 2:1,samo sto su oni bez problema kontrolisali rezultat..onda smo m iimali srece akd je milito pogodio stativu sada on i to je to...
inter je ipak pokazao zasto je najjaci u italiji i da mi nismo toliko mocni da ih u kratkom vremenu 2 puta dobijemo..
Nemam puno vremena ....ukratko neke stvari oko kojih se nece pisati na forumu...
ranieri-nemam zamjerke na vodjenje i an zamjene i na prebacivanje vucka u spic,plan je bio dobar sa tonijem samo sto je gol poremetio plan...jednostavno ovo je limit sa ovim igracima...
mexes-jos jednom pokazao zasto bi ga trebali prodati ..lose postavljanje bjezanje od militai omogucavanje da taj sutira,umjesto da suzi prostor sa perotom koji ga je vec stigao i ostavi mu desnu stranu on se povlaci i daje militu razne mogucnosti ,prije svega da sutiura na gol nije izasao mexes u blok..
toni-ne samo na osnovu ove tekme,mislim da je jasno zasto nema mjesta u bayernu...
totti- svoju ne moc na terenu iskazuje udaranjem prvo militra,pa nogom u glavu mottu,pa onda balotelija...koji mu je kurac on kapiten? ...mi napravi smo od balotelija junaka,jebote...mali nas je rasturao nem oze mu niko nista i onda ga treba iskasapiti...ne zelim da gledam takvu romu iigrace koji se tako ponasaju..i ne moze totti ljudi moji on vise nista uraditi u jakim mecevima..
tadei- isto...

..
burdiso-s pravom ga je zamjenio, jer bi dobio crveni ali je primjetno koliko njegovim izostankom nam fali agresija iz zadnje linije i prekidanje akcija...nakon toga veliki problemi jer su nam napadaci intera cuvali loptu a pogotovo baloteli kojeg je burdiso dobro cuvao....
menez-

..govorio sam i ranije sta taj radi u romi,koja je njwegova uloga cime on doprinosi?
sve u svemu nisam ne zadovoljan, ispali smo od ekipe kojoj ni barca ne moze nista,bolji su od nas i to je to...
razocaran sam ponasanjem igraca ispali smo veci cigani od felazia...ono ponasanje nije dostojno rominog dresa...