Author Topic: Parma F.C.- AS Roma (subota,18:00h)  (Read 1526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: Parma F.C.- AS Roma (subota,18:00h)
« Reply #15 on: April 28, 2010, 10:30:44 PM »
bit će 1-1
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline giallorosso

« Reply #16 on: April 29, 2010, 06:36:08 AM »
torca čudim ti se  na paraleli ...no dobro

sjećam se te utakmice jako dobro ,Poborsky je odigrao strašnu tekmu definitivno je on bio igrač te utakmice, to mu je bila posljednja u Italiji i čovjek je otišao sa stilom.(čak je gestikulirao prema tribini što se ne raduju nakon  1-1 )Neopravdano su poništili gol S. Inzaghiju ,mogao je Lazio i jače napucat Inter .Kad je pao prvi gol Intera svi su krenuli kovati urote,teorije zavjere jer je Peruzziju lopta ispala nakon kornera na nogu Vierija i bla bla

Inter je tada bio najluzerskiji klub u nogometnom svijetu , osvojili bi eventualno neki kup uefe a svake godine bi dovodili igrače i trošili silne novce,tada su bili pod ogoromnim pritiskom i na moje veliko zadovoljstvo pukli , danas je situacija bitno drugačija + Lazio nije ni približno u poziciji kojoj je bio tada - jak klub s hrpetinom kvalitetnih igrača

Da felazio nije pobijedio u Genovi ,nakon prolaza u finale LP Intera , uplatio bi novac na 1-1 ...ovako sumnjam,nitko sretniji od mene ako sam u krivu
« Last Edit: April 29, 2010, 10:30:54 AM by giallorosso »
chi tifa Roma non perde mai!

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #17 on: April 29, 2010, 07:30:39 AM »
Jučer je Inter sa deset igrača od 28. minute pretrčao preko 100 kilometara, valjda su se malo istrošili, a čini mi se i da bi mogli poštediti Snajdera. Tko zna, ako će Lazio odigrati pošteno, možda...

A za Romu uopće ne sumnjam, pobjeda je neupitna, možda čak i neko bijesno nakantavanje. Nije da podcjenjujem Parmu, ali baš imam neki predosječaj.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline TORCA

« Reply #18 on: April 29, 2010, 01:02:25 PM »
torca čudim ti se  na paraleli ...no dobro

sjećam se te utakmice jako dobro ,Poborsky je odigrao strašnu tekmu definitivno je on bio igrač te utakmice, to mu je bila posljednja u Italiji i čovjek je otišao sa stilom.(čak je gestikulirao prema tribini što se ne raduju nakon  1-1 )Neopravdano su poništili gol S. Inzaghiju ,mogao je Lazio i jače napucat Inter .Kad je pao prvi gol Intera svi su krenuli kovati urote,teorije zavjere jer je Peruzziju lopta ispala nakon kornera na nogu Vierija i bla bla

Inter je tada bio najluzerskiji klub u nogometnom svijetu , osvojili bi eventualno neki kup uefe a svake godine bi dovodili igrače i trošili silne novce,tada su bili pod ogoromnim pritiskom i na moje veliko zadovoljstvo pukli , danas je situacija bitno drugačija + Lazio nije ni približno u poziciji kojoj je bio tada - jak klub s hrpetinom kvalitetnih igrača

Da felazio nije pobijedio u Genovi ,nakon prolaza u finale LP Intera , uplatio bi novac na 1-1 ...ovako sumnjam,nitko sretniji od mene ako sam u krivu

ne znam šta ti je čudno, pa napisa si isto šta i ja.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #19 on: April 29, 2010, 01:20:22 PM »
dok je lotito u laziju mi imamo šanse

Offline romaomorte

• Email
« Reply #20 on: April 29, 2010, 11:21:53 PM »
jebate, tema parma roma a vi o lazijima i intreima  :xD:

daje  :magica:   :romaflag: vinci per noi
La Roma in Vantaggio

Offline Buki

« Reply #21 on: April 30, 2010, 01:07:20 PM »
Moramo dobiti ovo, mislim da još sve nije gotovo i da ako pobijedimo preostale 3 utakmice da smo prvaci. Inter će kiksati barem jednom.
Forza Roma!  :romaflag:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #22 on: April 30, 2010, 06:28:25 PM »
Ne vjerujem da ce Inter kiksat...

Mozda bi da sam ja otvorio temu, ali ovako... :D

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #23 on: April 30, 2010, 06:48:24 PM »
Moramo dobiti ovo, mislim da još sve nije gotovo i da ako pobijedimo preostale 3 utakmice da smo prvaci. Inter će kiksati barem jednom.
Forza Roma!  :romaflag:

Slazem se od rijeci do rijeci

Offline Vlado_ASR

« Reply #24 on: April 30, 2010, 08:25:44 PM »
A ne znam vise sta da mislim, cas vjerujem da cemo doci do scudetta ali onda opet pomislim gotovo je.
Ali kako god da bude na kraju, ja cu biti prezadovoljan sezonom, a pogotovo cinjenicom da se vracamo tamo gdje nam je i mjesto, a to je LP.
Posto sansa jos uvijek postoji onda sutra od pocetka treba jurisati na pobjedu, jer se samo s tri boda mozemo jos uvijek nadati. Procitao sam maloprije da su se neki nasi igraci druzili s tenisacima ovih dana, posto se igra turnir u Rimu, bili su dobro raspolozeni pa se nadam da ce takvo raspolozenje prenijeti u sutrasnju utakmicu.

:roma_transparent:

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #25 on: May 01, 2010, 10:20:45 AM »
Mi moramo svoj posao dobro danas odraditi da bude napeto pratiti ostatak prvenstva.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Mr. Baki

« Reply #26 on: May 01, 2010, 10:45:09 AM »
da, definitivno moramo dobiti danas. doći ćemo opet na vrh, to će napravit pritisak na inter što je vrlo dobro za sam kraj prvenstva...lakše će kiksat
neka malo osjete pritisak(naravno, trebamo samo pobijedit)

ukratko, treba nam pobjeda više od ičeg

Offline Mr. Baki

« Reply #27 on: May 01, 2010, 10:46:31 AM »
iskreno, nisam mislio da ću to ikada reč, al sutra možda navijam za smradove...

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #28 on: May 01, 2010, 03:25:05 PM »
ale forza roma ale..forza roma ale forza roma ale forza grande roma forza roma ale... :romaflag: :romaflag:

ajmo dečki sretno

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #29 on: May 01, 2010, 03:45:15 PM »
iskreno, nisam mislio da ću to ikada reč, al sutra možda navijam za smradove...

A gle nema tu neke filozofije, svaki pravi navijac treba vise voljeti Romu nego mrziti Lazio, stoga sutra svi moramo navijati za Lazio!