Author Topic: Parma F.C.- AS Roma (subota,18:00h)  (Read 675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
Parma F.C.- AS Roma (subota,18:00h)
« on: April 27, 2010, 12:48:28 PM »
nakon "prehladnog" tuša koji je mozda stvarno unistio snove o naslovu,idemo na hladni sjever i na gostovanje neugodnoj Parmi!

Inače,u zadnjih 9 utakmica neznamo za poraz u medusobnim utakmicama. I prije Sampdorie,ove utakmice sam se najvise bojao,i jako tesko cemo do sva tri boda na Ennio Tardini stadionu. IAKO,vjerujem u decke i stvarno se nadam da mozemo uhvatit "zadnji vlak" u borbi za scudetto!

prekinut je nevjerovatan niz utakmica bez poraza. tko kaze da nemozemo napravit novi,iako nesto manji.idemo dobit sve tri utakmice do kraja,i nadat se kiksu Intera. Vjerujem da ce Ranieri to stavit u glave igraca,koji su isto kao i mi,psihicki "unisteni".

a vidite sta je sudbina. jos prosli tjedan slavili smo pobjedu nad Laziem,moguce njihovo ispadanje i nasu titulu, a sada ocajnicki trebamo njihovu pomoc!

:icon_ok:
GRAZIE ROMA

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Parma F.C.- AS Roma (subota,18:00h)
« Reply #1 on: April 27, 2010, 01:51:03 PM »
 :magica: :flag: :flag:

Offline tin

« Reply #2 on: April 27, 2010, 01:52:11 PM »
idemo po 3 boda  :romaflag: :flag:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #3 on: April 27, 2010, 02:49:41 PM »
Idemo zgaziti Parmu 7:0 ka Chelsea neki dan i to će mi ublažiti bar sljedeći tjedan ogromnog razočaranja!!!

:romaflag:

Offline Vlado_ASR

« Reply #4 on: April 27, 2010, 08:57:09 PM »
Roma je porazom od Sampdorije izgubila vodeće mjesto na ljestvici Serie A. Inter je ponovo na vrhu tri kola prije kraja, a sljedeći vikend u gostima kod Lazija traži trijumf kojim bi se približio obrani naslova prvaka.

Lazio se ove sezone bori za opstanak, no ima 6 bodova ispred Atalante i teško je vjerovati da će ispasti. Baš zbog toga Lazijevi navijači traže od svojih igrača da puste Interu, samo da bi napakostili Romi, čiji ih je kapetan Totti provocirao u gradskom derbiju i pokazivao im da će sljedeće godine navijati za klub u Seriji B. Na službenoj stranici nogometaša Lazija Cristiana Ledesme pregršt navijača moli svoje ljubimce da puste Interu. No, trener Reja odbacuje takvu mogućnost.

'Navijači žele da izgubimo od Intera? Ne možemo si to priuštiti jer nisam siguran da će nam ovo biti dovoljno bodova za opstanak. Ne smijemo izgubiti bodove, pogotovo ne protiv Intera,' kazao je bivši trener Hajduka za Radio Kiss Kiss Napoli te objasnio kako se radi i o njegovoj sudbini:

'Imam dogovor s predsjednikom Lotitom. Ako opstanemo, nastavit ću ovdje s radom.'

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #5 on: April 28, 2010, 06:07:09 AM »
E da Totti nije pokazivao palce dolje...  8-)

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #6 on: April 28, 2010, 07:57:20 AM »
Ni Capello nije htio pustit Ukrajini pa su igraci to organizirali, ali njima ta utakmice nije bila vazna, a laziju ova mozda bude... Vidit cemo sta ce bit ;)

Offline nike

« Reply #7 on: April 28, 2010, 09:00:16 AM »
dosta da si njih 3-4 dogovore da puste tekmu.
makar izrazito sumljam....

nego.... bili bo komicno da lazio uzme bodove interu s tim mi osvojimo scudetto.
to bi bilo totalna ludnica.... lazio nam pomogao u osvajanju naslova  8-)
ne mogu nas pobijedit,
ne mogu izvuć neriješeno,
ne mogu čak ni prekinut susret

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #8 on: April 28, 2010, 09:34:07 AM »
Neka bude tako  Oo

Offline giallorosso

« Reply #9 on: April 28, 2010, 11:15:59 AM »
E da Totti nije pokazivao palce dolje...  8-)

da ?

aaaaa to bi promijenilo konkretno što?

ne dao Bog igračima Lazia da izvuku bilo što više od časnog poraza jer će ih ova njihova fašistička gamad  razapet

to bi bilo tako i da je palac bio gore,dole ili gdjeveć

Lazio bi smio izvuć nešto više iz te utakmice  samo u slučaju da im je vlastita glava na panju,a budući da su realno poprilično sigurni od serie b ,ne pada im napamet igrati za Romu,to me barem iskustvo italije uči - volio bi da nisam u pravu  :popgialros_sciarpata:

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #10 on: April 28, 2010, 12:11:30 PM »
Zbog ovakvih stvari nisam niti preveliki ljubitelj Serie A(izuzev Rome dakako  :<3: ) - kakvi navijači, kakvi sportaši kada se otvoreno zaziva puštanje tekmi i kada je nonšalantnost postala sport...  :bat_roma:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline TORCA

« Reply #11 on: April 28, 2010, 01:07:13 PM »
ma koje puštanje. navijači su tražili da se pusti interu zadnje kolo. bilo je inter ili juve. gleda san tu utakmicu. prvo je povea inter, pa 1-1 i cili stadion sta zviždat igraćima lazia. na tribini ,jedni do drugih i interovi i laziovi merdasi.

2-1 za inter, i gori stadion ka da je lazio da gol.

i onda je popizdia diego simeone, da koji vam je k....

hebete nam mater kad izgubimo di bod, a sad navijate za inter.

da skratin. ronaldo je plaka na klupi.  lazio 4    inter 2

igrači nisu ludi pustit, njima pada cijena itd,itd i jebe se njima i za inter i za romu.

a engesku uspoređivat sa ovim je glupost.

mi smo njih izbacili, normalno da če oni nas izbacit. skroz druga stvar.

a inter če pobjedit i ovako i onako lazio ( oče k....)
NAJSTARIJA PIZDA NA FORUMU

Offline publius

« Reply #12 on: April 28, 2010, 03:17:27 PM »
Laziali ce pustit, i neka puste, sto ima veze, pa necemo valjda zicat usluge.
I roma bi pustila, da je obratno, barem se nadam.
Iako, Lazio mi je simpatican, cudno za navijaca Rome, znam, ali svi su mi juznjacki klubovi dragi, no ova gamad sjevernjacka, kontinentalna....!!!!

:flag:   :romaflag:

Offline Vlado_ASR

« Reply #13 on: April 28, 2010, 03:54:46 PM »
Mislim da su ovog vikenda tri kjucne utakmice: ova nasa sa Parmom, zatim Atalanta-Bologna i Lazio-Inter.
Ne dobijemo li ovu utakmicu (ne daj Boze) onda ove navedene i ne trebamo pratiti.
U slucaju da Atalanta pobijedi, Lazio ce morati stisnuti, u protivnom se nebeskoplavi sigurno nece puno truditi protiv Intera.

No mi se trebamo okrenuti nasoj utakmici. Mene najvise brine u kakvom je stanju momcad, da li ih je Ranieri uspio motivirati ili su se vec predali. Toni je poslije utakmice sa Sampdorijom izjavio da su sanse skoro nikakve...ali nada jos uvijek postoji. Cim pomislim da je sve gotovo sjetim se ove utakmice od prekjucer Cibona-Partizan...ili one utakmice Hrvatska-Turska prije dvije godine... :(

Vidjet cemo u subotu kako ce reagirati nasi igraci, ako misle da je scudetto izgubljen, onda se sto prije moraju motivirat za kup, jer je finale s Interom vec sljedece srijede...

:roma_transparent:

Offline curva sud

• Julio Sergio
  • Global Moderator
« Reply #14 on: April 28, 2010, 05:04:44 PM »
Navijači traže poraz, Reja najavljuje (barem) bod, Lotito traži isto, a usput dodaje da navija za Romu da uzme scudetto.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će najbitniji akteri - sami igrači - reagirati. Navijači mrze Romu, Reja se brine za svoj posao, dok Lotito želi dobar rezultat u ovoj lošoj sezoni Lazija, usput možda namjerno kontrirajući Curvi Nord koja ga ne voli tim izjavama kako u borbi za naslov 'druka' za Romu.

Sve u svemu, IO NON TIFO LAZIO!  :rolleyes:

SENSI VATTENE!