Author Topic: AS Roma- UC Sampdoria 1-2 JEBIGA  (Read 2449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: AS Roma- UC Sampdoria , nedjelja 20:45
« Reply #180 on: April 25, 2010, 09:15:38 PM »
al pobogu pa zašto se toliko sjebani...ja sam bio 5 minuta...
nemojte bit nezahvalni dečki su se borili i to dokazali kroz sezonu..al niko nije stroj..niko
idemo to rutinski odradit do kraja i amen...
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #181 on: April 25, 2010, 09:15:41 PM »
pravi navijač i zaljubljenik se vidi tek u ovakim tuznim trenucima. A Mexesove suze nek budu "dokaz" ,svima vama koji pljujete,da su HTJELI!   nije gotovo,a i da je,ljubav ostaje zauvijek!  :magica:
GRAZIE ROMA

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #182 on: April 25, 2010, 09:16:55 PM »
al ta njihova igra mi ne ide u glavu...ta nonšalancija..i u livornu i u cagliariju...i u genoi
pa to je nevjerovatno...

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #183 on: April 25, 2010, 09:19:35 PM »
34. kolo 2007/2008 Roma - Livorno 1:1  :rolleyes:

ma hajde bit će bolje ako smo preživjeli i veće katastrofe preživjet ćemo i ovo ..bitno je da smo svi živi i zdravi

Zbog ovoga ja ne vjerujem u naslov
http://www.cro-roma.com/forum/index.php/topic,233.0.html

:( :( :( :(

Offline TORCA

« Reply #184 on: April 25, 2010, 09:21:48 PM »
pravi navijač i zaljubljenik se vidi tek u ovakim tuznim trenucima. A Mexesove suze nek budu "dokaz" ,svima vama koji pljujete,da su HTJELI!   nije gotovo,a i da je,ljubav ostaje zauvijek!  :magica:

slažem se , ja sam stari konj, pa plačem ka malo dite. ali nije ovo plucanje, nitko ne pljuca. ja bi sam sebe pljunio, kad bi pomislio na takav način. samo kad se piše u 2-3 rečenice, to se doživljava drgačije nego da uživo pričamo, ili da je post kilometarski.

ja san tužan za popizdit , i nije mi ništa odavno ovako nešto teško. ma više neznam ni rečenicu složit.

i ljubav je zauvik.  SAMO ŠTA BOLI,BOLI,BOLI.

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #185 on: April 25, 2010, 09:24:51 PM »
 :icon_ok:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #186 on: April 25, 2010, 09:27:59 PM »
mislio sam da ću puno teže ovo podnijeti...al iznenađujuće ostajem miran...ponosan na ovo dostignuće..samo da je malo psihu promijenit..jbga..igrat ćemo u ligi prvaka ako ništa drugo..valjalo bi uzet taj kup...da i mi imademo neku zvizdicu..

Offline tin

« Reply #187 on: April 25, 2010, 10:28:07 PM »
evo i mene sad sam dosao s gledanja tekme,sto rec,steta da ona tottijeva uđe,umjesto da zavrsi u stativi,da svira penal...al nije sad to bitno,drugo poluvrijeme nas nije bilo,ali nema veze,na kraju cemo dobit ono sto zasluzujemo,nista nije gotovo.deckima ne zamjeram nista,dali su sve od sebe ali takav je bio dan.
 :romaflag: :crying: :crying: :flag:

Offline Vlado_ASR

« Reply #188 on: April 25, 2010, 10:45:01 PM »
A sta da kazem...bojao sam se da cemo sad u najvaznijim trenucima puknut i prekinut ovaj niz, to se i dogodilo i to moramo prihvatiti. Ali ne zelim zbog ovoga pljuvat po igracima jer su me ucinili ponosnim ove sezone. Kad se sjetim gdje smo bili prije 6 mjeseci a gdje smo sad...prikazali su ogromnu borbu i zelju i zbog toga sam ponosan.

Nije jos sve gotovo, nada umire posljednja, ali realno mislim da Inter nece vise kiksat.

FORZA ROMA!

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #189 on: April 26, 2010, 06:26:22 AM »
Slažem se sa skoro svima, momci.
U početku neka trenutna frustracija, ali iako prvenstvo još nije gotovo imali smo jako dobru sezonu. Završavamo drugi(Inter može remizirati jednom, ali remizirati dvaput, nema šanse, kao ni da će izgubiti - nadam se da griješim), idemo u LP bez dodatnih kvalifikacija. Napokon ćemo moći gledati vučicu na telki, bez gledanja poluloših streamova  :)

I da iduću sezonu završimo na drugoj poziciji, pored Intera koji ima budžet neke manje države, bilo bi super.
Najviše me brine AKO će opet Rosellica reći da imamo zadovoljavajuć kadar i da ćemo moći istrpiti zahtjeve LP osrednjim igračima(u prosjeku) te da se neće ulagati u nikakve igrače. Ili ćemo opet dovoditi nekakva sumnjiva pojačanja, ozlijeđene golmane i tome sl.
Jer sumnjam da će Milan i Juve i iduće sezone biti loši kao ove, nema šanse... Barem jedan od njih će spiskati 20-30 milja eura za pojačanja.

A nama još nije sve gotovo, idemo uzeti taj kup, zaraditi dodatni šav na dresu i iduće sezone u nove pobjede.
 :flag:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #190 on: April 26, 2010, 06:38:07 AM »
Spisko je Juventus ove godine i vise love za pojacanja pa nece vidit LP. Valjda ce iduce sezone biti bolja financijska situacija  :icon_ok:

Offline Shajna_Romanista

« Reply #191 on: April 26, 2010, 07:17:55 AM »
FORZA ROMA!!! Idemo dalje!
Roma ti amo!!

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #192 on: April 26, 2010, 08:16:59 AM »
Evo ja ovo teško srca pišen ne zbog tog što smo izgubili utakmicu ili najvjerovatnije prvenstvo nego KAKO smo izgubili!!! :cursing: Najprije moran opsovati sve bogove koji postoje (?) pa onda da krenem sa daljnom analizom. Znači prvo poluvrime smo odigrali ka Barca odnosno kao nikad do sad ove sezone osim sa Interom drugu utakmicu!!! Naravno kako nas ide sa srićom oduvik ne uspijevamo zabiti iljadu zasluženih golova i to nam se odbija od glavu na kraju utakmice! Ne želim sad reći da smo tribali dobiti penal jer je isto sudac dosudija mislim Pazziniju nepostojeće zaleđe koje bi najvjerojatnije rezultiralo ranim pogotkom!!! Ne krivim ama baš nikoga u redovima naših i razumljivo je donekle Vučinićeva sebičnost i ljutnja jer je on ipak čovik! Ne branim ja sad njega ali moramo svi razumiti ko je ikad igra nogomet da se bar par puta naša u identičnoj situaciji! Ponosan sam što sam navijač Rome samo mi je najviše žao koja će lopovska gamad osvojiti najvjerojatnije prvenstvo! Da je isprid nas neko drugi samo bi mi bilo žao neiskorištenih prilika... Triba zaboraviti ovu nesriću i okreniti se narednim utakmicama kako u prvenstvu tako i u kupu! I da vas malo oraspoložim da nemamo samo mi nesriće - http://www.24sata.hr/sport/unistila-ih-trica-sa-centra-tih-prokletih-06-sekundi/170359/!!!

FORZA GRANDE ROMA!!!  -  NE POSTOJI OVAKAV KLUB U EUROPI KOJI JE NAPRAVIO OVO ŠTO JE ROMA NAPRAVILI OVE SEZONE!!!!!!!!!!

:romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline tin

« Reply #193 on: April 26, 2010, 08:23:20 AM »
evo slegli se malo dojmovi,cijelu noc sam vrtio film,mogli smo...nemojte me krivo shvatit ovo sto smo ove godine napravili je strasan posao,ali prvenstvo je bilo toliko blizu da smo ga mogli osjetit...ali nije jos gotovo :flag: :romaflag:

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #194 on: April 26, 2010, 09:08:44 AM »
JOS NIJE NISTA GOTOVO  8-)