Author Topic: Udinese Calcio - AS Roma  (Read 1018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TORCA

Re: Udinese Calcio - AS Roma
« Reply #45 on: April 24, 2010, 09:26:57 AM »
Autom, sve zajedno oko 80e, ali jebiga, zaružili smo u Ljubljani do jutra.
Komotno se može proći i za 50,60e.

Jedan video: http://www.youtube.com/watch?v=Of319sMEfGY  :icon_ok:

koji kua pivaju sensi vattane. i kad valja , nevalja.

nikad u životu netriba bit desruktivac do kraja. ona se dokazala ovu sezonu. sad je triba pustit do sredine lita, da vidimo oče li bit pojačanja itd.

ovo je sad nepotrebno.

Po meni se nije iskazala, ali svako ima svoje mišljenje.

Zašto nije? I meni je smetala ne aktivnost transfera, ali barem se nismo ubacili u još veće dugove. Igračima izgleda plaće dolaze regularno, dovela je i vjerovala u Ranierija, po kojem nas je većina pljuvalja(uključujući i mene), dovela je i 'koordinatora ljudskim resursima' Gian Paolo Montalija, koji je napravio takva čuda s igračima u smislu motivacije da Roma nije izgubila utakmicu serie a otkada je on došao. Produžili smo ugovore s bitnim igračima, nismo prodali nikoga niti klub nekom stranom vlasniku koji bi od Rome možda napravio velesilu ali i ne talijanski klub.

Zato mi , bez zajebancije, nije jasno što bi sve trebala ona napraviti i daj napiši malo opširnije jer me stvarno zanima, a talijanski ne znam pa da čitam na njihovim forumima.

(isto tako, mod, možeš prebaciti ovo u odgovarajuću temu)

potpisujem svako slovo!
još če nam lpol vratit aquilania mukte-besplatno(moja želja-nemojte se odma palit). dičeš bolje

Offline TORCA

Re: Udinese Calcio - AS Roma
« Reply #46 on: April 24, 2010, 09:29:11 AM »
ma šta če mi velesila- npr inter, nema taljana, man city, arsenal itd, nema engleza , jebeš to.

ma oni bosman, je kriv za ovo stanje. jebiga ima si pravo imat 5 stranaca, a u igri tri. i onda doša ovi ludonja i spizdija sve.