Author Topic: lazio - ROMA 1-2  (Read 2527 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
Re: lazio - ROMA
« Reply #30 on: April 15, 2010, 08:37:50 AM »
i daj se izjasnite jeste za ono zajedničko gledanje ili protiv? bar nije teško napisat "za" ili "protiv" .  :icon_ok:
GRAZIE ROMA

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #31 on: April 15, 2010, 08:48:20 AM »
Di,sta?

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #32 on: April 15, 2010, 09:14:36 AM »
mislio sam da se mi neki koji mozemo okupimo negdje ( Zagreb)  ,odemo negdje i pogledamo derbi zajedno!
GRAZIE ROMA

Offline TORCA

« Reply #33 on: April 15, 2010, 01:42:37 PM »
istina je da se derbi igra dva sata ranije zbog lakse kontrole i sprecavanje mogucih nereda.
 znaci,utakmica pocinje u 18:30h.
ne znam za vas,al ovu utakmicu NEMOGU DOCEKAT. brojim dane do nje  :icon_ok:

broji aneee , dane noći, kad ču joj doći(kad će joj scodetto doći) broooji aneee dane noći kad ću joj u krevet doći. jedna lipa stara pisma. malo zahebancije :D

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #34 on: April 15, 2010, 08:13:41 PM »
dpbra stara pjesma

Offline De Rossi

« Reply #35 on: April 15, 2010, 08:32:03 PM »
Trebalo bi malo ažurirati tablicu na web stranici... :lol:

Kak stojimo s ozljedama, kartonima za utakmicu desetljeća... već sad mi stane knedla u grlu kad pomislim na tekmu... pobjeda znači vječnost, antologiju... al toga su i igrači svjesni... :roma:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #36 on: April 15, 2010, 08:41:26 PM »
Lazijalima je ovo prilika da kupe navijace... Kad su vec katastrofalni u ligi, pobjedom protiv Rome se mogu izvuc od bijesa navijaca, ali i od zone ispadanja :)

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #37 on: April 15, 2010, 08:56:01 PM »
Ne sjecam se kada je ovoliki ulog bio u igri  :magica:

« Reply #38 on: April 15, 2010, 10:01:43 PM »
bez razlika na se mislam deka roma nema da propusti vakva sansa da go osvoi skudetoto posle tolku teska sezona...Forza Roma  :flag: ideme na pobeda

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #39 on: April 15, 2010, 10:21:34 PM »
uf, da roma osvoji prvenstvo i kup, a lazio u B, ajme meni

Offline ^CaXx

• http://sharecash.org/download.php?file=615637
    • Email
« Reply #40 on: April 15, 2010, 10:42:27 PM »
bilo bi mi mozda malo zao   :laziomerda1:  :lol: :lol: :lol:

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #41 on: April 16, 2010, 11:41:08 AM »
inače, u zadnjih 10 utakmica Roma je slavila 4 puta, Lazio 3 puta, a još 3 puta rezultat je bio neodlučen.
prošle sezone bilježimo poraz (2:4) i pobjedu (1:0) .

treba napomenuti da Lazio u zadnjih 5 utakmica nezna za poraz,od toga su 3 pobjede i 2 remija ( Milan gosti,Napoli doma ) i da ce noseni velikim preokretom i pobjedom u Bologni prošlog vikenda ( 2:3) ici "na glavu". Tim više jer su vec bezbroj puta ove sezone razocarali svoje navijače i ovo im je savrsena prilika za iskupljenje. ne zelim pricati o kvalitetama trenera Reje,ali ocito je da se tamo nesto podiglo od kad je on stigao.

S druge strane,nakon ispadanja od Panathinaikosa i tri remija zaredom u ligi ( napoli,milan,livorno),Roma se ponovno podigla i usla u formu u idealnom trenutku. Imamo 5 pobjeda zaredom i ,uz pomoc kikseva Intera, zasjeli smo na prvo mjesto! momcad je puna motiva i sigurno na ledima nosi teret "papirnatog" favorita u ovom derbiju!

Roma je prva i bori se za titulu. U klubu se radi prilicno dobro,navijaci su euforicni,igraci puni motiva,zajednistvo na nikad vecoj razini.
Lazio u nikad goroj situaciji,16. mjesto i teska borba za opstanak,navijaci bijesni,igraci nezadovoljni.

Sva ova statistika,sve ove cinjenice i ostalo na dan derbija se brisu,nestaju. Kada izadu na teren pred prepunim Olimpicom,bodreni svojim vjernim navijacima,igraci Rome i Lazia zaboravit ce tablicu,bodove,vaznost utakmice,nezadovoljstvo,kasnjenje placa. Mislit ce se samo na pobjedu jer najveci gust je pobjediti u takvom gradskom derbiju.

Dobije li Roma,na pragu scudetta je,svi snovi ce biti blizi za dva koraka ,a Lazio ce biti poslan u surovu borbu za opstanak.
Dobije li Lazio,svi njihovi problemi bit ce izbrisani i ova sezona ce biti ,na neki nacin, "spasena",a Romina izgubljena.

Nikad veci ulog u derbiju. Ne ocekujem utakmicu za "oci" i nekakav lijep nogomet,ali ocekujem bespostednu borbu do zadnjeg sucevog zvizduka. I nadam se pobjedi,samo to nam igra! i tako igraci moraju razmisljat i ostavit srce na terenu!  derbi godine.  sta nam jos treba da u nedjelju u 18:30h budemo u dresu voljenog kluba ispred tv-a ili negdje na internetu ?!

FORZA MAGICA ROMA  :icon_ok:

« Last Edit: April 16, 2010, 11:45:27 AM by roc_giallorosso »
GRAZIE ROMA

Offline siroki-brig

lazio - ROMA
« Reply #42 on: April 16, 2010, 01:16:08 PM »
Bubnit Lazio za održavanje prvog mjesta...

Nekako prreeedobro mi zvuči....

Offline tonci

• Email
« Reply #43 on: April 16, 2010, 09:03:27 PM »
Jaci smo i sve to i trebali bi dobiti ali mene je strah ove utakmice i usranih fasista.
Haj valjda ce biti okey, ovo nam je najbitnija utakmica od ovih pet sto su ostale definitivno!!

Offline romaomorte

• Email
« Reply #44 on: April 17, 2010, 01:16:55 AM »
Trebalo bi malo ažurirati tablicu na web stranici... :lol:

Kak stojimo s ozljedama, kartonima za utakmicu desetljeća... već sad mi stane knedla u grlu kad pomislim na tekmu... pobjeda znači vječnost, antologiju... al toga su i igrači svjesni... :roma:

izgleda da totti neće igrat od početka, a mozda ni de rossi koji ima neku alergiju, tako da bi momcad trebala izgledat 
    cassetti  juan  burdisso  riise
 de rossi(brighi)   perotta   pizzaro
          crnogorski cigo   toni   menez

jako napadački, baš kako i treba, ne dat im diati cijelu utakmicu   :bat_roma:
La Roma in Vantaggio