Author Topic: lazio - ROMA 1-2  (Read 2520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: lazio - ROMA
« Reply #15 on: April 13, 2010, 10:32:04 AM »
meni je rodjendan bio 26.10 tad smo zadnji put izgubili  :xD:

Sreca sto ti je rodjendan samo jednom godisnje :D

Offline TORCA

« Reply #16 on: April 13, 2010, 02:36:16 PM »
a ljudi moji ja setam rivom, bio i na boat show, ono puno taljana . ja lagano obučen u jaketu od rome. prilaze taljani, zapitkuju, niisu  ni znali neki da smo zasili na prvo misto. kad san jednom reka zamalo me u more bacija jer je skočija na mene. i nas par ,ono sunce tuče obukli dresove i šetnja, pa na motore i vijori se romina zastava. ajme ljudi lipo li je bit romanista. :popgialros_sciarpata: :cieszy_sie_roma:

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #17 on: April 13, 2010, 03:18:50 PM »
a ljudi moji ja setam rivom, bio i na boat show, ono puno taljana . ja lagano obučen u jaketu od rome. prilaze taljani, zapitkuju, niisu  ni znali neki da smo zasili na prvo misto. kad san jednom reka zamalo me u more bacija jer je skočija na mene. i nas par ,ono sunce tuče obukli dresove i šetnja, pa na motore i vijori se romina zastava. ajme ljudi lipo li je bit romanista. :popgialros_sciarpata: :cieszy_sie_roma:

kralju da nisi ti slučajno bio sad u srijedu prije hajduk-dinamo kod kluba navijača u rominoj majici,,,vidio sam nekog lika pa mi sad pade na pamet da nisi ti ....

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #18 on: April 13, 2010, 04:01:47 PM »
jedina 2 romanista koja sam sreo ljeti su bili bas u splitu, imali kape i dresove, a sta je najbolje bio sam samo 2 dana u spitu.

cijelo ljeto sam u DU i nailazima samo na navijace Napolia :rolleyes:

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #19 on: April 13, 2010, 04:41:40 PM »
prije svega,pozdrav ekipi! žao mi je šta nisam mogao pisat u zadnje vrijeme,ali net mi je bio u banani skroz : :crying:
sva sreca ,sad je sve rješeno   ;)

zelim samo naglasiti da je ovaj derbi kljucna utakmica u nasoj borbi za scudetto i pobjeda nam je IMPERATIV! ne smijemo razmisljat o nicem drugom,sve kalkulacije padaju u vodu.
iako sam siguran da Interu nece biti nimalo lako protiv Juventusa. svima je vec dosta njihove dominacije,a svi znamo da se ta dva kluba i ne vole nesto posebno!

Lazio je u jako teskoj situaciji ( ne sjecam se kad su bili u losijoj) ali klub se psihicki uzdigao onim preokretom u Bologni prosli vikend i sigurno ce biti maksimalno "nabrijani" na nas i zbog toga ocekujem tvrdu,nervoznu utakmicu bez puno golova! nadam se da cemo uzet sva tri boda i tako se jos jednim korakom pribliziti nasem zajednickom cilju  :icon_ok:

FORZA ROMA  :piwo_roma:
GRAZIE ROMA

Offline ^CaXx

• http://sharecash.org/download.php?file=615637
    • Email
« Reply #20 on: April 13, 2010, 04:43:58 PM »
meni je rodjendan bio 26.10 tad smo zadnji put izgubili  :xD:

Sreca sto ti je rodjendan samo jednom godisnje :D

hahaha

Offline TORCA

« Reply #21 on: April 13, 2010, 04:44:13 PM »

kralju da nisi ti slučajno bio sad u srijedu prije hajduk-dinamo kod kluba navijača u rominoj majici,,,vidio sam nekog lika pa mi sad pade na pamet da nisi ti ....

a slušaj to nam je svima stanica, prije polaska na tekmu, tako da je sve moguće. mada ima dosta momaka mojih, a i onih koje ne poznajem koji isto obuku dres rome, po mogučnosti bijeli. ja sam bio u bijelom od prošle sezone.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #22 on: April 13, 2010, 07:55:58 PM »
tekma se igra u pola 7 zbog sigurnosti
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #23 on: April 13, 2010, 08:35:31 PM »
tekma se igra u pola 7 zbog sigurnosti

Ma gdje si to pročitao?
Stadion se otvara u 18.40h, tekma je koliko vidim normalno u 20.45h.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #24 on: April 13, 2010, 08:50:06 PM »
imaš na svim portalima....http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEElFAuknravmwlD&tmpl=coranto_ita_news

ugl ima i na dosta talijanskih portala al nije mi se dalo tražit...
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #25 on: April 13, 2010, 09:11:20 PM »
Da, evo i ja maloprije naišao da je i službeno potvrđeno - igra se od 18.30h!

Offline TORCA

« Reply #26 on: April 14, 2010, 12:09:33 AM »
jedina 2 romanista koja sam sreo ljeti su bili bas u splitu, imali kape i dresove, a sta je najbolje bio sam samo 2 dana u spitu.

u splitu i okolici i na otocima , možeš vidit svaki dan par njih. ili su u dresovima ili imaju polo majce(one kao lacoste) ili kapu, ili sve zajedno. ali da vidiš kakosu sritni kad svate da smo mi domači. pa sve živo od rome me oće dat od dresa, kapa svega šta tada imaju, ono nemogu virovat da navijamo za romu, a o ovi drugi su isto inenađeni ugodno- mislim na taljane navijače lazija ,intera,milana, juvea itd. ali nije zakebancija ljudi ali stvarno liti rijetko vidim ove druge navijače. romin na ovom području su u odnosu 10 vs 1 z< romaniste narvavno. ali i po ovome kako ti prilaze i koliko su oduševljeni, vidi se da smo najbolji i najvejerniji navijači posli hajdukovih na svitu. jebiga ima san prilike par puta vidit ovoga prijatelja-poznanika, navijača dubrentusa, kad sretne kojeg dubrentusara i pita ga za zaminit , kupit nešto rekvizita, odjebu ga ka kantu, tako da se nakon par takvih događaja skroz oladija od đubrentusa. pogotovo šta je vidija par puta da meni, ovi skidaju sa sebe sve i daju mi mukte-besplatno

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #27 on: April 14, 2010, 10:08:33 AM »

I ja lani u Makarskoj :D

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #28 on: April 14, 2010, 12:45:16 PM »
istina je da se derbi igra dva sata ranije zbog lakse kontrole i sprecavanje mogucih nereda.
 znaci,utakmica pocinje u 18:30h.
ne znam za vas,al ovu utakmicu NEMOGU DOCEKAT. brojim dane do nje  :icon_ok:
« Last Edit: April 14, 2010, 12:46:55 PM by roc_giallorosso »
GRAZIE ROMA

Offline Shajna_Romanista

« Reply #29 on: April 15, 2010, 08:25:08 AM »
Jel zna itko hoce li biti negdje na tv-u prijenos ili cemo morat opet preko neta gledat?
Roma ti amo!!