Author Topic: lazio - ROMA 1-2  (Read 2513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TORCA

Re: lazio - ROMA
« Reply #210 on: April 18, 2010, 08:22:40 PM »
Eh da, i to inter dolazi u Rim jelda? Nadam se da se opet neće dobro provest ko prije nekoliko tjedana.

A lazio sljedeće kolo ako izvuče bod nek otvaraju šampanjac jer neznam kad je genoa zadnji put izgubila doma od kluba u svom rangu?

A onda inter... Makar, moram bit iskren. Mislim da će inter napunit lazio do vrha, ipak igraju prebrzo za lazio. Kad smo im mi danas malo nabili presing nisu mogli disat.

oni su inače veliki prijatelji. ali mislim da to prijateljstvo završava sad. bilo da dobije inter ili lazio-nema

više prijateljstva. jedni idu u seria b, a drugi puše scudetto, ali bilo bi najbolje , šta je vrlo moguće da

ovi završe u b , o drugi bez scudetta.  NEMA VIŠE PRIJATELJSTVA. HAHAHAHAHAHAAH :laziomerda1: :bat_roma:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #211 on: April 18, 2010, 08:23:23 PM »
Nema veze sto oni pisu, igraci i klub ce rađe ostati u Serie A

Treba navijati za Genou i da onda zapnu protiv Intera...

morat cemo pisat FORZA LAZIO  8-)

Offline TORCA

« Reply #212 on: April 18, 2010, 08:28:01 PM »
slažem se u potpunosti,Ranieri je povukao ključni potez ovog derbija vađenjem dvojice inače najstandardnijih igrača i ikona kluba. pokazao je da ima hrabrosti i da zna povuc pravi potez. GRANDE CLAUDIO  :icon_ok:

Lazio u Serie B? nije nemoguce. sljedece golo Genoa vani,a onda Inter doma. teska situacija,ali tko im je kriv?   :rolleyes:

ROMA-SCUDETTO
LAZIO-SERIE B   :icon_ok:

izjavio je posli utakmice , da mu je to bila najteža odluka u životu do sad. jer ni toti ni ddr nisu davali, ono šta su trebali , i još prenervozni.  svaka mu čast, uz sve šta je učinio ove sezone, ovo je potez koji ulazi u nogometnu povijest. a da mu uprava đubrentusa nije, podapinjala nogu non stop. i sa onom lošm momčadi juvea, osvoija bi scudetto prošle godine.

Offline TORCA

« Reply #213 on: April 18, 2010, 08:31:36 PM »
Nema veze sto oni pisu, igraci i klub ce rađe ostati u Serie A

Treba navijati za Genou i da onda zapnu protiv Intera...

morat cemo pisat FORZA LAZIO  8-)

ma jasno je to. jebeš ove glupane šta to pišu, ali stvarno mi ako sve dobijemo, i inter sve dobije(mada ja bi iskreno volio da negdi kiksa, pa i protiv lazija, jer smo tako sigurniji) 99% lazio seria b

Offline filipstar

• Email
« Reply #214 on: April 18, 2010, 08:34:55 PM »
Normalno da je serie A prioritet, tu nema govora o puštanju i zajebanciji. Uh a sljedeći vikend atalanta ide kod intera i tu bi moglo bit sranja. Dobili su fiorentinu a inter ima ligu prvaka u utorak di će morat jaaako puno trčat i ubit se od igre. Imam osjećaj da bi atalanta tu mogla uzet bod a mi glatko dobijamo sampdoriu kao i inače.

Al da, ranieri, svaka čast. Malo sam bio zbunjen kad sam vidio ovu dvojicu na klupi, malo koji trener bi vadio obojicu van. Al ja mislim da je de rossi izvađen zbog kartona jer bi sigurno dobio drugi žuti.

Offline De Rossi

« Reply #215 on: April 18, 2010, 08:37:57 PM »
Inter ide Laziu 4 dana poslije uzvrazne sa Barcom.. a ovi će morat ić 100% zbog borbe za ostanak... scudetto nam je jako blizu... samo treba i dalje biti skroz koncetriran, pogotovo u Parmi... :spoko_roma:

Offline filipstar

• Email
« Reply #216 on: April 18, 2010, 08:42:53 PM »
Al moramo bit pošteni i reć: danas smo imali sreće. Realno bez pravog šuta na gol smo zabili 2 komada. Jeste vi vidjeli neku tečnu akciju koja je završila udarcem u okvir?

Bolje smo odigrali protiv intera nego protiv lazia. Al to je ta nervoza, teška tekma.

Sljedeći vikend bi trebalo bit onih rutinskih 2-0.

Offline ^CaXx

• http://sharecash.org/download.php?file=615637
    • Email
« Reply #217 on: April 18, 2010, 08:43:59 PM »
jebemu mater jel se uvjek moramo sikirat na kraj utakmice sve utakmice nekako sugavo dobijemo zavucemo se nazad na kraju utakmice , kad cemo mi jednom nekog napunim malo

Offline TORCA

« Reply #218 on: April 18, 2010, 08:52:34 PM »
jebemu mater jel se uvjek moramo sikirat na kraj utakmice sve utakmice nekako sugavo dobijemo zavucemo se nazad na kraju utakmice , kad cemo mi jednom nekog napunim malo

juve je sve svoje titule , dobija na ovakav način. ili ovakav grč zadnjih 10 min, ili 0 0, pa u 91 min daju gol. pusti 5.6 golova, jedan po jedan scudetto. :lol:

Offline Vlado_ASR

« Reply #219 on: April 18, 2010, 08:54:18 PM »

Je, nismo odavno nekog posteno razvalili. Palerma smo razvalili 4-1 ali to je bilo prije vise od dva mjeseca.
Ne bih olako shvacao utakmicu sa Sampdorijom iducu nedjelju jer je to cvrsta ekipa koja je u odlicnoj formi zadnjih nekoliko utakmica, uostalom danas su pobijedili Milana i definitivno ga izbacili iz utrke za scudetto. Trenutno drze poziciju koja vodi u LP, ali im Palermo puse za vratom.

Offline ^CaXx

• http://sharecash.org/download.php?file=615637
    • Email
« Reply #220 on: April 18, 2010, 08:59:54 PM »

juve je sve svoje titule , dobija na ovakav način. ili ovakav grč zadnjih 10 min, ili 0 0, pa u 91 min daju gol. pusti 5.6 golova, jedan po jedan scudetto. :lol:

i milan nije nista bolji oni su poznati po davanju golova 90+

Offline tonci

• Email
« Reply #221 on: April 18, 2010, 09:30:23 PM »
A jesu jadni ovi Lazijali, fakat su gamad ali ko ih jebe!!
Cestitke Ranijeriju i citavoj ekipi, a mirko je beton zivi, kakav samo gol iz slobodnjaka kroz uši
onom levatu Musleri :flag:

Offline Mihalj

• direktor Svemira
    • Email
« Reply #222 on: April 18, 2010, 09:37:08 PM »
samo ću reć ovo: mirko doktor fudbala!!! :D

u 1. poluvremenu loši u drugom je ranieri napravio ono što spalletti nikad ne bi. izvukao tottija kojem nije išlo i još uz to de rossija i što je najbolje to je bio ključan potez. menez i taddei su malo oživili igru. malo smo imali i sreće al treba i to imat ak mislimo ić do kraja. pustimo s kim inter igra al zanimljivo je da bi nam nazio čak mogao i pomoći, a naravno tako i sebi.
sl. vikend sampa jel?
gadna tekma

FORZA ROMA

:romaflag: :romaflag: :romaflag: :flag: :flag: :flag: :roma: :roma_transparent: :popgialros_sciarpata:
:romaflag: :transparent_roma2: :flag: :laziomerda1:

UNICA MIA ROMA

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #223 on: April 18, 2010, 10:31:46 PM »
Reja: Tottija treba kazniti zbog nepoštivanja protivnika!

"Tottija bi trebali suspendirati na 10 utakmica zbog likovanja nad porazom Lazija i pokazivanja palca prema dolje", bijesnio je Eduardo Reja na kapetana "Vučice".

"Totti nema poštovanja prema protivnicima i njegovi postupci uopće ne zaslužuju komentar", složio se napadač Lazija Igli Tare sa svojim trenerom.

Reja je prokomentirao i koškanje igrača nakon posljednjeg sučevog zvižduka: "Moji su igrači pohitali u pomoć suigraču. Nije to bilo u redu i zbog toga ćemo biti kažnjeni suspenzijama. Nadam se da se nikada više neće ponoviti ovo što je viđeno večeras."

:xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

Oni se mogu tuc i podmetat noge nakon tekme, ali Totti ne smije (a on je car Rima i sve smije) pokazat prst prema dole?

LAZIO IN B

Offline tin

« Reply #224 on: April 19, 2010, 03:50:59 AM »
nazalost internet mi doma ne radi pa sam morao cekat dolazak na posao :D.ovo je po meni bila kljucna utakmica i hvala bogu da smo dobili.mirko crnogorski cigo je pokazao da je jedan od najboljih napadaca na svijetu u ovom trenutku.ponovo prvi :flag: :romaflag: