Author Topic: AS Roma- UC Sampdoria 1-2 JEBIGA  (Read 2258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: AS Roma- UC Sampdoria , nedjelja 20:45
« Reply #195 on: April 26, 2010, 09:15:32 AM »
Inter ne smije dobit Lazio, a Roma mora sve dobit... Vrlo jednostavno :D

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: AS Roma- UC Sampdoria , nedjelja 20:45
« Reply #196 on: April 26, 2010, 09:16:05 AM »
Roma mora sve dobit a Inter ne smije skupit vise od 7 bodova.

Offline tin

Re: AS Roma- UC Sampdoria 1-2 JEBIGA
« Reply #197 on: April 26, 2010, 09:30:49 AM »
inter izgubi sve 3 mi dobijemo jednu :D

Offline Romamario

« Reply #198 on: April 26, 2010, 05:14:02 PM »
Ja isto mislim da još ništa nije gotovo.. lako je utakmice na papiru zaokružit i reći to su laki protivnici.. nadam se da će prvenstvo do kraja biti regularno tj. da Lazio neće pustiti Interu..
Inter je jaka momčad ali se pokazalo više puta da je teško u Italiji sigurno računati na bodove,ovi će biti umorni.. dakle imamo šanse..
A hebiga što smo propustili priliku,veliki je to pritisak držati toliki broj utakmica bez poraza,zakon velikih brojeva,moralo se dogoditi...

Prije mjesec dana smo napravili već uspjeh,a ovo sad je fenomenalno..

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #199 on: April 26, 2010, 10:09:48 PM »
Sve je vec receno...tuga je velika....glavu gore....mozemo samo biti ponosni na ovu sezonu..kako god da se zavrsi na kraju...govorio sam vec moramo biti zadovoljnii sa sezonom ovo sve je plus....
 sama cinjenica da smo tu pusemo interu za vrat je velika stavr,jest da smo imali sve u svojim rukama,to boli,sto smo pali tamo gdje smo se najmanje nadali ...

bili smo na izvoru a nismo se napili vode...

nemam zamjerke na igru i vodjenje ekipe,na zamjnen sve je bilo na mjestu i na vrijeme..

mislim da ne treba zamjerati onima koji su bilni sinoc ljuti na crnogorski cigoa medju kojima sam bio i ja...ulog je bio velik,razocarenje jos vece,dosta toga je receno u afektu....svi oni koji su mu zamjerili nesto sinoc imali su u vidu sinocni mec...mi se tom igracu mozemo samo nakloniti za sve sto je uradio ove sezone da ga nije bilo,ne bi bili ovdje -samo cemo se sjetiti lazia... kao i mnogim drugima...

ja nisam vjerovao u naslov do meca sa laziom nakon toga jesam,sad vise ne znam sta osjecam...

moramo dobiti parmu to je najvaznije,pa onda cekati da vidimo sta ce inter napraviti...
parma nam je prioritet i nisam bas optimista,mislim da smo pukli nakon ovog i samo ne ozbiljan pristup parme nas vodi do pobjede,mislim da nismo spremni opet za neki povratak rezultatski..

lazio je 6 bodova ispred atalante i  ukoliko budu imali isto bodova lazio ispada jer je atalanta bolja u medjusobnim susretima..
atalanta ce dobiti bolonju i ako inter dobije lazia razlika je 3 boda..

livorno-lazio...ovi ce sve uraditi da dobiju lazia i vjerujem da lazio nece dobiti..
lazio treba 4 boda za ostanak 3 su sigurna u zadnjem kolu protiv udinesea.trazi se dakle 1bod protiv intera ili livorna..

hoce li lazio kalkulisati i traziti taj bod u livornu gdje ce igrati protiv napaljene ekipe i ne truditi se protiv intera zbog navijaca?

hoce li lotito traziti od igraca da  zbog pandeva i sukoba sa interom,zanemare navijace i igraju posteno?

moze li atalanta, uz vec uracunatu pobjedu protiv bolognje i recimo palerma u zadnjem kolu kod kuce ako mu ne bude trebalo,uzeti u napulju bodove,  napraviti iznenadjenje?

Cisto sumnjam u ovakav rasplet...

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #200 on: April 26, 2010, 10:25:07 PM »
@jax

evo malo magije za tebe...ziva istina..

malo praznovjerja....

sinoc sam gledao romu na bet365..zadnji put sam gledao romu na bet365 prije dvije godine protiv livorna,nekoliko kola pred kraj trebala nam je pobjeda i onda nam je  zabio diamanti iz slobodnog za 1:1..na kraju ce se ispostaviti da su nam mozda ti bodovi i zatrebali za titulu... :lol: :D

jos nesto...imam jednu sliku na desktopu racunara...kada sam nju stavio mi smo krenuli sa seriom ne popbjedivosti...mjenam je s drugom, pred duel sa panatinaikosom i mi ispadamo...vracam je na nakon toga i mi ne znamo za poraz....
onda dobijamo lazio ja stavljam neku sliku vezano za pobjedu i sta se desava?...mi gubimo od Udinesea  i Sampe :( :D....

Pa ti vidi je li to slucajno ili je crna magija u pitanju... :) :rolleyes: :P.

inace, opet sam vratio sretnu sliku na desktop  ;)....

:magica: :romaflag:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline tin

« Reply #201 on: April 27, 2010, 06:45:46 AM »
zasto pricate kao da je gotovo,pa nakon cijele sezone imamo se pravo bar nadati :romaflag: