Sve je vec receno...tuga je velika....glavu gore....mozemo samo biti ponosni na ovu sezonu..kako god da se zavrsi na kraju...govorio sam vec moramo biti zadovoljnii sa sezonom ovo sve je plus....
sama cinjenica da smo tu pusemo interu za vrat je velika stavr,jest da smo imali sve u svojim rukama,to boli,sto smo pali tamo gdje smo se najmanje nadali ...
bili smo na izvoru a nismo se napili vode...
nemam zamjerke na igru i vodjenje ekipe,na zamjnen sve je bilo na mjestu i na vrijeme..
mislim da ne treba zamjerati onima koji su bilni sinoc ljuti na crnogorski cigoa medju kojima sam bio i ja...ulog je bio velik,razocarenje jos vece,dosta toga je receno u afektu....svi oni koji su mu zamjerili nesto sinoc imali su u vidu sinocni mec...mi se tom igracu mozemo samo nakloniti za sve sto je uradio ove sezone da ga nije bilo,ne bi bili ovdje -samo cemo se sjetiti lazia... kao i mnogim drugima...
ja nisam vjerovao u naslov do meca sa laziom nakon toga jesam,sad vise ne znam sta osjecam...
moramo dobiti parmu to je najvaznije,pa onda cekati da vidimo sta ce inter napraviti...
parma nam je prioritet i nisam bas optimista,mislim da smo pukli nakon ovog i samo ne ozbiljan pristup parme nas vodi do pobjede,mislim da nismo spremni opet za neki povratak rezultatski..
lazio je 6 bodova ispred atalante i ukoliko budu imali isto bodova lazio ispada jer je atalanta bolja u medjusobnim susretima..
atalanta ce dobiti bolonju i ako inter dobije lazia razlika je 3 boda..
livorno-lazio...ovi ce sve uraditi da dobiju lazia i vjerujem da lazio nece dobiti..
lazio treba 4 boda za ostanak 3 su sigurna u zadnjem kolu protiv udinesea.trazi se dakle 1bod protiv intera ili livorna..
hoce li lazio kalkulisati i traziti taj bod u livornu gdje ce igrati protiv napaljene ekipe i ne truditi se protiv intera zbog navijaca?
hoce li lotito traziti od igraca da zbog pandeva i sukoba sa interom,zanemare navijace i igraju posteno?
moze li atalanta, uz vec uracunatu pobjedu protiv bolognje i recimo palerma u zadnjem kolu kod kuce ako mu ne bude trebalo,uzeti u napulju bodove, napraviti iznenadjenje?
Cisto sumnjam u ovakav rasplet...