Evo uspija san se smiriti nako sinoćne mogu slobodno reći u zadnjih 9 godina povijesne pobijede koja nas postavlja na tron i sve bliže osvajanju scudetta!!! Utakmicu sam gleda i prvo poluvrime je postojala samo jedna momčad a svi znamo koja - Roma!!! Drugo poluvrime kao i svako Romino za zaborav ali bitno da su se uzela 3 boda iako smo zasliženo pobijedili! Inter je kiksao i na taj sam par odigra X ka kuća ali me nešto drugo zajebalo ali nema veze dok god je Roma prva.

Ekipa, ako bude ovako do kraja rasplet u prvenstvu idemo u Veronu definitivno!!! Samo nek se javi ko bi iša ali 100% tako da se moremo početi dogovarati krajem ovog miseca kako i što. Utakmica sa Laziom će biti naš najteži ispit izuzevši pobjedu protiv Intera prije par kola ali mislim da ćemo to prebroditi pogotokom naše najdraže Luce!

Ono što je Totti napravio na jučerašnjoj utakmici može se interpretirati na više načina. Najprije SVI MORAJU razumiti da je to utakmica bila koja je odlučivala o trenutnom poretku na tablici! Emocije su radile a pogotovo na travnjaku. Onda moramo objektivno sagledati taj potez i reći da je briljantan jer je on ipak KAPETAN i sugerirao je treneru da Menez ima već žuti karton a svi znamo da Menez ima kratak fitilj koji je lako zapaljiv! Ionako je Ranieri mogao nakon sugestije isto postupiti i izvaditi Tottija kao i što je i namjeravao! Mogla se i dogoditi pogreška četvrtkog suca koju nije uočio Ranieri do Tottijeve sugestije! I na kraju MORATE RAZUMITI da Francesco nije odigrao skoro 2 miseca utakmicu izuzevši prošlu tako da je i tu neka želja da se proslavi pobjeda u kojoj je sudjelovao!!! I na kraju želim reči da je Milan za kurac i da nije ni zasčužija osvojiti Kup u Benkovcu a kamoli Scudetto!