Author Topic: Put u Veronu!!!!  (Read 1833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ASR_SLO

Re: Put u Veronu!!!!
« Reply #75 on: May 11, 2010, 11:18:25 AM »
Nije istina ! Uprava od Chieva nam je baš prije nekoliko minuta javila, da su za nas pripremili 16 karata za curvu nord, znači za ospiti ! Sve se može, samo se treba lijepo dogovorit !!!

Pozz,
ASR_SLO

Offline Bombarder

« Reply #76 on: May 11, 2010, 05:40:47 PM »
Nema frke ASR_SLO. Bit ce prilike sljedece sezone.
Vi samo u nedjelju pomozite donijeti Romi novi scudetto!

:romaflag:

Offline romaomorte

• Email
« Reply #77 on: May 11, 2010, 06:06:44 PM »
Nije istina ! Uprava od Chieva nam je baš prije nekoliko minuta javila, da su za nas pripremili 16 karata za curvu nord, znači za ospiti ! Sve se može, samo se treba lijepo dogovorit !!!

Pozz,
ASR_SLO

ma nisam rekao da vas nekoliko nece moc do karata jer sam mislio da ste u tom trenutku vec uzeli karte.ono sam samo prepisao sa talijanskoga sitea.
La Roma in Vantaggio

Offline ASR_SLO

« Reply #78 on: May 12, 2010, 07:58:09 AM »
Romaomorte znam znam, sve ok  8-)

Žao mi je samo što nismo uspijeli dobiti još 4 za vas. Shile i njegov prijatelj javili su na vrijeme pa barem njih dvoje idu s nama. Sljedeći put ostali, samo javite brzo. Ma da i za sljedeću sezonu ne znamo kako će to sve izgledati zbog tessere ala tifoso. Gostujuće tribine će biti prazne jer niko od ultrasa neće uzeti ove tessere ili kartice (kao neki nogometni pasoš). Liga je već sad u kurcu a bez gostujučih navijaća bit će još gore. Jebem ti takvu državu.

A u nedelju sigurno ćemo ostaviti grla na Bentegodiju. Samo da još Siena napravi čudo i nek ima Curci tekmu svog života. DAJE !!!

lp,
ASR_SLO

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #79 on: May 14, 2010, 07:15:01 PM »
Sretan put svima, zelim vam da nakon tekme skoknete do Rima

(kako seksi rima :D)

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #80 on: May 15, 2010, 05:39:59 AM »
Meni je iznimno žao što neću moći ići ovaj put u Veronu zbog trenutne neočekivane financijske situacije ali ako bude sriće i zdravlja sljedeće sezone obavezno u Udine ili Veronu! Sritno svima koji idu i da bar Roma osvoji!!!

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #81 on: May 17, 2010, 05:46:06 PM »
evo dosao kuci maloprije..bilo je super. u subotu pijancevanje u ljubljani do ranih jutarnjih sati i onda oko 8 kretanje za veronu. na ulazu u grad totalni prometni kaos, invazija romanista na veronu, kolone od stotine auta na putu za stadion, ludilo! cijeli istok i sjever su bili romanisti. 20000 ljudi. mi smo se smjestili na gostujucu tribinu odma do istoka. u prvom poluvremenu prejebeno navijanje, a onda nakon 0:1 u sieni slijedi treznjenje. od tada sam vise gledao semafor nego tekmu..zadnjih par min opet jebeno navijanje i nakon kraja tekme grmi "noi non ti lasceremo mai" uz pozdrav igraca..mijesaju se osjecaji tuge i ponosa. ne znam, jos sam tuzan, i za kraj samo: mio unico grande amore, io non ti lascero maiii!!!
« Last Edit: May 17, 2010, 05:47:59 PM by shile »

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #82 on: May 17, 2010, 07:10:52 PM »
Koliko je bilo Hrvata, vidim na jednom filmiću hrvatsku zastavu?

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #83 on: May 17, 2010, 07:14:20 PM »
nas je bilo dvoje..al pretpostavljam da su sa Fedaynima bili oni Boysi koji idu cesto na Romine tekme

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #84 on: May 17, 2010, 08:17:01 PM »
 :icon_ok: