Author Topic: Put u Veronu!!!!  (Read 2061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Put u Veronu!!!!
« Reply #60 on: April 20, 2010, 07:41:52 PM »
Pa ono, ako se uzme naslov, mislim da nije nikakav bed ukrpati se na vlak za Rim :D budimo realni, bilo bi takvo ludilo da bi se komotno moglo ići i bez karte  :lol:

Nego pitao sam te na drugoj temi, ali valjda nisi vidio... ideš sutra u Udine?
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #61 on: April 20, 2010, 08:43:01 PM »
Pa ono, ako se uzme naslov, mislim da nije nikakav bed ukrpati se na vlak za Rim :D budimo realni, bilo bi takvo ludilo da bi se komotno moglo ići i bez karte  :lol:

Nego pitao sam te na drugoj temi, ali valjda nisi vidio... ideš sutra u Udine?

sorry, nisam vidio. nejdem, radi se..

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #62 on: April 20, 2010, 08:59:06 PM »
auuuu, vrlo rado do rima,ali mi je skupo to,prilicno skupo

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #63 on: April 20, 2010, 09:03:30 PM »
Ja sam rekao - odričem se izlazaka na neko vrijeme, šparam na svemu i molim Boga samo za jedan ili dva dobitka na kladionici u sljedećih 3 tjedna :D

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #64 on: April 20, 2010, 09:17:33 PM »
jebala me kladionica, prosli tjedan, 3 listica, na svakom po jedan. dobitci oko 600, 480 i 390

Offline romaomorte

• Email
« Reply #65 on: April 20, 2010, 10:29:16 PM »
Cijene?

http://www.trenitalia.com/cms/v/index.jsp?vgnextoid=089b60fe755ca110VgnVCM1000003f16f90aRCRD#6

tu je cijena venezia-zagreb 15 eura ako se rezervira 7 dana unapred ili vise inace je 40 eura 

http://orario.trenitalia.com/b2c/nppPriceTravelSolutions.do?stazin=Venezia&stazout=Zagreb+Gl.+Kol.&datag=21&datam=04&dataa=2010&timsh=01&timsm=00&car=0&stazin_r=Staz_DA&stazout_r=Staz_A&datag_r=01&datam_r=01&dataa_r=2009&timsh_r=01&timsm_r=00&trencounter=0&nreq=5&solotreno=0&npag=1&sort=0&trencounter_r=0&nreq_r=5&solotreno_r=0&npag_r=1&sort_r=0&traintype=&lang=it&channel=tcom

a vozis se 7 sati po noci.

nisam uspio naci ima li popusta od rima do venezije, ako se karta uzme ranije, karta je inace 73eura u jednome smjeru, a za grupe od 10 i vise ljudi dobije se popust od 10% za svakoga

ako se ne vidi, i ja bih barem do verone, do rima mi je ipak preskupo, a vjerojatno necu imati vremena za ostajat tamo

:romaflag:
La Roma in Vantaggio

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #66 on: April 21, 2010, 05:23:47 AM »
Ma vjerojatno je jeftinije ako se uzme karta unaprijed, išao sam jednom u Udine preko Venecije i nismo znali za tu shemu, pa smo platili kartu u oba smjera ako se dobro sjećam oko 350kn. Pošto smo natrag uspjeli naći prijevoz, moram priznati da su ovi na Glavnom kolodvoru bili ok i vratili su nam nešto manje od 150kn jer kao nismo iskoristili povratnu, a mada smo u Zagreb došli 10-ak minuta nakon što je vlak iz Venecije za Zagreb već krenuo :D

Ima vremena, treba se raspitati, iako ja mislim da je najbolje otići u Veronu i 'na blef' ciljati odlazak u Rim. Ako se uzme scudetto, stvarno će se već iskombinirati nekakav prijevoz prema Rimu  :icon_ok:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #67 on: April 21, 2010, 10:44:45 AM »
imam neke dobre vijesti...stari mi se raspituje za veronu..kao di je šta je..pitao me gdje roma igra do kraja sezone blizu..ja reko verona..on kaže pa to je blizu udina ja reko pa i je..tak da...sve je moguće

UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline giallorosso

« Reply #68 on: April 21, 2010, 12:01:13 PM »
iako ja mislim da je najbolje otići u Veronu i 'na blef' ciljati odlazak u Rim.  :icon_ok:

treba bit u Veroni , tu nema priče

a u slučaju scudetta odlazak u Rim neće biti nikakav problem - 100%
chi tifa Roma non perde mai!

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #69 on: April 21, 2010, 03:32:25 PM »
vec vidim kako cu bit u veroni i onda cu i do rima otic, e al onda kad se bude trebalo vracat u zg cu ostat bez para

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #70 on: April 21, 2010, 04:10:18 PM »
S obzirom kako me je krenulo u zivotu sta se tice love i skole, mozda necu vidit veronu  >:(

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #71 on: May 10, 2010, 06:03:11 PM »
i, jel ide onda ko?

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #72 on: May 10, 2010, 06:51:29 PM »
Ja ne idem ziher

Offline ASR_SLO

« Reply #73 on: May 10, 2010, 07:39:39 PM »
Na našem forumu bilo vas je nekoliko prijavljenih dok nismo popušili od Sampdorije. Onda smo na novo napravili raspitivanje zbog poraza i od vas ostali su samo shile i njegov prijatelj. Oboje idu s nama i evo kad već pišem tu još jedan put isprika Bombarderu i njegovom bratu. Bombarder me je kontaktirao za karte i dok sam ćekao na njegove scanove saznao sam da je naš čovjek već danas ujutro sve platio i slao.

Bombarderu meni je stvarno žao, nadam se da ćemo zajedno ić na tekme u budučnosti. Al evo ako još ko odluči za put u Veronu, mislim da je još moguće kupiti karte nekoliko sati prije utakmice al ne za ospiti nego za nevtralne tribine. U prošlosti je bilo i tako, da su na ospiti slali sve navijače gostujuće momčadi, i one koji su imali karte za nevtralne tribine. Toliko s moje strane.

Pozz,
ASR_SLO

Offline romaomorte

• Email
« Reply #74 on: May 10, 2010, 10:44:55 PM »
Chievo-Roma Giŕ esaurito il settore ospiti

12:50 del 10 maggio

I tifosi giallorossi preparano il loro esodo per Verona. Sono andati giŕ esauriti i biglietti per il settore ospiti dello stadio Bentegodi, in vendita dalla scorsa settimana al prezzo di 25 euro piů prevendita. Anche la vendita online del suddetto settore č bloccata per esaurimento posti. Restano a disposizione i ticket di Tribuna Superiore a 42 euro.

ukratko, nema vise karata za gostujuce navijace, a ostale karte dodju 42 eura. ja se jos razmisljam da li da idem, ali pitanje financija je ogranicavajuci faktor nazalost
La Roma in Vantaggio