Author Topic: Put u Veronu!!!!  (Read 1832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TORCA

Re: Put u Veronu!!!!
« Reply #30 on: April 13, 2010, 02:26:56 PM »
ja idem pa makar i sam. ovako nešto se ne propušta. a šta se karte tiče, stadion u veroni prima cca 40000, pa mislim da nebi trebalo bit problema za kupit kartu. ipak mislim da policija neče više od 15000 romanista pustit na gostovanje. :flag: :bat_roma:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #31 on: April 13, 2010, 03:47:01 PM »
Jax, triba bi ti pitati Slovence za trošak vamo i tamo pa lipo da napišeš da svi znamo koliko bi to došlo i plan i program putovanja itd...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #32 on: April 13, 2010, 03:54:46 PM »
uglavnom, ja sam za tu opciju da idemo vlakom/busom ili kako vec ocete do ljubljane i onda lijepo s njima u bus

Offline Panucci

• Roberto Rulli
« Reply #33 on: April 13, 2010, 03:55:34 PM »
Blago vama pa mozete planirati ovakve stvari...SAMO da ne trebaju vize :crying: :crying: isao bi 1000000000000000%, ovako dok bi platio vizu jebenu mogu platiti put do ZG-a. Neka, nema veze...jos ove godine cekam te vize, sljedece idem u Rim ili negdje na sjever Italije makar mi zadnje bilo u zivotu ;) Iako ima jos do Verone, vec sad  zelim puno srece svima koji ce ici, da se skupi para, do karata da dodete itd, itd... :icon_ok:
ASR 1927

Offline TORCA

« Reply #34 on: April 13, 2010, 04:41:13 PM »
uglavnom, ja sam za tu opciju da idemo vlakom/busom ili kako vec ocete do ljubljane i onda lijepo s njima u bus

ja isto mogu doć do zg , tu se skupimo i u ljublanu, pa s njima u veronu.

Offline ^CaXx

• http://sharecash.org/download.php?file=615637
    • Email
« Reply #35 on: April 13, 2010, 04:48:27 PM »
kako bi lijepo bilo da svi mozemo  :xD: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline TORCA

« Reply #36 on: April 13, 2010, 04:50:17 PM »
kako bi lijepo bilo da svi mozemo  :xD: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag:

eeee bilo bi puno lipo.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #37 on: April 13, 2010, 06:39:58 PM »
Bravo dečki, samo tako! Samo nemojte da sve ostane na priči kao ono gledanje utakmice u zg kad se okupilo dvoje(ja sam isto sjebo). Ja za 16.05. imam kartu za Metallicu tak da sam opet sjebo, ali zavidim vam momci.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #38 on: April 13, 2010, 08:13:27 PM »
Ja ne garantiram da cu ic, ali ako ne budem isao organizirat cemo u nekom bircu u ZG gledanje, obecajem

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #39 on: April 13, 2010, 09:03:42 PM »
Bravo dečki, samo tako! Samo nemojte da sve ostane na priči kao ono gledanje utakmice u zg kad se okupilo dvoje(ja sam isto sjebo). Ja za 16.05. imam kartu za Metallicu tak da sam opet sjebo, ali zavidim vam momci.

ja sam jedan od te dvojice bio.
btw. ja cu prodat svoju kartu za metallicu. roma mi je ipak ispred svega

Ja ne garantiram da cu ic, ali ako ne budem isao organizirat cemo u nekom bircu u ZG gledanje, obecajem

znam 2 kafica gdje ce bit prijenos 100%
pogotovo ovaj di je 0-24 sky calcio ili tako nesto

Offline Bombarder

« Reply #40 on: April 13, 2010, 09:32:30 PM »
Ne znam hoce li sta biti od slovenaca sto se ulaznica tice jer su i za Roma-Inter kupovali ulaznice prek neta...nikakve pogodnosti nisu imali...
Vidim da se na stranici http://www.boxol.it/Index.aspx  mogu kupiti ulaznice online za gostujuci sektor stadiona u Veroni di ce biti nasi. Sad su za Livorno 20 eura, a isto su bile 20 eura i za Samdoriju prije tjedan -dva sto je nista za ovakvu tekmu!

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #41 on: April 13, 2010, 10:43:57 PM »
treba pitat slovence jel mogu oni do ulaznica? ako ne mogu, pokusat cu kupit preko ovoga. nema mi smisla ic tamo ako nemam ulaznicu. da je zadnje kolo u rimu onda bi isao bez ulaznice,ovako nista

Offline TORCA

« Reply #42 on: April 13, 2010, 11:54:45 PM »
ma ka šta san već napisa, ako ono baš nitko nebude moga na ovaj oli onaj način ići, ja sidan u auto i pravac verona. e sad malo samse zabrinija za kartu,a li kao je netko napisa valjda se mogu rezervirat, i čekaju te na stadionu, dobro vjerovatno se mora uplatit. jer ipak nije dobro riskirat iči bez ulaznice , jer misli da će na kraju bit pun stadion, ipak če dolazit romanisti iz cile europe. nekako ču riješit kartu(možda zamolit slovence da mi rješe i nađem se s njima u veroni), ej pa sadsam se sitija imam frenda dobrog u padovi, pa ču njega zamolit da mi rješi kartu. 8-)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #43 on: April 14, 2010, 07:07:15 AM »
Neka proba sto vise  8-)

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #44 on: April 14, 2010, 09:36:56 AM »
A kad ste vi mislili kupiti te karte jer ako rasplet bude taj da je Roma prvak onda mislim da ćemo teško do karata u zadnji tren?!