Eto,dosao je i taj dan,brzo je i proletila ova godina dana....
Eto malo povijesti:negdje prije 2 godine mi je prvi put pala na pamet ideja napraviti nesto ovakvo,no zbog skromnog(citaj nikakvog) znanja o webovima i forumima to se nije moglo ostvariti.
Nakon toga,u 6. mjesecu 2007. godine je samo falilo da se sredii hosting i domena i bilo bi gotovo sve,nasao sam suradnika.
No tada je opet sve propalo,zbog raznih okolnosti.
Nakon toga sam vec pomislio da je ovo neostvarivo,da nema Romanista u Hrvatskoj,no onda me netko nadahnuo(valjda Bog) te je uz pomoc mog prijatelja koji nije ni registriran(!) na ovome forumu dignut prvi hrvatski site o A.S. Romi....
Stariji clanovi ga se sjecaju,sivi,nikakvih Rominih znakova,samo neki veliki header i to je to.....Ja sam zelio srediti nesto novo ali posto nikako nisam mogao,a niti imao vremena srediti to.....
No onda jednog dana je naletio dmg na web,vidio da Roma zasluzuje puno bolji web,i nakon nekog vremena zapoceo sa radom na novom webu.....taj web je bio svemirski brod za prosli,ali ipak nismo bili zadovoljni,tako da je ovog ljeta napravljen novi web,kojeg se trudimo azurirati sto redovitije te mozete na njemu pronaci razne informacije o A.S. Romi...
Naravno,sve bi to bilo uzaludno da nije bilo clanova koji su bili redoviti na forumu...prvi clan je bio prema16,nedugo zatim dosli su i Romanista,De Rossi,Curva sud,ForzaRoma....naravno necu zaboraviti niti MEXESa,Mexes-5-a,Spalletija,Lupija,Toncija i ostale koji su doprinjeli forumu.....
Imam neke planove,sto se tice naknadnog sirenja foruma,te i vas molim da ako mozete dovedete jos ekipe na forum,te da cete svi ostat jer ipak smo mi vrlo tolerantni,od pocetka rada nije bio niti jedan jedini ban....
Sto se tice statistike,nemam precizno koliko je puta web posjecen jer se 3 puta radio iz nule,al u zadnjih 30ak dana je oko 4500 posjetitelja doslo,a na forumu je bilo 15469 klikova....
za ostalu statistiku pogledajte ovdje:
http://www.cro-roma.com/forum/index.php?action=statsNadamo se da cemo proslaviti sto vise rođendana....te da ce nasi nogometasi nam danas dat razloga za veselje.....
FORZA ROMA