...Inter je kvalitetniji od nas,ali kvalitetniji ne mora uvijek pobijediti..no,ovo je velika tekma i te ,takve inter igra najbolje i tu pokazuje svoju snagu oni su svjesni da ako ne izgube da su na pragu titule...
inter ce uci u ovaj mec 100%..bez kalkulacija,kao i mi ..nemojte misliti da ce se cuvati za ligu sampiona ,jer nece, oni su vec u svojim glavama taj CSKA podcjenili i razmisljaju lako cemo s njima ma sta im Murinjo bude govorio...dakle oni su tu s najajcim snagama , kao i mi, samo sto za razliku od Murinja,Ranieri ne dobija velike ,odlucujuce meceve i izgleda kao ''krava koja daje puno mlijeka a na kraju sve prospe''..
U utakmici gdje je sve izanalizirano do posljednjeg detalja i gdje nema taktickih iznenadjenja,nasa sansa je bas to- Ranierievo takticko iznenadjenje..to je jedini nacin da dobijemo intera,a mislim da bez pobijede titula nece u rim-bez obzira na raspored ovo-ono...
Dakle da Roma odigra nesto mimo svih ocekivanja takticki,da damo i vise nego sve od sebe i da se uzdamo u neku genijalnost,individualni potez nasih igraca...
Mislim da ce nam najveci problem biti vezni red ti nasi polu igraci,te da ce inter tu bazirati svoju igru,da sprijeci lopte do tonija i crnogorski cigoa..i da nakon sto ovi nasi u bezidejnosti izgube loptu u veznom redu, brzim dodavanjima izbaci svoje napadace iza nase zadnje linije...bojim se da se sutra ne vidi zasto oni imaju te neke igrace u vezi a mi ove nase...radit ce nam pritisak na De rosija i Pizara kad dobiju loptu..
Nadam se i ocekujem pobjedu ali mislim da ce biti nerjeseno...