Mialn je ozbiljna ekipa...
Mi sa ovim igracima nemmao sta traziti protiv ozbiljnih ekipa,to stalno tvrdim, i ako cemo se necemu nadati u LS sljedece godine i u italijanskom prvenstvu mi moramo dovesti svjeze krvi,ovako bi nam bilo protiv bilo kakve jace ekipe u evropi...ako inter udje ozbiljno i koncetrisano protiv nas bit ce nam jos gore...
znaju svi kako igra milan,znaju svi kako igra roma,ono sto pravi razliku su igraci...bez obzira kako ranieri pripremio svoju ekipu za mec,kada vam protivnik procita taktiku iako vi pokusavate da gaa iznenadite morate imati igrace za nesto vise...protiv drugih moze proci....vratit cu se na juve malo i snjima je bilo 50-50 iako su oni bili totalno razjebani kao ekipa, a mi ih dobismo zasluzeno,pa sa laziom..viola je bila bolja a mi ih dobismo..
zanmo svi koje su kvalitete ove rome da sad ne ponavljam...ovako je bilo i protiv napolija sam osto je nas individualni kvalitet donio 2gola,sinoc taj kvalitet nije moga odoci do izrazaja.ipak taj milan nam je stvoriio manje problema pred golom nego napoli...iamo je milan mat poziciju pred kraj zahvaljujuci gresci De rosija...
to je stil ranieria, ne smijemo primiti a gore cemo vec nekako...i sinoc je to po pitanju obrane bilo dobro,ronaldinjo ne vidljiv njihova igra nije davala rezultate vec njihov individualizam,kojji je opet bio kontrolisan s nase strane...a napad - odbranimo se uzmemo loptu ali sa pizarom,tadeiem,baptistom,perotom, vi ne mozete nista izraditi...ovi nek ibarem su korisni u defanzivi ,barem uzmu loptu,problem je sta dalje....
na kraju smo opet iamli 2,3 situacije da damo gol nije uslo,a da je uslo bilo bi to ono kao imnogo puta do sada ,slavili bi smo na isti nacin..
sa remijem zadovoljan ...Lš je blizu,za nas uspjeh ...zal je zbog intera, najvise zbog toga sto je vec ovako rano na zanimljivo po nas ,fali mi ta neizvjesnost,...