Author Topic: A.S. Roma vs AC Milan 0:0  (Read 358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: A.S. Roma vs AC Milan - Subota 20:45
« Reply #15 on: March 06, 2010, 07:51:26 PM »
Evo Toni ce uc :)

Jel se ovo Mirko ozlijedio?

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #16 on: March 06, 2010, 08:21:59 PM »
sramota od igre,,bunker čisti  :cursing:

Offline TORCA

« Reply #17 on: March 06, 2010, 08:38:04 PM »
očajna utakmica, pogotovo sa naše strane. neman više ništa reči, osim da smo upali u krizu. srića pa imamo dovoljno bodovne zalihe, za 2 ili 3 misto,tj lp. >:(
NAJSTARIJA PIZDA NA FORUMU

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #18 on: March 07, 2010, 08:21:37 AM »
Alo ljudi koji k****???!!! Pa jeste vi svjesni da smo mi igrali sa Milanom a ne sa neznam - Hajdukom??? Ne mogu virovati da ste vi nezadovoljni sa bodom!!! S obzirom na našu igru u zadnje 3 utakmice ovo nam je zlatni bod!!! I bez obzira da smo i dobili te zadnje 3 utakmice sa super igrom opet je Milan veliki i neugodan protivnik. Apsolutno se slažem da smo se povukli u bunker ali opet kad pogledate Milan je napadao Man. Utd. u LP pa su opet popušili. Jebiga nogomet je takav kakav je i gledaju se samo golovi odnosno bodovi a za ostatak  koga boli ona stvar! Ja sam apsolutno zadovoljan sa bodom i danas se nadam kiksu Intera iako sumnjam. I stvarno bi tribalo biti aktivnosti na forum bar što se tiče utakmica kad igra Roma jer je to ipak jednom tjedno a ne više puta na dan. :P Forza grande Roma!!!!

:magica:

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #19 on: March 07, 2010, 10:02:10 AM »
a zašto se nadaš bodu Genoe večeras protiv Intera ,kakve mi koristi imamo od tog ?
koliko god to bilo teško priznat Inter je miljama ispred nas ,mi smo još u uvijek u velikoj seriji bez poraza u serie a ,al mora se priznat da smo imali lude sreće u mnogim utakmicama koje smo igrali loše a ipak nismo izgubili ,je to su odlike velikih ekipa samo nama se to prečesto dešava,fali puno toga, igrači poput Taddeia,Cassettija,Perrotte,Baptiste nisu igrači za scudeto ,nama kad fali Totti mi smo 50 posto slabiji iako su mnogi govorili da nam samo usporava igru  :rolleyes:

Ranieriju svaka čast ,obrambeno smo neusporedivo bolji nego prije,samo fali mi opet i ona Roma od prije koja je igrala najljepši nogomet u europi ,a juče bunker kući pred 70 tisuća ljudi ili ono u Napulju...

u 10 dana smo imali 3 ključne utakmice sezone i sve 3 smo zakazali,pogotovo ono protiv Pao-a,,2 boda protiv Napolija i Milana i nisu toliko loša samo igra je tragična bila i ta 2 boda smo izvukli...

ali jebiga nemamo para ko oni smradovi iz Milana ili oni prevaranti Đubrentus ,igrači igraju srcem bore se i svaka im čast ali netrebamo se zanosit pričama o naslovu prvaka ,nama je limit plasman u LP i to bi bio uspjeh    :icon_ok:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #20 on: March 07, 2010, 11:16:40 AM »
U mom prethodnom postu nije napravljena nikakva insinuacija ili konstatacija da želim da Inter kiksa tako da nam ne bi previše pobiga za naslov prvaka. Nego sam to napisa tako da Inter NE pobigne Milanu previše bodova jer mi je draže da gay momci osvoje prvenstvo nego chInter ili Đubrentus (koji nema šanse)! Eto, mislim da ti je sad puno jasnije.... :P

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #21 on: March 07, 2010, 11:21:24 AM »
Ja nisam nezadovoljan bodom... Ipak je ovo Milan i bod je bolji nego da smo izgubili, sad bar imamo sanse za drugo mjesto ;)

Offline Vlado_ASR

« Reply #22 on: March 07, 2010, 12:36:29 PM »
S obzirom da je Milan sinoc bio bolji sto je i Ranieri priznao trebamo biti zadovoljni s bodom.

Offline bokiromanista

• Roma Srbija
    • Email
« Reply #23 on: March 07, 2010, 01:57:22 PM »
S obzirom da je Milan sinoc bio bolji sto je i Ranieri priznao trebamo biti zadovoljni s bodom.

milan je bio bolji zato sto smo im to mi dozvolili i sto smo od starta igrali na bod ko picke i samo vjeciti gubitnici kao ranieri mogu bit zadovoljni bodom na punom olimpiku on je na taj bod i iso  dovoljno govori izjava montalija da ko je imalo ambiciozan ne moze bit zadovoljan bodom nije mi jasno samo kako on upade medju one debile u romi svaka mu cast samo mu preporucujem da on ide iz rome nema on tamo s kime radit a rosella je konacno u ranijeriju nasla nekog ko je isti ko i ona u seriju b da ispadnemo ranieri nebi dao otkaz

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #24 on: March 07, 2010, 02:06:09 PM »
Mialn je ozbiljna ekipa...

Mi sa ovim igracima nemmao sta traziti protiv ozbiljnih ekipa,to stalno tvrdim, i ako cemo se necemu nadati u LS sljedece godine i u italijanskom prvenstvu mi moramo dovesti svjeze krvi,ovako bi nam bilo protiv bilo kakve jace ekipe u evropi...ako inter udje ozbiljno i koncetrisano protiv nas bit ce nam jos gore...
znaju svi kako igra milan,znaju svi kako igra roma,ono sto pravi razliku su igraci...bez obzira kako ranieri pripremio svoju ekipu za mec,kada vam protivnik procita taktiku iako vi pokusavate da gaa iznenadite morate imati igrace za nesto vise...protiv drugih moze proci....vratit cu se na juve malo i snjima je bilo 50-50 iako su oni bili totalno razjebani kao ekipa, a mi ih dobismo zasluzeno,pa sa laziom..viola je bila bolja a mi ih dobismo..

zanmo svi koje su kvalitete ove rome da sad ne ponavljam...ovako je bilo i protiv napolija sam osto je nas individualni kvalitet donio 2gola,sinoc taj kvalitet nije moga odoci do izrazaja.ipak taj milan nam je stvoriio manje problema pred golom nego napoli...iamo je milan mat poziciju pred kraj zahvaljujuci gresci De rosija...

to je stil ranieria, ne smijemo primiti a gore cemo vec nekako...i sinoc je to po pitanju obrane bilo dobro,ronaldinjo ne vidljiv njihova igra nije davala rezultate vec njihov individualizam,kojji je opet bio kontrolisan s nase strane...a napad - odbranimo se uzmemo loptu ali sa pizarom,tadeiem,baptistom,perotom, vi ne mozete nista izraditi...ovi nek ibarem su korisni u defanzivi ,barem uzmu loptu,problem je sta dalje....

na kraju smo opet iamli 2,3 situacije da damo gol nije uslo,a da je uslo bilo bi to ono kao imnogo puta do sada ,slavili bi smo na isti nacin..

sa remijem zadovoljan ...Lš je blizu,za nas uspjeh ...zal je zbog intera, najvise zbog toga sto je vec ovako rano na zanimljivo po nas ,fali mi ta neizvjesnost,...

:romaflag:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline curva sud

• Julio Sergio
  • Global Moderator
« Reply #25 on: March 07, 2010, 05:53:11 PM »
Ne boli uopće rezultat sinoć, koliko boli pičkasti pristup. Od većine igrača pa do Ranierija koji je jučer utakmicu vodio kao pičkica.

Forza grande Roma! :magica:

SENSI VATTENE!

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #26 on: March 07, 2010, 09:05:14 PM »
Evo ga, lopovi su polu kiksali tako da još ništa nije gotovo!!!!!!!!!!!!!!!

MILAN MILAN MILAN!!! :P

:romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline tin

« Reply #27 on: March 07, 2010, 11:38:54 PM »
kiksao ovaj inter sugavi,tako da nista nije gotovo.bit ce tu jos svega.nada umire posljednja ljudi a kao sto znate samo jedan klub moze ucinit zivot ljepsim :romaflag: :flag:  ima tu jos dosta za igrat

Offline Gigi

• Email
« Reply #28 on: March 08, 2010, 09:45:46 AM »
Roma je bila dobra prvih pol sata, ostalo je cak i Milan bio bolji, dobro da smo bod izvukli, al realno zadnjih 6-7 utakmica igramo sa manje žara, manje borbenosti i manje koncentracije-nije dobro, ako ovako nastavimo morat cemo braniti i 3. mjesto na tablici.
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato