Author Topic: Napoli - Roma 2-2  (Read 455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: Napoli - Roma
« Reply #45 on: February 28, 2010, 09:50:54 PM »
ne ne..toni mora ostat..malo je takvih golgetera u svijetu...

TONI OSTAJE...SENSI VATTENE
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Napoli - Roma
« Reply #46 on: February 28, 2010, 10:20:22 PM »
Bit ce Toni dobar ako ga zaobidju ozljede... Al ne vjerujem da ce Rosella ikog dobrog dovest ;)

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
Re: Napoli - Roma 2-2
« Reply #47 on: March 01, 2010, 07:50:58 PM »
Dobro je ranieri postavio taktiku..izmjesao je nekim igracima mjesta sto je zbunilo napolitance iako su imali dobrih sansi...hamsik je bio ne vidljiv...umor je bio prisutan kod nas pred kraj meca,onda ranieri pravi gresku, vadi Baptistu a uvodi najgore rjesenje  fatija..
Baptista je odigrao najbolju tekmu do sada dobijao je duele i probijao i onda ga on vadi...a cuvao ga je do kraja u nekim tekmama gdje je bio ocajan.. :(...

kod 2:1 je trebao uvesti nekog brzog,za kontre jer nam je to trebalo ili uvesti casetija umjesto motte gdje bi caseti probijao bez problema za kontre a mogao je odgovoriti defanzivnim zadacima...njihovi igrac i su kampovali ipred naseg gola i samo je trebala jedna dobra kontra koje nije bilo,nase je stigao umor,nema se snage za tolika pokrivanaj pa se nasi zbijaju sto olaksava pritisak napolija..

Vucinic-nisam ga nikad vidio boljeg u defanzivnim zadacima,toliko je pritiskao njihove stopere da je to za svaku pohvalu..majstorski gol...ali moram reci da je u previse situacija soliraoi bio sebican...kod prvog gola napolija mogao se rijesiti ranije lopte ,lijevo ili desno a on je nesto solirao izgubio i primili smo gol...i opet mexes ne cuva svog igraca...na zalost vecina problema nam je dolazila preko mexsesa jos 2,3 situacija opasne az gol su bile zbog loseg postavljanja prema igracu..

Motta- ova tekma mi je potrvdila moje sumnje,on moze biti samo rezerva  u romi za buducnost nema roma sta na njemu graditi...mnogo puta samo nabija loptu iz prve uglavnom pokusava da se oslobodi iz prve,vanjskom to mu je ta finta i onda ima dribling u lijevo , na postavljenu odbranu je tanak..jedna situacija me je posebno iznervirala...sam je sa igracem napolija s desne strane na 16 oko njih 20-tak metara  nigdje nikog, a on ne smije da proba da ga predibla  :(...vec ceka da se neko od nasih pridruzi niko se ne dolazi i on vraca  loptu nazad kod 2:1..

DA me je neko pitao za bod  prije tekme odmah bi prihvatio...ovako sam razocaran jer,ovo vec prelazi u naviku,to nije dobro svakako...ipak ne treba biti ne zadovoljan uzeli smo bod sa teskog gostovanja jos sm ona kraju mogli i izgubiti..

Mislim da ce protiv milana to biti mnogo bolje kad se vrate igraci..
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #48 on: March 01, 2010, 07:53:59 PM »
samo da kažem da totti definintivno otpada za milan..vraćaju se toni julio sergio i pizzaro
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #49 on: March 01, 2010, 07:56:42 PM »
dobro nije ni to lose Toni ce nam mnogo znaciti za igru prema naprijed...sto ce ostaviti prostora za vucinica..imat cemo povezanu igru sa pizarom i golmana na golu... ;)
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #50 on: March 01, 2010, 08:30:04 PM »
@Lupi ... sto se tice Motte ne slazem se s tobom... Ima tek 22 godine i ima buducnost u Romi ;)

Offline tin

« Reply #51 on: March 02, 2010, 09:58:33 AM »
isto tako,motta je po meni jedan od najvecih potencijala u italiji