Author Topic: Napoli - Roma 2-2  (Read 843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
Re: Napoli - Roma
« Reply #30 on: February 28, 2010, 03:50:01 PM »
puuuuuuuuuuuu jebem ti sve

Offline Vlado_ASR

« Reply #31 on: February 28, 2010, 03:52:28 PM »
A morali smo mi prosut sve.... :cursing:

Offline tin

« Reply #32 on: February 28, 2010, 03:56:31 PM »
jao opet isuse tako dobro igramo i onda tih 15 min nas nema nigdje isuse boze tak se ne osvajaju prvenstva

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #33 on: February 28, 2010, 03:57:24 PM »
Morali smo zato što se uvik idemo braniti pičkasto i kad imamo protunapad i priliku za gol neki lule mora usrati akciju odnosno pričeka ili puca naslipo!!! Uvik je tako bilo sa Romom - zato san ja uvik govorija da Roma prva primi gol i onda je to u većini slučajeva drugačija Roma koja MORA napadati i zabijati!!!! IPAK sam polu zadovoljan sa neriješenim rezultatom s obzirom da su nam još bar 3 gola mogli dati. Sad MORAMO DOBITI one žabare u svijetu mode tako da im se približimo na bod razlike. :cursing:

Edit: I da, onaj "penal" Mexesa nema veze sa virtualnim svijetom a kamoli sa jebenom stvarnosti....
« Last Edit: February 28, 2010, 03:59:21 PM by InvisibleMan »

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #34 on: February 28, 2010, 03:59:07 PM »
nemam riječi..grozno...strava..ova ekipa je za ništa..ne njihova sposobnost nego njihova psiha..jebem ja te koji već sezonama imaju sve i onda u zadnjim minutama oduzimaju sami sebi scudettoo..ovo je katastrofa..pun mi je klinac ovakve rome..
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline De Rossi

« Reply #35 on: February 28, 2010, 04:25:02 PM »
Ono nije bio penal... lopta je Mexesa napucala u trbuh, a ne u ruku... teško smo pokradeni... :bat_roma: :bat_roma: :bat_roma:

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #36 on: February 28, 2010, 05:34:03 PM »
nisam gledo tekmu, al po komentarima opet ista pjesma. Treba kupit nekog ćelavca koji ce se konstatno derat i utjerivat strah u kosti suigraca, a ne da se ovi uvijek opuste.
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #37 on: February 28, 2010, 06:27:32 PM »
povedemo 2-0  i onda se povucemo i po 500 puta vec videno, primimo 2 gola i eto ti, prospemo sve

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #38 on: February 28, 2010, 07:11:35 PM »
Dajte stanite malo na loptu, pa Napoli je doma skoro nepobjediv,mi smo bili blizu,sjetite se samo sto su napravili Milanu ;)

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #39 on: February 28, 2010, 07:15:27 PM »
evo nakon 3 sata..od kraja tekme..sam ipak zaključio da je bod dobar..ko što kaže jax oni su neosvojiva tvrđava..jest da smo sami sebi zakuhali..ali nemožemo ni mi pobjeđivat u 90. uvijek..kao protiv juvea ili viole..

milanu se ozlijedio pato..što je velik plus za nas..nama se (nadam) vraćaju totti i toni...

FORZA GRANDE ROMA

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #40 on: February 28, 2010, 07:39:11 PM »
Dajte stanite malo na loptu, pa Napoli je doma skoro nepobjediv,mi smo bili blizu,sjetite se samo sto su napravili Milanu ;)

Bravo Jax!!! I još da dodam, niste valjda zaboravili kad smo zadnju utakmicu u ligi izgubili tako da nam je ovaj bod ki kuća!!! Možda je njegova važnost umanjena zbog toga što smo vodili 2:0 ali bod je bod! Sad se okrećemo Milanu i kako gospon kaže, Pato vanka a Bog i Toni nadamo se unutra! Forza Roma para siempre!!!!

Offline Shajna_Romanista

« Reply #41 on: February 28, 2010, 07:54:58 PM »
Ma sta pricat vise kad su oni sebi u glavama odavno zacrtali da je scudetto neosvojiv i s takvim pristupom ne mozes puno napravit i lako padas poslije najmanjih problema, ko sto se moglo vidit u nase zadnje 3 utakmice... bit cemo medju prva 4, ako bude sve po planu i to je to...jbga
Roma ti amo!!

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #42 on: February 28, 2010, 08:06:23 PM »
sumnjam..mislim da je to bilo pozivanje da se stiša neka euforija u rimu..nemoguće je da -7 bodova od intera ne razmišljaju ni najmanje o scudettu..ali nakon prošle sezone 2. ili 3. mjesto bi bio veliki uspjeh za ekipu..s tim da je novi trener od ove sezone..pa u sljedećoj sa lucom tonijem MIRKOM VUČINIĆEM i capitanom (zdravim dao bog) napravimo nešto više..ali ponavljam ovo je već uspjeh

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #43 on: February 28, 2010, 08:59:19 PM »
Sumnjam da cemo otkupit Tonija... Ne mogu od njih nista ocekivat...

Nisam bio u kuci cijeli dan, al po komentarima vidim da smo opet sami krivi sto smo prosuli prednost.
Kazete penal nije trebao bit?

Sve u svemu, nisam nezadovoljan, a ni zadovoljan kad vidim da smo vodili 2-0 u '75

Obavijestite me kad izadje snimka ;)

Offline De Rossi

« Reply #44 on: February 28, 2010, 09:23:24 PM »
Ne isplati nam se kupovat Tonija jer su 33 već... gotov je on lagano kao vrhunski igrač.. bolje da tražimo druga rješenja... samo je pitanje koliko love će bit...