Author Topic: Roma-Panathinaikos 25.2 19h uzvrat (2:3) 2-3  (Read 1567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: Roma-Panathinaikos 25.2 19h uzvrat (2:3) 2-3
« Reply #60 on: February 25, 2010, 10:47:27 PM »
bit će još uspona i padova..ipak smo mi roma..

MAI SOLA MAI
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #61 on: February 25, 2010, 11:07:19 PM »
Nadam se da ce momci skupit snage i razbistriti glave da odigraju dobru tekmu protiv napolia i uzet 3 boda.
A onda samo fokus na prvenstvo i kup.  :transparent_roma2:
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #62 on: February 26, 2010, 07:26:36 AM »
Samo da se nadovežem na ono prije napisano. Mislim da se svi slažemo da smo morali kad tad kiksati u nekoj važnoj utakmici. Bolje je da je to sad bilo nego da smo ušli u četvrt ili pak u polufinale pa da očekivanja budu još veća ako ne i očekivanje osvajanja EL i onda bi nam bilo još gore kako nama navijačima tako i igračima. Imamo sad mir odnosno možemo se potpuno posvetiti chInteru i osvajanju prvenstva a ako se pak to ne uspije onda da osvoji neko drugi samo ne oni cigani iz Milana (Inter)!!! Kup bi volija skoro još više da osvojimo tako da dobijemo srebrnu zvijezdicu na dresu ako se ne varam. Još da dodam za jučerašnju utakmicu, drugi gol Panathinaikosa je Mexes moga blokati 100% samo da se uskliza ali mislim da je bio to dogovor izmedju njega i one face Cissea. :D Ne triba biti tužan nego se fokusirati na sljedeću utakmicu i pobjedu i naravno kiksu pedera! Forza grande Roma!!!

:roma:

Offline tin

« Reply #63 on: February 26, 2010, 07:49:45 AM »
samo da inter prođe onda ce bit lakse u prvenstvu

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #64 on: February 26, 2010, 09:45:58 AM »
samo da inter proe onda ce bit lakse u prvenstvu

lol, pa nemaju oni ko mi 15 igraca pa da se fokusiraju na jedno natjecanje. Imaju jaku klupu i 25 igraca koji u svakom trenu mogu pokrpat rupe. A i milan su isti k....c ko inter, mafija i lopovluk.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #65 on: February 26, 2010, 10:10:53 AM »
Ako sad prodamo Taddeija, tko ce umjesto njega igrat? Oo
Taddei bar ima kakvu-takvu defanzivu, dok Menez i Cerci nemaju... Da Faty igra?

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #66 on: February 26, 2010, 10:31:19 AM »
Samo da se nadovežem na ono prije napisano. Mislim da se svi slažemo da smo morali kad tad kiksati u nekoj važnoj utakmici. Bolje je da je to sad bilo nego da smo ušli u četvrt ili pak u polufinale pa da očekivanja budu još veća ako ne i očekivanje osvajanja EL i onda bi nam bilo još gore kako nama navijačima tako i igračima. Imamo sad mir odnosno možemo se potpuno posvetiti chInteru i osvajanju prvenstva a ako se pak to ne uspije onda da osvoji neko drugi samo ne oni cigani iz Milana (Inter)!!! Kup bi volija skoro još više da osvojimo tako da dobijemo srebrnu zvijezdicu na dresu ako se ne varam. Još da dodam za jučerašnju utakmicu, drugi gol Panathinaikosa je Mexes moga blokati 100% samo da se uskliza ali mislim da je bio to dogovor izmedju njega i one face Cissea. :D Ne triba biti tužan nego se fokusirati na sljedeću utakmicu i pobjedu i naravno kiksu pedera! Forza grande Roma!!!

:icon_ok:...Ma ispali bi mi od Standarda vec..nisam ocekivao da ceme ispasti od njih jer po stilu igre odgovaraju Ranieriu..Ranierii ima problema sa ekipama koje su tehnicke mocne,,koriste pas igru, koje brzo igraju...Mexes je ispao i kod treceg gola Juan pravi ofsajd a on kao izgubljen u prostoru....sta je tu je idemo dalje...Na muci se poznaju junaci...

hoce li toni biti spreman za Napoli?

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #67 on: February 26, 2010, 11:03:58 AM »
Ako sad prodamo Taddeija, tko ce umjesto njega igrat? Oo
Taddei bar ima kakvu-takvu defanzivu, dok Menez i Cerci nemaju... Da Faty igra?

mali tomečak, dat maminju 5 milkija i stavit malog da trci ko zivina, a onda nek se menez i cerci bore za ljevog bocnog. :D

a kaj se cercija tice, nebi on meni vidio ni rezerve dok ne nauci da je nogomet timska igra i da uz njega na terenu postoje još 9 suigraca u polju. c.ronaldo je za njega dobrotvorna ustanova kad je u pitanju timska igra.
« Last Edit: February 26, 2010, 11:18:25 AM by Gigi »

Offline tin

« Reply #68 on: February 26, 2010, 11:11:28 AM »
samo da inter proe onda ce bit lakse u prvenstvu

lol, pa nemaju oni ko mi 15 igraca pa da se fokusiraju na jedno natjecanje. Imaju jaku klupu i 25 igraca koji u svakom trenu mogu pokrpat rupe. A i milan su isti k....c ko inter, mafija i lopovluk.

svejedno,da ih je 40 pukli bi i oni pod pritiskom

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #69 on: February 26, 2010, 08:18:24 PM »
ma toni se vraća na tekmu s milanom kao i totti...

p.s danas su me izjebali u školi u zdrav mozak..nema onog ko mi nije  j.... sve po spisku

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #70 on: February 26, 2010, 10:24:17 PM »
p.s danas su me izjebali u školi u zdrav mozak..nema onog ko mi nije  j.... sve po spisku

Ista situacija :blushing:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #71 on: February 26, 2010, 10:27:53 PM »
ali nisam se dao iznervirati...kao kakav je to klub..vamo tamo..ali brzo sam ih smirio..većina njih ti 7 kola navija za barcu..pa za man utd..pa malo za milan..

Offline tin

« Reply #72 on: February 27, 2010, 01:28:09 PM »
jebo te navijaci koji navijaju za klub samo kad pobjeduju danas za barcu sutra za man city...
i to kad kazu jucer ti je roma izgubila,boli me nek izgube sve uvijek cu navijat za njih :roma: :flag:

Offline Romanista 88

« Reply #73 on: March 29, 2010, 06:39:32 PM »
jebo te navijaci koji navijaju za klub samo kad pobjeduju danas za barcu sutra za man city...
i to kad kazu jucer ti je roma izgubila,boli me nek izgube sve uvijek cu navijat za njih :roma: :flag:

Slažem se!
ULTRAS LIBERI!!!

Offline Vlado_ASR

« Reply #74 on: March 29, 2010, 08:01:47 PM »

Takvi ljudi ne zasluzuju da ih se naziva navijaci.