E jebiga...

Uh...ovo je samar od kojeg ce se obraz dugo crveniti..samo me strah,da ih ovo nece slomiti psihicki i strah me da nakon Napolija nece otici sve niz brdo.. drugi put od vodsta ljudi nam rade preokret u 7 dana...odlicno b inam dosao sada neki pozitivni sok u vidu nekog od povrijedjen igraca koji ce podici i igrace i igru...nazaloost kako stoje stvari nista od toga...
Ovi sto su nedostajali dosta znace za nasu igru,pogotovo naprijed...noram reci da smo dosta slabiji kada igra Mexes i da su juan i burdiso,pogotovo burdiso koji je dosta popravio rominu odbranu,te J.S. podigli nas nivo igre..uostalom taj niz je napravljen dok su bili na klupi mexes i doni,kojeg ne mogu posebno kriviti za golove ..ne znam zasto ali kad su mexes i doni u 11 tu su problemi...
Velika je razlika izmejdu serie a i evrope u evropi nema pardona...u italiji se mozete provlaciti...
Ispali smo od njih koji nisu nista posebno,to mi je krivo i krivo ovako rano ispadanje...no,barem ide tim koji ima fantasticne navijace

S obzirom na okolnosti nemam nasima sta posebno zamjeriti...tvrdim stalno da sa ovim igracima ne mozemo u evropu...
Brine me samo ta crna rupa u nasoj igri,kojaa je ucestala i koja je suprotna i zabrinjavajuca za ekipu koja je pravila preokrete i dobijala tekme u sudijskoj nadoknadi..
od tima koji se odlikovao karakteristikama velikih-presli smo na tim kojeg odlikuju osobine malih ..zato me brine sta ce biti dalje i strah me da do milana ne bude sve rijeseno i onda po obicaju mi dobijemo milan i poklonimo interu prvenstvo...
Jos nesto Menez-jedan od najsmjesnijih igraca koji je ikad igrao u romi,na osnovu svog ovog vremena i igara koje je proveo u romi- nikad od njega igrac..