Author Topic: Zakaj je ekipa protiv Sensi obitelji?  (Read 343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gigi

• Email
Zakaj je ekipa protiv Sensi obitelji?
« on: February 19, 2010, 11:22:59 AM »
Skužio sam da je dosta ekipe kako navijaca u Rimu, a tako i ovdje na forumu protiv obitelji Sensi, tj. Roselle?

Zanima me zakaj je to tako, neznam talijanski da bi mogel negdje drugdje pronac vezane informacije za to?

Ja osobno nisam protiv ljudi koji trenutno vode Romu, mislim rađe bi da Roma ima manje love pa da ju vodi neko ko stvarno voli taj klub i navija za njega i poštuje stare vrijednosti, običaje i tradiciju,nego da dođe neki Američanski židov biznisman koji sam gleda na zaradu i svoj profit. Takvi ljudi kad tad upropaste klub bilo to za 2, 7 ili 10 godina. Tak da je generalno nisam za nikakve prodaje i preprodaje Rome.

Zato me zanima zakaj je tak nekak nastrojen mentalitet navijaca protiv Roselle?(sigurno postoji dobar razlog al ga ja neznam)
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Zakaj je ekipa protiv Sensi obitelji?
« Reply #1 on: February 19, 2010, 11:25:35 AM »
zato sto je zena  8-)

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #2 on: February 19, 2010, 11:57:40 AM »
upravo zbog ovoga što je jax rekao..zna se di je ženama mjesto
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Gigi

• Email
« Reply #3 on: February 19, 2010, 12:12:32 PM »
upravo zbog ovoga što je jax rekao..zna se di je ženama mjesto

iskreno se nadam da ce vas Roselica razuvjeriti, argument to je "žena" je jeben, kaj bi vi rađe lopvčinu i nekoga ko nevoli klub(nema respekt prema svim dijelovima kluba od navijača pa do legendi igrača i u krajnju liniju boli ga pipmek za nas tu ovdje) na čelu tog kluba?

A kaj se tice obitelji Sensi (bilo Rosella ili njen pokojni otac) svaka im čast kaj su uspjeli održat klub da ne ode u tuđe ruke koje samo vide SVOJ profit, a boli ih ona stvar za ostatak.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #4 on: February 19, 2010, 12:47:09 PM »
Ma zajebavo sam se u prethodnome postu. I Morratti je zena,pa kaj :D

A gle, obitelj ima velike dugove, ne mozemo konkurirat najvecim europskim klubovima i cudna dovođenja igraca (Zamblera, Lobont-dosao je ozljeđen kao zamjena za ozljeđenog Donija).

Offline Gigi

• Email
« Reply #5 on: February 19, 2010, 02:16:02 PM »

A gle, obitelj ima velike dugove, ne mozemo konkurirat najvecim europskim klubovima i cudna dovođenja igraca (Zamblera, Lobont-dosao je ozljeđen kao zamjena za ozljeđenog Donija).

Moratti je lopvčina i prevarant-jebeni mafijaš, isti k***c ko Berlusconi samo sa drugom naljepnicom na etiketi.
I ja bi volio da imamo više para, al cu uvijek ispred love staviti poštenje, tradiciju i sve kaj dolazi s tim. Da je to zamrlo(mislim na mentalitet) u Romi zadnjih 3-4 godine nebi mi sada igrali Uefu niti se borili za Scudeto, ionako nismo neka dobra i zvučna pojačanja doveli-tako da jedino ostaje taj mentalitet ratnika. Kaj se tice igraca koji su došli-slažem se da su neki od njih čudni transferi, al jebiga nekad pogodiš sa kupnjom nekad fulaš ili nemaš love za bolje. Konkurirati velikim europskim klubovima nije lako, ali realno koji je talijanski klub napravio nekaj u europi u zadnjih 3 godina?  Cak ako se nevaram u ligi prvaka je baš Roma najdalje dolazila, Inter je ispadao u prvim rundama poslje skupina... Mislim da je kvaliteta talijanske lige pala u odnosu na ostale lige petice i to je glavni razlog da se zapravo niti jedan klub iz serie A nemože nositi sa velikanima španije i engleske. Meni je drago vidjeti da obitelj Sensi usprkos problema kojih ocito imaju sami, uspijevaju održavat Romu da funkcionira, jedan Man.Utd koji je zadnjih 10-15 godina glasio za najbogatiji klub na svijetu je financijski propao samo iz razloga što je došel biznismen koji nije gledao na prosperitet kluba nego na prosperitet svoje guzice. Šteta što se nisu ostvarile prijetnje utd-ovih navijača kad je Glazer dolazio u klub da ce njega i njegove sinove zapaliti...
Fakat nebi htio da neko takav sjedne na vrh Rome.
Zato velim, bolje žena sa stavom nego mafijaš s aktovkom.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #6 on: February 19, 2010, 02:45:08 PM »
U Italiji su svi mafijasi,ali slazem se s tvojim postom,eventualno bi da nas preuzme netko domaci s vise para.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #7 on: February 19, 2010, 04:14:06 PM »

Moratti je lopvčina i prevarant-jebeni mafijaš, isti k***c ko Berlusconi samo sa drugom naljepnicom na etiketi.
I ja bi volio da imamo više para, al cu uvijek ispred love staviti poštenje, tradiciju i sve kaj dolazi s tim. Da je to zamrlo(mislim na mentalitet) u Romi zadnjih 3-4 godine nebi mi sada igrali Uefu niti se borili za Scudeto, ionako nismo neka dobra i zvučna pojačanja doveli-tako da jedino ostaje taj mentalitet ratnika. Kaj se tice igraca koji su došli-slažem se da su neki od njih čudni transferi, al jebiga nekad pogodiš sa kupnjom nekad fulaš ili nemaš love za bolje. Konkurirati velikim europskim klubovima nije lako, ali realno koji je talijanski klub napravio nekaj u europi u zadnjih 3 godina?  Cak ako se nevaram u ligi prvaka je baš Roma najdalje dolazila, Inter je ispadao u prvim rundama poslje skupina... Mislim da je kvaliteta talijanske lige pala u odnosu na ostale lige petice i to je glavni razlog da se zapravo niti jedan klub iz serie A nemože nositi sa velikanima španije i engleske. Meni je drago vidjeti da obitelj Sensi usprkos problema kojih ocito imaju sami, uspijevaju održavat Romu da funkcionira, jedan Man.Utd koji je zadnjih 10-15 godina glasio za najbogatiji klub na svijetu je financijski propao samo iz razloga što je došel biznismen koji nije gledao na prosperitet kluba nego na prosperitet svoje guzice. Šteta što se nisu ostvarile prijetnje utd-ovih navijača kad je Glazer dolazio u klub da ce njega i njegove sinove zapaliti...
Fakat nebi htio da neko takav sjedne na vrh Rome.
Zato velim, bolje žena sa stavom nego mafijaš s aktovkom.

Naravno, pa svi se slažemo s tobom... pa dijelom zato i navijam za Romu, a vjerujem i ostali...

Offline curva sud

• Julio Sergio
  • Global Moderator
« Reply #8 on: February 19, 2010, 04:27:41 PM »
Nesposobna je, ne ispunjava obećanja, laže, itd., itd.

Jednom kad ću imati volje, možda napišem više.

SENSI VATTENE!

SENSI VATTENE!

Offline Gigi

• Email
« Reply #9 on: February 19, 2010, 06:10:52 PM »

SENSI VATTENE!

Ti živiš u Rimu ili imaš nekog poznanika tamo ko zna pravu situaciju iz prve ruke?
Barem ukratko nekaj napiši ak ti se da, htio bi znat malo više o tome jer sam imao dojam da obitelj Sensi u zadnjih par godina solidno vodi klub(iako je prisutan manjak love), a opet znam isto tako da se navijaci nebi bunili bez razloga...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #10 on: February 19, 2010, 10:45:12 PM »
Franco Sensi je legenda. A rossella... ne znam...

U pocetku sam i ja razmisljao ko i ti, sad vise ne znam sta mislim ;)

Al se slazem s tim dijelom o novcu, bogatasima i tradiciji :)

Offline curva sud

• Julio Sergio
  • Global Moderator
« Reply #11 on: February 19, 2010, 11:24:22 PM »

SENSI VATTENE!

Ti živiš u Rimu ili imaš nekog poznanika tamo ko zna pravu situaciju iz prve ruke?
Barem ukratko nekaj napiši ak ti se da, htio bi znat malo više o tome jer sam imao dojam da obitelj Sensi u zadnjih par godina solidno vodi klub(iako je prisutan manjak love), a opet znam isto tako da se navijaci nebi bunili bez razloga...

Ne živim u Rimu, imam poznanika tamo, pričao sam s njim, a i općenito dosta pratio rad Sensijeve.
Nemam sad volje, no napisat ću uskoro nešto više... ali jedna stvar, ove odlične igre i rezultati su djelo momčadi i Ranierija, ne Roselle. Licemjerno je i glupo zaboraviti sve njene propuste, pod opravdanjem da Roma djeluje moćno. Ne djeluje zbog nje...

SENSI VATTENE!

Offline De Rossi

« Reply #12 on: February 20, 2010, 10:05:17 AM »
Bitno je sada da se održi ova momčad... da se ne prodaju najbolji igrači... jer imamo ponovo vrhunsku ekipu, i sa jednim do dva pojačanja bili bi uz bok najvećim klubovima trenutno... nadam se da je Rosella to u stanju učiniti... :roma:
Mirkoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

Offline publius

« Reply #13 on: March 29, 2010, 11:44:50 AM »
Familije Sensi se treba drzat, pokojni don Sensi je bio legenda, neka domacih vlasnika, bolje tako 5. nego prvi sa nekin stranim profiterima.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #14 on: March 29, 2010, 04:55:51 PM »
Rosella je dovela Ranierija... Tim me kupila na neko vrijeme :)