Author Topic: Roma-Palermo 4:1  (Read 801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Roma-Palermo 4:1
« on: February 13, 2010, 10:43:44 PM »
Nogometaši Rome nastavili su s pobjedama i u 24. kolu Serije A. Na Olimpicu su "giallorossi" s 4-1 pobijedili Palermo i ponovo skočili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice ispred Milana...

Posljednji poraz Roma je doživjela još 28. listopada prošle godine na gostovanju kod Udinesea (2-1) nakon čega je nanizala s 20 utakmica bez poraza u svim natjecanjima.

Pobjeda nad Palermom Romi je bila šesta uzastopna u Seriji A, a u njoj se najviše istaknuo Matteo Brighi koji je tresao mrežu Palerma dva puta, u 33. i 62. minuti. Golove su za domaćine postigli i Julio Baptista i John Arne Riise, dok je počasni gol za Palermo postigao Fabrizio Miccoli iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio Rodrigo Taddei prekršajem na Javieru Pastoreu.

U redovima Palerma hrvatski napadač Igor Budan u igru je ušao u 73. minuti umjesto Edisona Cavanija.

« Last Edit: February 14, 2010, 10:32:45 AM by Jax »

Offline tin

Re: Roma-Palermo 4:1
« Reply #1 on: February 14, 2010, 01:13:51 PM »
neznam kad je zadnji put bio ovoliki uzitak gledati romu.
zapravo znam dvije i prve:)
svaka cast :roma:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #2 on: February 14, 2010, 01:21:15 PM »
Nadam se da ce se ponovit 2001. godina,ali je i drugo mjesto veliki uspjeh,direktno u LP iduce sezone znaci
-vise love za transfere
-zadrzavanje svih bitnih igraca,necemo morati prodat nekog kao Aqulianija proslo ljeto
-gledanje Rome cesce na TV-u
 :flag:

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #3 on: February 14, 2010, 04:28:31 PM »
Nadam se da ce se ponovit 2001. godina,ali je i drugo mjesto veliki uspjeh,direktno u LP iduce sezone znaci
-vise love za transfere
-zadrzavanje svih bitnih igraca,necemo morati prodat nekog kao Aqulianija proslo ljeto
-gledanje Rome cesce na TV-u

Bas tako.. :D..

mislim da ne mozemo stici inter - mnogo su jaci i raznovrsniji nego onda a mislim i da mi necemo moci toliko dugo bez poraza,oni ce kiksati jos sigurno,ali ce ova razlika ipak biti dovoljna njima za prvo mjesto..mada svi se mi nadamo i zelimo  i vjerujemo ako nista u neizvjesno prvenstvo do samog kraja..ne bi trebali razmisljati previse o njima ..nase je da igramo,da pobjedjujemo i da idemo direktno  u L.Š. jer je i to uspjeh ravan scudeto s obzirom na okolnosti koje su nas pratile...

i naravno da zelimo da inter izbaci Chelsea i da ide sto dalje u ligi sampiona ,sto bi znacilo jos neki kiks u prvenstvu ..do tada ostaje nam da uzivamo u pobjedama dok traju, jer sve sto je lijepo kratko traje,ma koliko dugo bilo.... :magica:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline marko_kk

« Reply #4 on: February 14, 2010, 07:25:12 PM »
mislim ako nastave s ovakvim igrama da je sve moguce...ako se samo sjetite prije dvije sezone je bila slicna situacija kad je inter u ovo doba imo ja mislim 11 bodova prednosti pa je sve prosuo....jos inter 28.3 dolazi na olimpico,bit ce tu jos vatre al normalno roma prvo mora pazit da ona negdje ne kiksa pa tek onda se trebaju osvrtat na inter...UNICO GRANDE AMORE :magica:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #5 on: February 14, 2010, 08:12:07 PM »
Inter prosle sezone nije imao Mourinha... Ne kazem da je Mancini los trener, ali Mourinho je ipak klasa...

Ali opet, imali su 2 remija u zadnjih 5 utakmica, ako nastave tim tempom, a Roma nastavi pobjedjivat, bit ce tu jos svasta ;)

Al opet, ni Milan nije za bacit...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #6 on: February 14, 2010, 08:28:46 PM »
Ali prosle sezone mi smo bili 6.  :D

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #7 on: February 14, 2010, 08:52:31 PM »
Ali prosle sezone mi smo bili 6.  :D

Da, a ove sezone smo drugi, krasan napredak :)
Pogotovo kad pogledas koliko smo pojacanja doveli... Guberti, Toni i RANIERI

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #8 on: February 14, 2010, 08:55:25 PM »
S tim da je Toni odigrao samo par utakmica  >:(

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #9 on: February 14, 2010, 09:01:25 PM »
Trebala nam je promjena nacina igre, Ranieri je to donio, i bar zasad pali :)

A Toni, ako ga ozljece zaobidju, moze napravit puno :)
« Last Edit: February 14, 2010, 09:06:40 PM by BatigolASR »

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #10 on: February 14, 2010, 11:05:25 PM »
sljedeće sezone smo prvi
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #11 on: February 14, 2010, 11:31:46 PM »
Kod nas je psiholoski problem, ne mozemo spojit 2 dobre sezone... Imaju jednu dobru sezonu, u sljedecu udju mekano, kao da se vise ne moraju dokazivat, borit, i tek se kasnije trgnu, tako da sumnjam da cemo uzet naslov prosle godine. Iako, ne znam moze li Ranieri i to rijesit ;)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #12 on: February 15, 2010, 08:12:22 AM »
Kod nas je psiholoski problem, ne mozemo spojit 2 dobre sezone... Imaju jednu dobru sezonu, u sljedecu udju mekano, kao da se vise ne moraju dokazivat, borit, i tek se kasnije trgnu, tako da sumnjam da cemo uzet naslov prosle godine. Iako, ne znam moze li Ranieri i to rijesit ;)

:lol: :lol: :lol:
jesi li napusen?

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #13 on: February 15, 2010, 09:04:49 AM »
Pa, cesto se i meni ucini da sam napusen :xD:

Znas sta sam htio rec, nemoj me sad zajebavat :D

Offline mariola85

• Email
« Reply #14 on: February 15, 2010, 05:26:29 PM »
Inter prosle sezone nije imao Mourinha... Ne kazem da je Mancini los trener, ali Mourinho je ipak klasa...

Ali opet, imali su 2 remija u zadnjih 5 utakmica, ako nastave tim tempom, a Roma nastavi pobjedjivat, bit ce tu jos svasta ;)

Al opet, ni Milan nije za bacit...

mourinho klasa!!!!!ma sta pricas ti!!!!taj covjek je za kurac trener.zna samo vristat i srat po novinama.pa i kruno jurcic bi osvajao naslove sa onakvim igracima u chelseau i interu.