Author Topic: Associazione Sportiva Roma s.p.a. - Unione Sportiva Cittā di Palermo s.p.a. 4:1  (Read 750 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Znaci Palermo nije pucao iz daljine nego je sve akcije izradio, i sve su te 'silne' prilike promasili jer nisu imali srece il sta?

Offline Romamario

Znaci Palermo nije pucao iz daljine nego je sve akcije izradio, i sve su te 'silne' prilike promasili jer nisu imali srece il sta?
Ne žimku ja tebe majke mi..
Kažem ti, dobili smo i Bari čini se 3-0 i najbolji nam je igrač bio golman,danas je to Brighi.. ali Palermo je igrao danas prvo poluvrijeme bolje.. pucali su opasno prema vratima puno više puta,probijali bokove.. odigravali akcije,... imali smo samo više kornera puno poluvrijeme.
Stvarno te ne kužim..

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
doviđenja palermo..dobar dan panathanaikos  :icon_ok:

20 UTAKMICA BEZ PORAZA
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Pa covjece imali su onu priliku kad je Cavani izbliza kod desne stative pucao i kad je Julio Sergio obranio... Ostalo sve je s 25 metara daljine

Offline TORCA

4  1, pa nemože bolje, pa da je palermo igra prvo poluvrijeme malo bolje, šta mu to vridi, kad je izgubija- i to 4 kom primija.  8-)

idemo naprid :D

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Dvadeseta utakmica bez poraza, evo nas na -6 od Intera. To je to. :magica:

Inače, jako dobra utakmica, Palermo u prvom dijelu odličan, potom ih 'zbunila' prva dva gola Rome i očekivano su pali.
4:1 definitivno nije pravi prikaz stanja na terenu, ali ovo je nova Roma, Roma koja od 5 ili 6 šansi zabije 4.

Grazie Roma! :icon_ok:
Tu sei nata grande, e grande hai da restā.

Offline TORCA

Dvadeseta utakmica bez poraza, evo nas na -6 od Intera. To je to. :magica:

Inače, jako dobra utakmica, Palermo u prvom dijelu odličan, potom ih 'zbunila' prva dva gola Rome i očekivano su pali.
4:1 definitivno nije pravi prikaz stanja na terenu, ali ovo je nova Roma, Roma koja od 5 ili 6 šansi zabije 4.

Grazie Roma! :icon_ok:

to je to . a ne prije umiremo u lipoti od igre, a rezultat za kurac. samo ovako naprid. :icon_ok:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
Svaka čast dečkima na novoj pobjedi i novoj brojci od 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ali moran ovo napisati - Jesan van reka da ćemo naguziti "mafijaše"!!! Roma realno da je pobijedila iako nije baš realan rezultat ali ko te pita kad tri boda se upisuju!!! Samo me ubija u pojam onaj penal i nikako mi ne ide u glavu kad ŠEST očiju "gleda" u balun i niko ne skuži da nije u šesnajstercu???!!! Da san ja neki igrač od Rome uletija bi sucu i kladija bi se s njim u 10000 eura pa da lipo nakon utakmice na ekran i da vidimo ko kome isplaćuje pare!!! I neka mi neko kaže da li se suci sankcioniraju zbog ovakvih pogrešaka ili samo ako je neka utakmica (a ni tad) ka npr. Henry vs. Irska??? Pozdrav ljudi i FORZA ROMAAAAAAA!!!!

:romaflag: :flag:

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
Drugo poluvrijeme rutinski,skolski odigrano..

Prvo poluvrijeme palermo opasniji,vec nam ulazi u tradiciju da igramo lose prvo poluvrijeme..to je zabrinjavajuce..

rezultat ne realan..pobjeda zasluzena..J.S.-majstor :cieszy_sie_roma:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.