Author Topic: CSKA-Roma  (Read 779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
Re: CSKA-Roma
« Reply #15 on: December 17, 2009, 07:27:00 AM »
Svaka čast na rutiniranoj pobjedi, mlađi zabijaju, super.
Nažalost nisam bio u mogućnosti gledati tekmu. Je li to dobro izgledalo?

I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #16 on: December 17, 2009, 05:59:04 PM »
Lijepo to izgleda, :cieszy_sie_roma: pobjeda ....neki su mladi igrali i zabijali jos kad bi ih poceo ubacivati u vaznijim tekmama bilo bi to pravo... :magica: :roma_to_my: :spoko_roma:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #17 on: December 17, 2009, 10:06:29 PM »
super je pobjeda ja sam negdje na forumu napisao da trebamo forsirat igrače iz omladinske škole dečki su odlični bolje da igraju oni nego da potrošimo 3 milijuna na nekog igrača njihovog profila a o skupljim pojačanjima neću govorit spominje se Luca Toni ali on košta 13 milijuna a rosella neda pare ni za ove jeftinije

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #18 on: December 18, 2009, 04:15:27 PM »
Sjajna, rutinska pobjeda. :icon_ok:
CSKA je kuratz od ekipe, ali iznenadila me ozbiljnost Rome. Bez 4,5 bitnih igrača i još nekoliko manje bitnih, s pomlađenim sastavom, pobijedilo se u teškim uvjetima tako glatko, uvjerljivo. :)

Posebno veseli pogodak mladog Scardine, momka kojeg je Roma prije godinu dana jedva zadržala pred naletom Manchester Uniteda. Ovo mu je bio prvi nastup ikad, dosad čak nikad nije sjedio ni na klupi u nekoj službenoj utakmici.
Svakako su za pohvalu i dva gola Cercija, kojem treba davati puno veću minutažu, a najviše raduja činjenica da Roma već treću utakmicu zaredom nije primila pogodak. :magica:

Offline Vincenzo_Montella

« Reply #19 on: December 21, 2009, 02:15:21 AM »
Ja sam gledao utakmicu preko neta dobro pobjeda ali moglo se još koji gol zabit okaka i cerci su imali jako dobrih šansi . . . ali i ova pobjeda je super s obzirom da je sastav bio šaren !