Author Topic: AS Roma- Parma FC 2:0  (Read 1189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: AS Roma- Parma FC, nedjelja 15:00h
« Reply #45 on: December 20, 2009, 04:12:26 PM »
kad pogledamo bolje ta parma je nikakva ekipa..ne znam na koju foru su bili 4 stvarno neznam..danas ni u jednom segmentu igre nisu pokazali to 4. mjesto..roma odlična pogotovo u napadu..žao mi je tottija i okake nadam se da nisu ozbiljnije ozlijede..iako znamo kakvo je tottijevo koljeno..baptista ušao i za malo vremena puno pokazao..konačno smo se afirmirali i mislim da možemo samo bolje
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #46 on: December 20, 2009, 04:38:19 PM »
kazem ja, evo sad ce pizzaro ic izvest korner i opet ce prebacit sve, a kaze delvecchio, bude ga burdisso zabio i bome je

bravo Delvecchio

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #47 on: December 20, 2009, 06:02:59 PM »
kazem ja, evo sad ce pizzaro ic izvest korner i opet ce prebacit sve, a kaze delvecchio, bude ga burdisso zabio i bome je

bravo Delvecchio
Zna stari mag sve tajne Rome  8-) :lol:

Trebali ste doć i ostali, bilo je baš dobro gledat s kolegom Romanistom utakmicu.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #48 on: December 20, 2009, 06:59:36 PM »
Jbg,ja sam stvarno htio doc,ali ova monoukleoza me toliko jebe da nemrem do WC-a doc bez pomoci,a kamoli do trga. Di ste na kraju gledali?

Offline Vincenzo_Montella

Re: AS Roma- Parma FC 2:0
« Reply #49 on: December 21, 2009, 01:57:06 AM »
Važna pobjeda a što se tiče našeg capitana ozljeda nije strašna nego lakše naravi tako da se vraća poslije Božićne stanke . . . :icon_ok:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #50 on: December 21, 2009, 08:12:35 AM »
Koja OGROMNA tri boda!!!! Mislim, Parma nije ni nulu zaslužila a kamoli više ali isto su ta 3 boda ko da ih je djed mraz himself donija!!! Jbg mora san ići na nogomet oko 60. minute tako da ovaj moj post vridi samo do dotične. :xD: Sad idemo posli stanke na Cagliari po još jednu pobijedu nadam se i to je to brale mili. 8-) A da malo off(chInter) topic. Jeste vidili kako je "sudija" penal za Lazio gospon lopov kad je neko od chInterovaca blokira loptu rukom???!!!! Isuse bože pa dokle tako!!!???

:romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline Vlado_ASR

« Reply #51 on: December 21, 2009, 11:14:33 AM »
Nazalost bio sam u mogucnosti gledati samo prvo poluvrijeme koje i nije bilo nesto posebno, ali evo citajuci ove vase postove vidim da smo u drugom poluvremenu ubacili u brzinu vise i zasluzeno uzeli 3 boda. Ozljeda Tottija je ipak nesto laksa, posto slijedi jedna duza stanka u prvenstvu bit ce sigurno spreman za utakmicu protiv Cagliarija.

Evo nakon jos jednog groznog starta u sezoni uspjeli smo sabrati glave i serijom od 7 utakmica bez poraza doci do 4. mjesta. Ranieri je izgleda pronasao dobitnu kombinaciju i vjerujem da mozemo nastaviti s ovakvom dobrom igrom i u Novoj godini.  :)

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #52 on: December 21, 2009, 11:50:29 AM »
Jbg,ja sam stvarno htio doc,ali ova monoukleoza me toliko jebe da nemrem do WC-a doc bez pomoci,a kamoli do trga. Di ste na kraju gledali?

isli smo na cvjetni u vip caffe i piljili u ekran :lol:

ali neka, za pocetak sam zadovoljan dok ne nademo neki kafic di se prenose utakmice

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #53 on: December 21, 2009, 04:01:34 PM »
Posted by: Jax
Insert Quote

Sta si to ti ljubio?

Zadovoljan vidjenim,nemam zamjerke na igru , zadovoljan sam ovo je 4 ili 5 bez primljenog gola...u igri smo za ligu prvaka sto je najvaznije...

:xD: :transparent_roma2:
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #54 on: December 21, 2009, 05:25:21 PM »

Sta si to ti ljubio?

Neam pojma,ko ce se sjetit :D

Offline NikicaZG

« Reply #55 on: December 21, 2009, 11:03:02 PM »
gledao preko live streama na netu, dobra igra 4. mjesto je tu i još je juventus spušio  tako da je vikend bio savršen.

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #56 on: December 22, 2009, 11:36:35 AM »
Ako dosad samopouzdanje nije bilo na visokim granama, sad sigurno je... Samo nek nastave igrat odgovorno i nek svaki ostavi srce na terenu, LP je osigurana :)

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #57 on: December 28, 2009, 08:40:04 PM »
ali ne liga prvaka s 4. mjestom ja bi da to bude 3 ili 2 jer je talijanski koeficjent jako ugrožen od strane njemca jer ako smo 4. a talijani spuše to mjesto neće biti dobro,jer ako smo 4. moramo moliti Boga da Inter,Fiorentina i Milan dobro igrju u LP a mi :magica: i Juve u Europa ligi

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #58 on: December 28, 2009, 08:40:55 PM »
i naravno ne gubit od njemaca ni slučajno

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #59 on: December 28, 2009, 10:14:59 PM »
i naravno ne gubit od njemaca ni slučajno

Ne vjerujem da su namjeravali :D