Author Topic: *VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA  (Read 4696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
Re: *VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA
« Reply #15 on: December 04, 2009, 02:40:40 PM »
nije jedini cilj udruge ic na utakmice

transparenti,majice,salovi,kape... za to sve ce ic pare

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #16 on: December 04, 2009, 07:21:16 PM »
nije jedini cilj udruge ic na utakmice

transparenti,majice,salovi,kape... za to sve ce ic pare

Kuzim ja to sve... Razmisljam jos, ima vremena ;)

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #17 on: December 04, 2009, 07:29:58 PM »
evo i mene, mislio sam da forum vise ne postoji  :D

ja sam 100% za osnivanje kluba.
ako treba pomoc, tu sam

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #18 on: December 04, 2009, 09:54:20 PM »
evo i mene, mislio sam da forum vise ne postoji  :D

ja sam 100% za osnivanje kluba.
ako treba pomoc, tu sam

Eh, kad bi svi bili ovakvi...

Hvala Shile, nadam se da će biti potrebe da te kontaktiram  ;)

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #19 on: December 04, 2009, 10:08:37 PM »
Gledajte ljudi, još jednom.

Mislim da je glupo vaditi se za novce, jer niti novce treba dati u roku pet dana, niti će vam itko dolaziti s nekakvim razbijačima da date godišnju članarinu. :lol:
Sve je stvar volje, nitko mi ne može reći da u roku 2,3,4 mjeseca ne može skupiti 150-200kn, nitko mi ne može reći da se ne može odreći bezveznih 'samo da pratim' listića po 10,20kn, kutije cigareta, kava ili ostalih sitnica na koje svakodnevno trošite novce i novce...

Već sam rekao, ni moja situacija nije idealna. Štoviše, u godinama sam kada moram razmišljati i napraviti nešto po pitanju osamostaljenja, sam se izboriti za nešto. Kažem, sad radim jedan posao, svakodnevno se dižući u 7 ujutro, ne bi li zaradio nešto za predstojeće blagdane, te si usput stavio poneki novac sa strane, da mi se ne desi da nemam ni kune kad ekipa odlazi na Basel i Lazio.

I ja pušim kutiju dnevno za 20kn, popijem kavu, dvije, kladim se redovito. Ono, ako bi se ovo realizirao, sigurno da ne bi bez problema 'pljunuo' iz džepa potrebni iznos, već bi se bar na neki period trebao odreći nečega na što stalno trošim lovu.

Nije bitno može li netko u Veronu u petom mjesecu, nemojmo samo, molim vas, razmišljati da se Udruga osniva zbog Verone. Ta Verona bi, ajmo reći, mogla biti neki prvi cilj.
Ali, hoću reći, Udruga bi bila ono što bismo imali, nešto što bi s vremenom, nadam se, postalo ozbiljno i privlačilo one koji simpatiziraju Romu, a u Hrvatskoj ih je više nego što mislimo.
Mislim, glupo je da se netko ne želi učlaniti, jer ne može u Veronu ili ne može u Italiju sljedećih bar godinu, dvije. Ne brinite, niti ne mislimo s vašim novcima platiti put nas 7, 12 ili 18 na neku utakmicu, svatko bi dobio nešto, radili bismo rekvizite, šalove, ma svašta...

Ovo nije nekakva 'fix ideja' nekolicine nas, već isključivo želja da pokrenemo nešto, da okupimo sve one kojima je Roma u srcu. Poštujte bar naš trud, evo ja se već sad ovim i prijašnjim postovima trudim, živciram, gubim vrijeme da bi vas potaknuo... vaš 'posao' bit će 150 ili 200kn godišnje članarine, posao nas 3, 5 ili 7 bit će također taj novac, ali i sav trud i gubljenje vlastitog vremena da bismo napravili rekvizite, da bismo registrirali Udrugu, da bismo kontaktirali i 'spojili' ljude, probali srediti autoprijevoznika, karte, itd... u konačnici, kad bi ovo sve uspjelo, vaš posao za Veronu ili bilokoju drugu utakmicu bit će uplatiti potreban iznos, mi ćemo morati napraviti isto, ali i 'usput' preuzeti organizaciju, srediti karte, hrpu toga...

Kažem, poštujte bar to i budite konkretniji. Radije recite 'neću', nego 'ne znam'. Nemojte trošiti i svoje i naše vrijeme, zbunjivati nas i ostavljati u nedoumici, jer nitko to ne voli.

Molim još jednom sve članove foruma koji namjerno ili nenamjerno ignoriraju ovaj topic, da se jave, izjasne, predlože ideje, bilošto...

Također, bez brige, ako bismo išli raditi Udrugu, sigurno da bismo se svi prvo našli, upoznali, dogovorili... ako mogu drugi, možemo i mi! :icon_ok:
 :magica:
« Last Edit: December 04, 2009, 10:11:41 PM by curva sud »

Offline Vlado_ASR

« Reply #20 on: December 04, 2009, 10:40:05 PM »
Evo da se i ja izjasnim, mozda sam trebao to uciniti ranije ali nema veze. Podrzavam osnivanje udruge, i posto sam punoljetan bio bih sigurno od velike pomoci da zivim u Zagrebu ili negdje blizu, ali posto sam u Mostaru ne znam na koji nacin mozemo pomoci ja a i moji sugrađani kojih ovdje ima. :) :piwo_roma:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #21 on: December 05, 2009, 12:45:57 AM »
I ja sam u Livnu, a nisam ni punoljetan pa ne znam cim bi ja mogao pridonijet... Jedino clanarinom...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #22 on: December 05, 2009, 02:23:55 AM »
ja sam se vec izjasnio, ja sam za osnivanje udruge 100% i nista me drugo ne zanima

treba samo nac jos 10ak entuzijasta i to sve pokrenut,kasnije ce to sve lakse ic

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #23 on: December 05, 2009, 03:03:20 AM »
Momci(i djevojke, daj Bože)  8-)

Spomenuo sam Jaxu već, za osnivanje jesam, članarina zasad ne bi trebala biti problem.
Jedino zbog svakodnevne vremenske stiske ne bih uvijek mogao biti aktivan kao ostali, no dobro, potrudit ću se uvijek dati koji atom više. Kao što je Lima nekoć trčao po Olimpicu...

Najvažnije je da vidimo koliko nas brojčano ima, a poslije da se nađemo. Ako ne prije, neka bude u vražjoj Veroni kada ćemo slaviti Scudetto. I da, mislim na ovu sezonu.  :flag:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #24 on: December 05, 2009, 10:01:00 AM »
Punoljetan sam, iz Zagreba, članarina nije preveliki problem. Problem je vrijeme. Nedavno sam dobio posao u poslijepodnevnoj smjeni za koji trebam učiti. Uz to imam bend s kojim trebam ići na probe i sređivati atomsko sklonište za svirku. I uz to imam dva stalna termina u dvorani za nogomet (zapravo, jedan sam morao odjebati zbog posla). Jednostavno se ne stignem još baviti organizacijom udruge. Ako samo treba potpis punoljetne osobe, može, a ovo ostalo stvarno nebi stigao a da ne puknem psihički.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #25 on: December 05, 2009, 10:24:44 AM »
Evo da se i ja izjasnim, mozda sam trebao to uciniti ranije ali nema veze. Podrzavam osnivanje udruge, i posto sam punoljetan bio bih sigurno od velike pomoci da zivim u Zagrebu ili negdje blizu, ali posto sam u Mostaru ne znam na koji nacin mozemo pomoci ja a i moji sugrađani kojih ovdje ima. :) :piwo_roma:

isto tako i ja

Offline TORCA

« Reply #26 on: December 05, 2009, 07:56:15 PM »
ja sam za udrugu, meni novci za članarinu i još koju stvar zasad nisu problem. šta se tiče aktivnosti mogu pomoć savjetom ili tako nešto. pošto vodim vlastitu firmu i svi znate kakva je situacija, bilo kakv angažman u udruzi uz najbolju volju nije moguć. na što mislim : općenito organizacija i sve šta uz to ide. da skratim, 100% za osnivanje udruge, sve šta je u mojoj mogućnosti ućinit za pomoć. jedino me morate isklučit iz organizacije bilo kakve vrste, jer nema vremena. svaka druga pomoć sa moje strane će doć.

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #27 on: December 06, 2009, 05:11:02 PM »
jako dobra ideja Punoljetan sam radim posao koj ne zahtjeva puno mog vremena. Za to sam u svakom pogledu, svi cemo pridonjet na neki nacin,,, skupio sam par frendova iz kvarta koji su isto navijaci rome i rado bi sudjelovali u ovome,,, samo napišite pojedinosti i dogovorit cmo se ljudi smo nismo pokemoni  :piwo_roma:

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #28 on: December 06, 2009, 06:04:42 PM »
meni takodjer nece biti problem dat pare.
radim posao u kojem ne mogu uzet slobodne dane kad zelim tako da cu moci ici max na 2-3 tekme po sezoni.

za Veronu sam siguran, isto kao i prijatelji iz Slovenije i Srbije s kojima redovito idem zajedno na tekme. Evo sad je koliko znam delvecchio otisao na Basel i merdu sa slovenskim klubom navijaca, mogli bi se ugledati na njihovu udrugu koja funkcionira perfektno. njihov predsjednik mi je dobar prijatelj pa mozemo zatraziti i pomoc od njih ako zatreba..
no, poanta kluba navijaca nisu samo tekme, vec i puno puno drugih stvari.

nadam se da ovo nece stati samo na prici!

:magica:

sto se tice tekmi, mislim da bi nam 3 tekme po sezoni trebao biti neki minimum: udine, verona i jedna u Rimu. Ja sam od 2005 bar jednom godisnje isao na tekmu. naravno, ako je dosta ljudi u mogucnosti ici i cesce, odlicno! Par frendova iz SLO i SRB su cak uzeli godisnju za curvu sud ove sezone.  :spoko_roma:

« Last Edit: December 06, 2009, 06:14:43 PM by shile »

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #29 on: December 06, 2009, 06:45:32 PM »