Gledajte ljudi, još jednom.
Mislim da je glupo vaditi se za novce, jer niti novce treba dati u roku pet dana, niti će vam itko dolaziti s nekakvim razbijačima da date godišnju članarinu.

Sve je stvar volje, nitko mi ne može reći da u roku 2,3,4 mjeseca ne može skupiti 150-200kn, nitko mi ne može reći da se ne može odreći bezveznih 'samo da pratim' listića po 10,20kn, kutije cigareta, kava ili ostalih sitnica na koje svakodnevno trošite novce i novce...
Već sam rekao, ni moja situacija nije idealna. Štoviše, u godinama sam kada moram razmišljati i napraviti nešto po pitanju osamostaljenja, sam se izboriti za nešto. Kažem, sad radim jedan posao, svakodnevno se dižući u 7 ujutro, ne bi li zaradio nešto za predstojeće blagdane, te si usput stavio poneki novac sa strane, da mi se ne desi da nemam ni kune kad ekipa odlazi na Basel i Lazio.
I ja pušim kutiju dnevno za 20kn, popijem kavu, dvije, kladim se redovito. Ono, ako bi se ovo realizirao, sigurno da ne bi bez problema 'pljunuo' iz džepa potrebni iznos, već bi se bar na neki period trebao odreći nečega na što stalno trošim lovu.
Nije bitno može li netko u Veronu u petom mjesecu, nemojmo samo, molim vas, razmišljati da se Udruga osniva zbog Verone. Ta Verona bi, ajmo reći, mogla biti neki prvi cilj.
Ali, hoću reći, Udruga bi bila ono što bismo imali, nešto što bi s vremenom, nadam se, postalo ozbiljno i privlačilo one koji simpatiziraju Romu, a u Hrvatskoj ih je više nego što mislimo.
Mislim, glupo je da se netko ne želi učlaniti, jer ne može u Veronu ili ne može u Italiju sljedećih bar godinu, dvije. Ne brinite, niti ne mislimo s vašim novcima platiti put nas 7, 12 ili 18 na neku utakmicu, svatko bi dobio nešto, radili bismo rekvizite, šalove, ma svašta...
Ovo nije nekakva 'fix ideja' nekolicine nas, već isključivo želja da pokrenemo nešto, da okupimo sve one kojima je Roma u srcu. Poštujte bar naš trud, evo ja se već sad ovim i prijašnjim postovima trudim, živciram, gubim vrijeme da bi vas potaknuo... vaš 'posao' bit će 150 ili 200kn godišnje članarine, posao nas 3, 5 ili 7 bit će također taj novac, ali i sav trud i gubljenje vlastitog vremena da bismo napravili rekvizite, da bismo registrirali Udrugu, da bismo kontaktirali i 'spojili' ljude, probali srediti autoprijevoznika, karte, itd... u konačnici, kad bi ovo sve uspjelo, vaš posao za Veronu ili bilokoju drugu utakmicu bit će uplatiti potreban iznos, mi ćemo morati napraviti isto, ali i 'usput' preuzeti organizaciju, srediti karte, hrpu toga...
Kažem, poštujte bar to i budite konkretniji. Radije recite 'neću', nego 'ne znam'. Nemojte trošiti i svoje i naše vrijeme, zbunjivati nas i ostavljati u nedoumici, jer nitko to ne voli.
Molim još jednom sve članove foruma koji namjerno ili nenamjerno ignoriraju ovaj topic, da se jave, izjasne, predlože ideje, bilošto...
Također, bez brige, ako bismo išli raditi Udrugu, sigurno da bismo se svi prvo našli, upoznali, dogovorili... ako mogu drugi, možemo i mi!