Ali prije svega nam treba dobra reklama foruma, jer sam siguran da ovo nisu svi romanisti u hrvatskoj ili hrvati romanisti opcenito. Treba se reklamirat gdje god moze pa makar te reklame vidio neki interist, milanist, juventino... Po meni, oni najbolje probude forum i pokrenu rasprave 
Upravo to, nama trebaju reklame, prave, ozbiljne, ne neke tipa
'ako ste za Romu, dođite na ovaj forum'.
Treba se reklamirati svugdje, stavljati ovaj link u sigove na svim forumima gdje ste aktivni, vući kvalitetne ljude, kako bi se kvalitetno i raspravljalo.
Ja bi bio najsretniji da na ovaj forum stižu simpatizeri Intera, Juventusa, Lazija, Milana, naravno normalni ljudi željni dobre rasprave.
I, još nešto... danas sam saznao da interisti, nakon Rijeke, svoj fun club imaju i u Zagrebu. Svako malo se ide u Milano, njih 52 su išli na derbi s Romom.
Ja sam uvjeren da u Hrvatskoj ima bar 50 ozbiljnih ljudi koji bi htjeli biti dio takvog kluba, kojima ne bi bio problem plaćati npr. 150kn godišnje članarine, kako bi se nešto pokrenulo i kako bi se krenulo organizirano na utakmice.
S vremenom, mislim da bi ta brojka rasla i rasla, jer iz dana u dan nailazim na ljude koji simpatiziraju Romu. Ima ih, definitivno ih ima i to treba iskoristiti, jer ovo sve nema nekog smisla...
LP!