Author Topic: *VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA  (Read 4694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
*VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA
« on: November 30, 2009, 08:17:18 PM »
Ali prije svega nam treba dobra reklama foruma, jer sam siguran da ovo nisu svi romanisti u hrvatskoj ili hrvati romanisti opcenito. Treba se reklamirat gdje god moze pa makar te reklame vidio neki interist, milanist, juventino... Po meni, oni najbolje probude forum i pokrenu rasprave :D

Upravo to, nama trebaju reklame, prave, ozbiljne, ne neke tipa 'ako ste za Romu, dođite na ovaj forum'.
Treba se reklamirati svugdje, stavljati ovaj link u sigove na svim forumima gdje ste aktivni, vući kvalitetne ljude, kako bi se kvalitetno i raspravljalo.
Ja bi bio najsretniji da na ovaj forum stižu simpatizeri Intera, Juventusa, Lazija, Milana, naravno normalni ljudi željni dobre rasprave.

I, još nešto... danas sam saznao da interisti, nakon Rijeke, svoj fun club imaju i u Zagrebu. Svako malo se ide u Milano, njih 52 su išli na derbi s Romom.
Ja sam uvjeren da u Hrvatskoj ima bar 50 ozbiljnih ljudi koji bi htjeli biti dio takvog kluba, kojima ne bi bio problem plaćati npr. 150kn godišnje članarine, kako bi se nešto pokrenulo i kako bi se krenulo organizirano na utakmice.
S vremenom, mislim da bi ta brojka rasla i rasla, jer iz dana u dan nailazim na ljude koji simpatiziraju Romu. Ima ih, definitivno ih ima i to treba iskoristiti, jer ovo sve nema nekog smisla...

LP!

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #1 on: November 30, 2009, 09:44:52 PM »
Kao sto sam vec napisao,ja stojim 100 posto iza ovoga i prvi cu se uclanit,ali ja tu nemam neke ovlasti jer nisam punoljetan  >:(

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #2 on: November 30, 2009, 09:54:08 PM »
Neka svako napiše svoje mišljenje, ali bez ikakvih obećanja.
Znači, je li zainteresiran, je li mu problem 150kn godišnje (možda 200 za prvu godinu, jer trebalo bi sigurno financijskih sredstava malo više dok se ne 'uhodamo'), hoće li biti u prilici ići na utakmice?

Znači, samo to tražim od vas. Ima nas punoljetnih, mail UTR-u sam poslao, trenutno razgovaram s Delvecchijom, tu je Shile, naravno i ForzaRoma, Gujdaš i Romanista ako su zainteresirani.

Otvaranje kluba stvarno nije problem, glavni problem je volja i ozbiljan pristup, eventualno novac.

Ajde, da vas čujem.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #3 on: December 01, 2009, 12:11:08 AM »
Samo da se javim da sam živ.

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #4 on: December 01, 2009, 03:03:19 PM »
ja bi za prvu godinu stavio 240kn, taman te ispadne 20kn mjesecno sto je apsolutno nista

u prilici sam ic na svaku utakmicu, mozda ne preko tjedna, ali preko vikenda me ne moze nista zaustavit

ne razumijem se previse u to osnivanje udruge,ali ako treba bit moje ime na nekom papiru ili nesto tako da potpisem,odma cu

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #5 on: December 01, 2009, 03:59:38 PM »
Odlično, od sinoć je bilo aktivno 10-ak ljudi, a post ovdje je ostavilo svega tri. :rolleyes:

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #6 on: December 02, 2009, 07:37:07 PM »
Samo da vas obavijestim,sređeno je ovo s domenom pa se od sad kad se upise www.cro-roma.com automatski preusmjerite na forum

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #7 on: December 02, 2009, 09:39:06 PM »
Odlično, od sinoć je bilo aktivno 10-ak ljudi, a post ovdje je ostavilo svega tri. :rolleyes:

A što da pišem kad ni sam ne znam u kakvoj sam situaciji. Pun kufer stvari mi se trenutačno događa, ne mogu ništa sa nekom sigurnošću reći.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #8 on: December 02, 2009, 10:26:36 PM »
imam i ja pun q problema,prvenstveno sto se tice skolovanja, ali kad su roma i vikend u pitanju, znam da nemam drugih planova

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #9 on: December 03, 2009, 03:49:31 PM »

A što da pišem kad ni sam ne znam u kakvoj sam situaciji. Pun kufer stvari mi se trenutačno događa, ne mogu ništa sa nekom sigurnošću reći.

Gledaj, kompletna država je u kurtzu, sumnjam da je nečija situacija bajna.
Ja studiram i evo zadnja dva tjedna radim preko student servisa u nekakvom skladištu, da si zaradim nešto i spremim sa strane za proljeće.

Ne znam u čemu je problem reći jeste li zainteresirani, hoćete li plaćati članarinu, imate li želje 2 puta godišnje otići na utakmicu... ono, nitko nije rekao da lovu treba uplatiti za mjesec dana i da već u siječnju idemo na prvu utakmicu.

Ali, neka ozbiljnost se mora pokazati, ako se želimo maknuti s mrtve točke. Svi bi sve na gotovo, a vjeruj mi da ljudi s kojima pokušavam nešto iskombinirati ionako sve rade preko kurtza i doslovce sam ih molio da bar pokušamo.
Jbg, nitko ne voli neozbiljnost i pusta obećanja, a od djela ni d.

btw, to se ne odnosi na tebe.
« Last Edit: December 03, 2009, 03:54:03 PM by curva sud »

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #10 on: December 03, 2009, 07:39:30 PM »
ako se dobro sjecam, a sad mi se ne da gledat

mislim da zadnje kolo igramo u veroni, idealno za otic pogledat i cestitat igracima na protekloj sezoni

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #11 on: December 03, 2009, 07:40:30 PM »

mislim da zadnje kolo igramo u veroni, idealno za otic pogledat i cestitat igracima na protekloj sezoni

Istina, u Veroni se igra... Blizu nam je

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #12 on: December 03, 2009, 10:18:17 PM »

Točno.

Kad sam nagovarao Delvecchija da mi se pridruži u akciji animiranja ostalih, bio je pomalo skeptičan.
Pokazuje se - s opravdanjem.

Uglavnom, rekao sam da bi nam ta Verona trebala biti prvi cilj, kad bi se odlazak tamo uspio organizirati, mislim da bi dalje bilo puno lakše, jer bi ljudi prepoznali to kao nešto ozbiljno.

Mi smo i sada ozbiljni, no svi ostaju na riječima, nitko da prijeđe na djela.

Evo vam vremena do Božića, javite tko je 'ZA', ali da bude 100% za.
Dalje će biti puno lakše, registrirali bi to, našli se, zacrtali nekoliko zadataka, prikupili novce, pokušavali naći kakvog stalnog partnera glede prijevoza, probali vidjeti s rekvizitima, itd., itd.

Uspijemo li u naredna 2,3 mjeseca pokrenuti nešto, odlazak u Veronu stvarno bi bio moguć.

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
Re: *VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA
« Reply #13 on: December 03, 2009, 11:35:05 PM »
ma ja sam 100% ZA Veronu vec sad

Online BatigolASR

• Global Moderator
Re: *VAZNO* OSNIVANJE UDRUGE NAVIJACA
« Reply #14 on: December 03, 2009, 11:50:10 PM »
Ja nisam u mogucnosti za put na utakmice jos neko vrijeme pa ne znam bi li se odmah uclanio ako se ovo osnuje ;)