@ curva sud
Pratim i ja romu svakodnevno pa ti kazem „Spaleti nije htio Sergia ali na pritisak uprave je pristao“
Dobro eto nije 3 vec 2 godine,poenta je da mu nije vjerovao,jer da mu je vjerovao ne bi se ovaj vec dogovorio sa torinom,jer je u toj sezoni zaigrao od prve minute tek u 11 kolu i to zato sto su neki igrac nisu bili sposobni da igraju...i do kraja je uglavnom ulazio s klupe iako je je iza sebe imao vrlo dobre partije u chievu 1,2 sezonu...nakon sto je bio jedan od najboljih u tom mecu protiv empolia ,spale ga je odmah stavio na klupu i cini mi se vec u sljedecem mecu, cim su se neki vratili...
i zato je trazio da ide ,shavtivsi da ga spale zajebava,na sto mu ovaj opet kaze da ce igrati (shvativsi da nece doci pojacanja,pa nek bude u ekipi ako ko bude povrjedjen) i opet ga stavlja na klupu ( ne bitno 2 ili 3 sezone,bitno je da mi nije vjerovao) i tek negdje u novembru u navecoj krizi i rezultatskoj i sa povredama brighi pocinje da igra ,jer nema ko i vraca se roma i spale shvaca kakvog igraca ima( kao i vecina ovdje na forumu,sto je davno razjasnjeno),kakav mu je igrac grijao klupu, te ga onda stavlja obavezno u prvih 11 ...
naravno jer mu nije vjerovao...
kao sto nije vjerovao ni Sergiu,kao sto nije ni vjerovao ni Cerciu kojeg nakon da ne kazem odlicne sezone u pisi, salje na posudbu u atalantu gdje ovaj ne odigra ni dvije utakmice kad se sve sabere,da bi tog igraca nakon sto nije imao nikakvu sezonu ostavio u romi naravno jer su mnogi ne spremni za pocetak sezone i pojacanja nece biti-ista prica kao i sa brigiem..
zna da ce zatrebati igraca...koliko je vjerovao u cercija i ostale pokazao je u svojoj zadnjoj tekmi na klupi rome protiv juvea, kad je uveo toneta pri negativnom rezultatu..