Author Topic: Spekulacije OUT  (Read 1833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Spekulacije OUT
« Reply #60 on: June 13, 2010, 09:57:51 AM »
ma uzet sacera i lendrica kad ih hajduk nece  :D

crnogorski cigou se malo igra malo ne igra, ko zna kako ce mu se dat iduce sezone, pogotovo ako adriano dobije prije priliku, ovaj ce bit nezadovoljan, ako crnogorski cigo dobije priliku, onda ce adriano opet po birtijama, tako da je najbolja opcija uvalit ga citiju za tih 35M, jedino oni to mogu dati

Vučinić je najtalentiraniji igrač Rome i uvjerljivo najbolji u drugom dijelu prošle sezone.
Čovjek je donio Romi 25+ bodova, pogledaj malo golove koje je zabijao, nijedan, ali baš nijedan nije bio u pobjedi 4:0 i porazu 1:4.

Vučinić će igrati u prvih 11, pa makar došla još 3 napadača.Igrao je i kad su tu bili Totti i Toni, tako da mu ni Adriano nije nikakva konkurencija. Uostalom, Vučinić će igrati na lijevom krilu, a Adriano u samom vrhu napada.

Nema tog igrača za kojeg bi mijenjao Vučinića. Da, nekad mu se ne da, ali kad mu se da, redovito to na svojoj koži osjete Inter, Milan, Lazio, Chelsea, Manchester, Real, Bordeaux, itd., itd.

Ako neki Edin Džeko vrijedi 40, onda Vučinića ne treba puštati ispod 60 milijuna :rolleyes:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline romaomorte

• Email
« Reply #61 on: June 13, 2010, 12:00:04 PM »
Vučinić je najtalentiraniji igrač Rome i uvjerljivo najbolji u drugom dijelu prošle sezone.
Čovjek je donio Romi 25+ bodova, pogledaj malo golove koje je zabijao, nijedan, ali baš nijedan nije bio u pobjedi 4:0 i porazu 1:4.

Vučinić će igrati u prvih 11, pa makar došla još 3 napadača.Igrao je i kad su tu bili Totti i Toni, tako da mu ni Adriano nije nikakva konkurencija. Uostalom, Vučinić će igrati na lijevom krilu, a Adriano u samom vrhu napada.

Nema tog igrača za kojeg bi mijenjao Vučinića. Da, nekad mu se ne da, ali kad mu se da, redovito to na svojoj koži osjete Inter, Milan, Lazio, Chelsea, Manchester, Real, Bordeaux, itd., itd.

Ako neki Edin Džeko vrijedi 40, onda Vučinića ne treba puštati ispod 60 milijuna :rolleyes:

ma dobro to za džeku su pretjerivanja sa cijenama, na kraju je opet ostao u wolfsburgu ili kako mu se klub zove. ne kazem ja da crnogorski cigo nije trenutno jedan od 3 najbolja igraca Rome, ali stvarno kad ga vidim kako se koji put nezainteresirano vuce po terenu muka mi dodje(kao da gledam hajduka  :D). on je ovu sezonu stvarno odigrao vrhunski, ali ja nemam veliku nadu da moze to isto ponovit i dogodine, nadajmo se da se varam
predimo na trojac naprid - totti toni i crnogorski cigo su rijetko bili u istom trenutku na terenu, tako da sumnjam da ce igrat sada i adriano i totti i crnogorski cigo od pocetka. totti vise ne moze izdrzat toliko trcat 2 puta tjedno, a sumnjma da mu se i da to radit u 34.  da igraju njih 3 zajedno to bi bilo propuha u obrani na sve strane, jer nitko nije bas zeljan igranja obrane. samo kazem da ako ne budu igrali sva 3 zajdeno uvik ce biti 1 koji je nezadovoljan, a to se onda prenosi u nezainteresiranost crnogorski cigoa i birtijanje adriana
La Roma in Vantaggio

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #62 on: June 13, 2010, 01:15:32 PM »
Nisu bili zajedno na terenu, jer su se u šest mjeseci dogodile 3 ili 4 utakmice kad su svi, pogotovo Totti i Toni, bili spremni.

A i kad se igralo s njima, zbog Tonija su trpili Vučinić i Totti. Savršeni primjer je Lazio.

Offline AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #63 on: June 13, 2010, 03:05:43 PM »
čini si da odlazi jedan od mojih najdražih igrača, Philippe Mexes.... navodno je sve dogovoreno sa Mancherster Cityem........
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZyuFFuVFRWJRNMsF&tmpl=coranto_eng_news

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #64 on: June 13, 2010, 03:54:06 PM »
15 milijuna funti?????????????AAAAAAAAAA
jebote, ne mogu vjerovat, super  :xD: :xD:

Offline Iwan_991

« Reply #65 on: June 13, 2010, 04:20:00 PM »
Citam na Goal.com   da je M.City ponudio za Mexesa  15 miliona..... nije losa svota....:D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #66 on: June 13, 2010, 04:28:07 PM »
Ja bih i 10 potpiso, a 15  :<3:

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #67 on: June 13, 2010, 09:30:00 PM »
meni mexes isto jedan od najdrazih, ne bi volio da ode  :(
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #68 on: June 13, 2010, 09:59:57 PM »
Meni je takodjer jedan od najdrazih ali ne igra dobro vec dosta dugo :blushing:

Offline romaomorte

• Email
« Reply #69 on: June 14, 2010, 12:56:44 PM »
Citam na Goal.com   da je M.City ponudio za Mexesa  15 miliona..... nije losa svota....:D

to je u funtama, inace je 18M eura ponuda za mexesa, ali me cudi da za donija i bestiju ocekuju samo 10M zajedno, to mi se ipak cini premalo za njih dvojicu. bilo bi najbolje da se julio cesar ozljedi na treningu i onda doni bude branio, pa bi samo za njega dobili 10ak M eura
La Roma in Vantaggio

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #70 on: June 14, 2010, 01:58:52 PM »
Mexesa bih prodavao jedino u slučaju da se zaista tolika cijena nudi za jednog obrambenog igrača.
Malo mi je sumnjivo da čak i jedan City namjerava iskrcati 18 milijuna eura za stopera.

U protivnom bih zadržao takvog igrača.
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #71 on: June 14, 2010, 04:03:23 PM »
A kaj se uopce moze dobit, za Baptistu se moze dobit 5-6 mil eura, za Donija ni toliko... Nek odu njih dva zajedno za 10 (rijesavamo se velikih placa), Mexes za 18 i to je vec 28 mil eura za potrosit, a vjerojatno ce i Sensi nesto dodati jer smo izborili LP  :icon_ok:
5 mil ode za Burdissa, dopeljamo si Islu, desnog beka i jos jednog veznjaka. A kaj ce tek bit ako Guberti proigra  :icon_ok:

Offline AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #72 on: June 14, 2010, 04:41:57 PM »
ma nemojte se pouzdati u to da bi ozljedom julia cesara donio stao na gol, jer cijelu sezonu nema ni 5 utakmica.... dok je tottenhamov gomes cijelu sezonu odradio fantastično i standarno....  mislim da smo donija trebali uvaliti city-u prije godinu i pol.... tada su tražili dobrog golmana, a špekuliralo se o doniju, kojem je tada cijena bila više od 15milja... međutim city uzeo givena a doni krenio nizbrdo, sad ga ne možemo prodati ni za 3-4 milje.... a što se tiče baptiste nebi ja njega davao za nisku cijenu.. on je igračina, i može u svakom klubu bit glavna zvijezda.... neka ostane još, siguran sam da će bit odličan na svjetskom te će mu ako ništa bar porasti cijena....
a vezano za mexesa istina da su to super novci za stopera, ali nebi volio da se to dogodi.... siguran samo da su te cifre istinite, jer sjetite se samo početka sezone kada su za stopera slabijeg od mexesa, Joleona Lescotta iskrcali 22milje, onda mexes po tome vrijedi jedno 30 :D
ali čini se da nas očekuje vrlo zanimljivo ljeto s nadam se još dosta pojačanja..........  :piwo_roma:  :piwo_roma:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #73 on: June 14, 2010, 05:40:58 PM »
Za Lescotta su dali toliko jer su tada bili gluplji, a i home-grown je igrac ;)
Nadam se da ce Baptista imati odlicno SP pa da cemo ga prodat za velike novce, ali on je preplacen u odnosu na ono sto pruza na terenu.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #74 on: June 14, 2010, 09:54:27 PM »
Isla je desni bek.